SE T630, cit tine bateria?
![]() ![]() ![]() |
SE T630, cit tine bateria?
EEN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
E un telefon cu o baterie buna. Nu stiu daca e Li-Io, dar daca nu e, atunci trebuie formatata. Daca e, atunci trebuie sa astepti cateva cicluri de incarcare ca sa ajunga la potentialul maxim.
Daca dupa aia tot maxim 1-2h poti sa vorbesti cu el, atunci bateria are o problema si ar fi bine sa ti-o inlocuiasca aia (nu exista sa repari o baterie proasta ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Valentine @ 10 Jan 2006, 00:43) E un telefon cu o baterie buna. Nu stiu daca e Li-Io, dar daca nu e, atunci trebuie formatata. Daca e, atunci trebuie sa astepti cateva cicluri de incarcare ca sa ajunga la potentialul maxim. Daca dupa aia tot maxim 1-2h poti sa vorbesti cu el, atunci bateria are o problema si ar fi bine sa ti-o inlocuiasca aia (nu exista sa repari o baterie proasta ![]() E Li-Polimer...si i-am facut deja doua cicluri de incarcare-descarcare... This post has been edited by bflorian: 9 Jan 2006, 22:48 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa tina aproape de cat e mentionat in specificatiile tehnice. Lucrez in domeniu si iti recomand sa le faci o vizita la service dupa ce o formatezi de 3 ori. Bateria la modelul asta de telefon, noua fiind ar trebui sa se incadreze in urmatoarele valori:
- 280 -330 ore stand-by - 11- 15 ore convorbiri Bateria sa mai consuma repede in situatia in care reteaua e congestionata si face cautari dese de retea. |
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
N-ai sa ai probleme. Mai asteapta cateva cicluri in care poti sa-l utilizezi la maxim!
Asa am patit eu cand mi-am cumparat camera digitala. Spuneau ca tine acumulatorul peste 200 poze. La mine tinea vreo 10 poze. Acum uit sa-l mai incarc si fac aproape 300 cu un acumulator. Asa ca stai linistit. |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
EEN |
![]()
|
QUOTE(Sir_Alex @ 10 Jan 2006, 00:57) Trebuie sa tina aproape de cat e mentionat in specificatiile tehnice. Lucrez in domeniu si iti recomand sa le faci o vizita la service dupa ce o formatezi de 3 ori. Bateria la modelul asta de telefon, noua fiind ar trebui sa se incadreze in urmatoarele valori: - 280 -330 ore stand-by - 11- 15 ore convorbiri Bateria sa mai consuma repede in situatia in care reteaua e congestionata si face cautari dese de retea. Are oare importanta data fabricatiei? Am luat ultimul pachet la Metro si cred ca-l aveau de ceva vreme.... Poate pentru ca nu a fost folosita mult timp nu mai e in parametrii? Si apropos- cind ma duc la garantie e vre-o metoda s-o masoare pe loc sau tre sa ma cert cu ei acolo? |
--------------------
Renault
Megane
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(bflorian @ 9 Jan 2006, 23:01) Are oare importanta data fabricatiei? Am luat ultimul pachet la Metro si cred ca-l aveau de ceva vreme.... Poate pentru ca nu a fost folosita mult timp nu mai e in parametrii? Si apropos- cind ma duc la garantie e vre-o metoda s-o masoare pe loc sau tre sa ma cert cu ei acolo? Are foarte mare importanta data fabricatiei..o baterie li-ion/pol se strica daca nu e folosita..asta e dezavantajul...tinuta 2-3 ani si nefolosita nu mai e buna de nimic... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
EEN |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am un telefon d'asta, nu-i cunosc istoria (nu-l am de nou), dar bateria tine cam 3 zile si-l chinuiesc aprig ~45 min/zi + GPRS + Bluetooth.
2 lucruri ma deranjaza la el: 1 suna cam incet 2 daca-l tin mai ciudat in mana, risc sa stau cu podul palmei pe microfon si sa nu ma auda interlocutorul |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu am SE T610. Pe mine ma tine 4 zile bateria.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:09 |