DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> SE T630, cit tine bateria?

EEN
post 9 Jan 2006, 22:40
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Sunt mai de moda veche si tocmai mi-am luat un SE T630 - nou de la Metro. Pe site scrie ca bateria tine up 315 h pe stand-by si 14h la vorbit. In prima faza m-a tinut 48h cu vorbit maxim 1h! Care mai aveti experienta cu modelul asta poate ma dumiriti si pe mine: e normal? e belita bateria? scrie siturile miciuni?
Hai va rog ca's ofticat! sad.gif

This post has been edited by bflorian: 9 Jan 2006, 22:46

--------------------
Renault Megane 1.6 16v 2007
[FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Valentine
post 9 Jan 2006, 22:43
Post #2

Old Timer

From: California

E un telefon cu o baterie buna. Nu stiu daca e Li-Io, dar daca nu e, atunci trebuie formatata. Daca e, atunci trebuie sa astepti cateva cicluri de incarcare ca sa ajunga la potentialul maxim.

Daca dupa aia tot maxim 1-2h poti sa vorbesti cu el, atunci bateria are o problema si ar fi bine sa ti-o inlocuiasca aia (nu exista sa repari o baterie proasta smile.gif ).

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
EEN
post 9 Jan 2006, 22:47
Post #3

Membru

QUOTE(Valentine @ 10 Jan 2006, 00:43)
E un telefon cu o baterie buna. Nu stiu daca e Li-Io, dar daca nu e, atunci trebuie formatata. Daca e, atunci trebuie sa astepti cateva cicluri de incarcare  ca sa ajunga la potentialul maxim.

Daca dupa aia tot maxim 1-2h poti sa vorbesti cu el, atunci bateria are o problema si ar fi bine sa ti-o inlocuiasca aia (nu exista sa repari o baterie proasta smile.gif ).
*

E Li-Polimer...si i-am facut deja doua cicluri de incarcare-descarcare...

This post has been edited by bflorian: 9 Jan 2006, 22:48

--------------------
[FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
+
Sir_Alex
post 9 Jan 2006, 22:57
Post #4

Mem Brew fara alcool

Trebuie sa tina aproape de cat e mentionat in specificatiile tehnice. Lucrez in domeniu si iti recomand sa le faci o vizita la service dupa ce o formatezi de 3 ori. Bateria la modelul asta de telefon, noua fiind ar trebui sa se incadreze in urmatoarele valori:
- 280 -330 ore stand-by
- 11- 15 ore convorbiri
Bateria sa mai consuma repede in situatia in care reteaua e congestionata si face cautari dese de retea.

--------------------
BMW / Dacia 320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v 2003/2007 - B-XX-TDI
Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
+
alex275
post 9 Jan 2006, 23:00
Post #5

Membru autentic

Group: Banned

N-ai sa ai probleme. Mai asteapta cateva cicluri in care poti sa-l utilizezi la maxim!
Asa am patit eu cand mi-am cumparat camera digitala. Spuneau ca tine acumulatorul peste 200 poze. La mine tinea vreo 10 poze. Acum uit sa-l mai incarc si fac aproape 300 cu un acumulator. Asa ca stai linistit.

--------------------
dacia logan 1,6 laureate - B 46 W S T
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!!
+
EEN
post 9 Jan 2006, 23:01
Post #6

Membru

QUOTE(Sir_Alex @ 10 Jan 2006, 00:57)
Trebuie sa tina aproape de cat e mentionat in specificatiile tehnice. Lucrez in domeniu si iti recomand sa le faci o vizita la service dupa ce o formatezi de 3 ori. Bateria la modelul asta de telefon, noua fiind ar trebui sa se incadreze in urmatoarele valori:
- 280 -330 ore stand-by
- 11- 15 ore convorbiri
Bateria sa mai consuma repede in situatia in care reteaua e congestionata si face cautari dese de retea.
*

Are oare importanta data fabricatiei? Am luat ultimul pachet la Metro si cred ca-l aveau de ceva vreme.... Poate pentru ca nu a fost folosita mult timp nu mai e in parametrii?

Si apropos- cind ma duc la garantie e vre-o metoda s-o masoare pe loc sau tre sa ma cert cu ei acolo?

--------------------
+
argon
post 9 Jan 2006, 23:08
Post #7

Mesaj semiautomat

QUOTE(bflorian @ 9 Jan 2006, 23:01)
Are oare importanta data fabricatiei? Am luat ultimul pachet la Metro si cred ca-l aveau de ceva vreme.... Poate pentru ca nu a fost folosita mult timp nu mai e in parametrii?

Si apropos- cind ma duc la garantie e vre-o metoda s-o masoare pe loc sau tre sa ma cert cu ei acolo?
*

Are foarte mare importanta data fabricatiei..o baterie li-ion/pol se strica daca nu e folosita..asta e dezavantajul...tinuta 2-3 ani si nefolosita nu mai e buna de nimic...

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
EEN
post 9 Jan 2006, 23:16
Post #8

Membru

QUOTE(argon @ 10 Jan 2006, 01:08)
Are foarte mare importanta data fabricatiei..o baterie li-ion/pol se strica daca nu e folosita..asta e dezavantajul...tinuta 2-3 ani si nefolosita nu mai e buna de nimic...
*

Si unde vad data de fabricatie a bateriei?

--------------------
+
Ov
post 10 Jan 2006, 00:21
Post #9

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori

am un telefon d'asta, nu-i cunosc istoria (nu-l am de nou), dar bateria tine cam 3 zile si-l chinuiesc aprig ~45 min/zi + GPRS + Bluetooth.

2 lucruri ma deranjaza la el:
1 suna cam incet
2 daca-l tin mai ciudat in mana, risc sa stau cu podul palmei pe microfon si sa nu ma auda interlocutorul

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
IRONICK
post 10 Jan 2006, 09:10
Post #10

-

From: Romania

Eu am SE T610. Pe mine ma tine 4 zile bateria.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 14:09
Forum Renault