Groapa de gunoi, care sa accepte materiale de constructie
![]() ![]() ![]() |
Groapa de gunoi, care sa accepte materiale de constructie
adso |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
|
||
-------------------- Call me Ishmael...
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu am dus 22 de asemenea saci plini ochi si nu mi-a cerut nimic...presupun ca e vorba de Bucuresti....hm...am auzit ca acolo e nasol...dar totusi ..da si tu 50 de mii la paznic si te lasa linistit...
This post has been edited by argon: 9 Dec 2005, 20:24 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sau du-i in containerele alea mai patratoase cu roti care sunt pe strazi, si care-s in general special pentru asa ceva. pui 3-4 saci in unul, 3-4 saci in altul si rezolvi treaba fara dureri de cap.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai incercat la o firma de salubritate?
Nu de alta, dar asa zice legea... Ptr orice autorizatie de constructie se cere contractul cu firma de salubritate AGREATA de primaria de sector ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
adso |
![]()
|
IMI TREBUIE AUTORIZATIE SA SCHIMB FAIANTA IN BAAAAAIE?????
fara spart pereti sau alte chestii?? |
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Auzi, asculta ce ti-a zis mosu' din mine, ca e cea mai eleganta si fara dureri de cap solutie...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
La mine-n cartier se poata "navlosirea" unor minoritari cu carute care contra cost te scapa de grija;
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
adso |
![]()
|
dap
![]() atat s-a strans. faianta+gresia+incarcatura excesiva a fostului proprietar + fata cazii + fostele vase sanitare+ce s-a mai strans... nu e o baie foarte mica. @costi, merci. daca nu gasesc alta solutie, asa voi face. preferam o solutie mai "eleganta", de asta am intrebat. This post has been edited by adso: 9 Dec 2005, 20:48 |
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu glumeam, sorry...
LE Ce am scris e adevarat, ma gandeam insa la altceva...firmele de salubritate au masini speciale pentru asa ceva. Nu sunt neaparat foarte scumpe. mie mi-au cerut mai putin decat unii cu "atelaje". Merita incercat un telefon daca nu gasesti o metoda mai "descurcareata". Eu am avut intelegere cu constructorul sa se ocupe. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
tot la mine-n cartierr exista lucuri unde se depun exact acest fel de reziduuri, de unde le ridica 1 data pe saptamina un tractor cu remorca.
Daca vrei ceva elegant ar trebui sa te adresezi unei companii de salubritate care sa vina cu un container si pe care sa-l ridice a doua zi. ma tem insa ca va fi cam scump... 17 saci !!!!!!!! ce-ai facit frate ai intrat la vecinu(a) ????? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
sau faci ca 99,99% din romani....pe camp sau pe strada, sau unde apuca
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
pe la mine prin zona treburile astea se rezolva tot cu cei de la salubrizare. esti atent cand vin cu masina sa ia gunoiul blocului, cobori si vorbesti cu ei. te costa ceva , dar e bataie mica de cap.
sau mai poti incerca la aia cu "fiaaaareeee vechi luuaaaammmm" ![]() |
-------------------- |
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Adso, la mine in cartier, vin unii ( de la firma de salubritate) cu tractorul, in fiecare seara care descarca containerele alea patratoase, de care vorbeste Klaus.
Cred ca si la voi e la fel. Asa ca poti sta intr-o seara sa-i urmaresti, le dai 100.000 si ai scapat de saci. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Mai oameni buni, nu pricep de ce va mirati pt asta:
QUOTE 17 saci !!!!!!!! ce-ai facit frate ai intrat la vecinu(a) ????? Hai sa va intreb, ati scos careva faianta din bucatarie,sa vedeti cat moloz apare??? Io de curand am facut urmatoarele: 1 - Mi-am luat ciocan rotopercutor 2 - mi-am scos TOATA faianat adin bucatarie, faianta din baie etc, pt ca deh trebe sa se obisnuiasca noii vecini cu zgomotu.. .doar s-a mutat Ciombe in bloc- nu? ![]() 3 - Dupa ce am barait de i-am zapacit, am scos vre-o 14 saci de resturi de faianta doar din bucatarie (stau la trei si n-am lift). Apoi din baie am carat vre-o 6 saci. Apoi am luat un baros de 30 de chile si i-am dat cateva si la cada aia comunista, mama ei... ![]() Apoi am daramat io cativa pereti, unii i-am taiat cu flexu.. si i-am carat jos in papuc. In total pana acum am umplut de doua ori papucul pana la refuz! Cam 800 de kg de fiecare data. Apoi am chemat echipa de demolare ca io nu mai faceam fata ![]() ![]() Am mai daramat un perete.. ala dintre bucatarie si balcon... doar de acolo am cara vre-o 35 -40 de saci cu moloz&bucati de beton armat. In fine, daca nu aveam papucu fluieram mult si bine. In total am carat din apartament PESTE 150 de SACI!!! e drept ca la mine nu s-a pus problema de cum s ascap de moloz.. ca deh, toata lume il arunca pe camp ![]() ![]() numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
argon |
![]()
|
@ciombe
QUOTE Apoi am daramat io cativa pereti, unii i-am taiat cu flexu QUOTE Apoi am chemat echipa de demolare ca io nu mai faceam fata QUOTE Am mai daramat un perete.. ala dintre bucatarie si balcon... doar de acolo am cara vre-o 35 -40 de saci cu moloz&bucati de beton armat. Ciombe, ai avut autorizatie sa spargi prin casa pereti? mai ales beton armat... De fapt nici nu primeai autorizatie, ca nu se da pentru asa ceva.Mai mult ca sigur ai afectat structura de rezistenta a blocului, si daca te trezesti cu un control o sa fie vai si amar de capul tau....iti spun eu sigur, mai ales daca ai scos cat ai spus din apartamentul ala, una e sa dai jos faianta, cu tencuiala de pe pereti, si alta e sa spargi pereti, mai ales de rezistenta.... This post has been edited by argon: 10 Dec 2005, 10:25 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
Eu zic sa pui sacii langa containerele de gunoi de langa bloc (cred ca la bloc stai pt. ca altfel aveai contract cu o firma de salubritate) si ai sa ai surpriza ca vor fi luate odata cu gunoiul din containere.
