In SUA de pe o coasta pe alta....si inapoi!, Calator pe continentul American
![]() ![]() ![]() |
In SUA de pe o coasta pe alta....si inapoi!, Calator pe continentul American
espacern |
![]()
|
||
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_6444.JPG ( Size: 107.17k ) Number of downloads: 906 IMG_6468.JPG ( Size: 1.22mb ) Number of downloads: 558 |
||
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|||
Cypry Brasov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 725 Joined: 4 January 13 ![]() |
PFFFFF SUPERRRR ABEA ASTEPT SA VAD POZELE
![]() |
--------------------
DACIA
Duster
2017
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
In drum spre Grand Camion am intrat si pe la barajul Hoover....o minune de constructie ca si podurile din jur.
This post has been edited by espacern: 19 Apr 2017, 17:20 Attached thumbnail(s) IMAG0421.jpg ( Size: 2.03mb ) Number of downloads: 849 IMAG0424.jpg ( Size: 1.63mb ) Number of downloads: 837 IMG_1122.JPG ( Size: 252.28k ) Number of downloads: 764 |
--------------------
.
.
.
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Superb!
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
espacern |
![]()
|
Pe 4 Mai incepe etapa 3 cu plecare cu masina din Miami spre Orlando apoi urcam masina pe tren si mergem 19H pana la Washington DC.Stau pana pe 8 in Washington apoi plec spre New York unde stau pana pe 14 iar in 15 vizitez Virginia urmand sa revin la Miami cu trenul in 17 Mai.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Superbe pozele, multumim! Pe 13 ajung si eu in Miami, 14-17 Orlando, 17-22 inapoi in Miami. Poate ai niste tips si pentru mine, deocamdata mi-am propus ca target Everglades si Kennedy Space Center (pe 30 apr si pe 15 mai se lanseaza rachete SpaceX de acolo).
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
espacern |
![]()
|
La mlastina Everglades unde este crescatorie de aligatori am fost.....e interesant!
Te poti plimba cu barca antrenata de elice in spate prin toata mlastina care este imensa.....si polulata cu animale! Monkey Jungle Island/Castelul de coral/Serele de orhidee mai sunt destinatii interesante....functie de preferinte! Pentru Miami poti sa mergi cu Bus etajat peste tot pentru ca au multe opriri si tot vin cam la 1 H.....adica timp suficient sa cobori sa vizitezi/mananci si apoi sa continui vizita. La Kennedy Space Center n-am fost cu toate ca am trecut de cateva ori pe langa. This post has been edited by espacern: 28 Apr 2017, 18:16 Attached thumbnail(s) boat.jpg ( Size: 1.98mb ) Number of downloads: 233 aligator.jpg ( Size: 2.27mb ) Number of downloads: 174 farm.jpg ( Size: 1.45mb ) Number of downloads: 168 bus.jpg ( Size: 2.09mb ) Number of downloads: 169 |
--------------------
.
.
.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Chiar era nevoie sa puna semnul cu "no swimming"?
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
espacern |
![]()
|
Marcajele/semnele sunt pentru descarcare responsabilitate....la fel ca cele cu "watch your head" cand grinda e la nivelul fruntei sau "watch your step" repetat de sute de ori de angajati cand urci/cobori pe vreo scara!
Cazi/te lovesti dar nu poti sa ataci in justitie ca nu era marcaj care sa te atentioneze......America! |
--------------------
.
.
.
|
|
espacern |
![]()
|
Etapa 3 a inceput!
Am plecat din Miami cu masina si dupa 4 ore de mers am urcat-o pe autotrenul AmTrack cu care am mers timp de 19 H pana in capitala americana......Washington DC. Conditiile de calatorie din tren sunt super confortabile.....toalete si dusuri impecabile si mancare/bauturi calde oferite in pretul biletului. La Washington stau ultracentral intr-o rezidenta aflata la 5 minute de Casa Alba locuinta presedintelui SUA.....si pentru ca am si bicicleta cu mine asa am reusit sa vad intr-o zi cam tot ce inseamna zona National Mall de la monumentul Lincoln pana la Capitol+incursiune culinara in Cartierul chinezesc! Attached thumbnail(s) IMG_4792.JPG ( Size: 2.26mb ) Number of downloads: 187 IMG_4843.JPG ( Size: 1.64mb ) Number of downloads: 177 IMG_3191.JPG ( Size: 1.32mb ) Number of downloads: 175 IMG_3213.JPG ( Size: 3.2mb ) Number of downloads: 151 |
--------------------
.
.
.
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
WOW!Impresionanta calatorie si un traseu f bine ales ce cuprinde vizitarea Americii cu adevarat!De Bronx si restul nu e nevoie sa ne arati, avem si noi!
![]() De curiozitate.......cu toate ca curiosi n-au viata lunga! This post has been edited by espacern: 8 May 2017, 05:30 |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Cypry Brasov |
![]()
|
Abea astept pozele !!!:p
|
--------------------
DACIA
Duster
2017
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
espacern |
![]()
|
Din frumoasa si linistita capitala am plecat spre agitatul New York.....schimbare totala de ambianta.
Stau chiar in Times Square.....si ma doare capul cat ma tot uit in sus! Dimineata de la 6-9 merg pe strazi cu bicicleta....dupa ce incepe agitatia ma plimb pe jos/autobus/metro. <span class='edit'>12 May 2017, 12:33:</span> Dupa ce am vazut originalul in Franta trebuia sa vad si varianta oferita SUA a Statuia Libertatii....ca tot era in drum! This post has been edited by espacern: 12 May 2017, 12:34 Attached thumbnail(s) IMG_1626.JPG ( Size: 331.81k ) Number of downloads: 156 IMG_1623.JPG ( Size: 440.14k ) Number of downloads: 141 IMG_1675.JPG ( Size: 343.92k ) Number of downloads: 135 IMG_1689.JPG ( Size: 2.63mb ) Number of downloads: 134 IMG_1731.JPG ( Size: 115.04k ) Number of downloads: 112 IMG_1773.JPG ( Size: 529.29k ) Number of downloads: 117 |
--------------------
.
.
.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ca sa-ti reglezi gatul, da o tura prin Soho, pe-acolo is mai numarabile etajele.
Desi ce-i mai demn de vazut pe acolo e o tura de bauta seara prin minim 5-6 crashme. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
espacern |
![]()
|
@bucatzel=Daca vrei sa vezi cladiri mai putin inalte n-ai ce cauta la New York!
Am urcat la etajul 86 din cladirea Empire State....sa vad de sus toti zgarie-nori. Timp de multi ani a detinut recordul de cea mai inalta cladire din lume....cu cei 440 m! Attached thumbnail(s) IMG_0455.JPG ( Size: 2.52mb ) Number of downloads: 131 IMG_0660.JPG ( Size: 4.23mb ) Number of downloads: 126 |
--------------------
.
.
.
|
|
espacern |
![]()
|
Am fost prin Central Park....zona verde superba aflata in centru New York.
Multa lume alearga/merge cu bicicleta pe pistele special amenajate.....dar sunt si alte activitati cu barci pe lac sau te poti plimba cu caleasca trasa de cal. Attached thumbnail(s) IMG_1964.JPG ( Size: 739.7k ) Number of downloads: 143 IMG_1981.JPG ( Size: 747.26k ) Number of downloads: 134 |
--------------------
.
.
.
|
|
espacern |
![]()
|
A venit ziua cand s-a incheiat etapa a-3-a....si calatoria in SUA.
Am ajuns la Miami dupa un drum lung din care 7 H cu masina din New York in directia Washington pana in