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
QUOTE Ciombe, ai avut autorizatie sa spargi prin casa pereti? mai ales beton armat... De fapt nici nu primeai autorizatie, ca nu se da pentru asa ceva, e ilegal. ![]() Pai ce, daca luam o hartie numita autorizatie- ma ajuta hartia aia sa scap de moloz sau sa car molozu cu sacul pe casa scarilor?? Adevaru e ca peretii aia cam stateau in calea mea... ![]() ![]() Am intelesc ca cica se prescrie in doi ani... ufff, mai am un an si 11 luni de asteptat.. ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Gabi...am io un feeling...or sa te viziteze aia de la 4...si nu pe usa...
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
bomicabomic |
![]()
|
...cu ciombeletele.
![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ciombe @ 10 Dec 2005, 10:22) Strict pentru peretii de "umplutura" (cei ce nu sunt de rezistenta). Pentru orice alt perete, teava , aerisire etc daramate se plateste amenda, iar fapta nu se prescrie niciodata. In plus esti obligat sa refaci! Siguranta cladirii este mai importanta decat estetica! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(madalina @ 11 Dec 2005, 04:12) Strict pentru peretii de "umplutura" (cei ce nu sunt de rezistenta). Pentru orice alt perete, teava , aerisire etc daramate se plateste amenda, iar fapta nu se prescrie niciodata. In plus esti obligat sa refaci! Siguranta cladirii este mai importanta decat estetica! daca vecinii lui Ciombe citesc asta, a pus-o. |
-------------------- |
|
adso |
![]()
|
hihi, ma bucur ca am starnit atatea desicutii educative.
s-a rezolvat in acest fel: 1 milion unui cunoscut cu LT. cei 17 saci au devenit land fill pe strada privata a unui amic (care chiar voia sa imi dea bani pe ei, pe cuvant... strada aia era ca in documentarele cu campania wehrmacht in uniunea sovietica - namol de 20 cm. au ajuns ca pentru vreo 3 metri patrati. pe cada de fonta numai ca nu s-au batut niste rr. sunt sigur ca va fi reciclata, deci sunt linistiti. restul "sanitarelor" si-au gasit repede noi stapani, totul in cernica, unde avea casa tipul asta. deci, nu a fost nevoie sa mi le pun in curte ![]() ca downside, pe moment ma dau cu matizul ca lu' clio i-a crapat pompa de benzina ![]() |
|
|
Ciombe |
![]()
|
QUOTE daca vecinii lui Ciombe citesc asta, a pus-o. Pai vecinii aia saracii: Din 18 apartamente, cam 14- 15 au cam aceiasi pereti lipsa, ca si mine ![]() P.S. Daca era sa o las pe nevasta-mea sa sparga, dintr-un apartament cu trei camere ajungeam sa am unu cu doua camere: Baie si camera maaaare ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
ciombe : Bucatile alea de beton armat de unde le-ai "obtinut" ?
Sau te-ai bazat pe intuitie, ca "asta SIGUR nu-i de rezistenta" ? ![]() |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(costi @ 9 Dec 2005, 22:08) Nu exagereaza, crede-ma. Cam tot atat am avut si eu. Ba chiar mai mult, ca au fost doua ture. Cred ca vreo 25-30 pana la urma. O bucata de perete de BCA, faianta si gresia din bucatarie, faianta si gresia din baie, gresia din hol, incarcatura... s-a strans ceva. Transportul a fost 800.000. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum, din ce am inteles eu, trebuie contract cu firma de salubritate sa demolez ceva?
Problema mea e urmatoarea : la tara, vreau sa daram fosta casa. Dar, pentru a obtine cele 2-3 trepte din living, as vrea sa pun molozul sub o placa de beton. Sa inteleg ca nu ma lasa aia sa daram cosmelia daca nu vine rebu sa mute molozul 20 de metri cu camionul?!?!?! ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 14:17 |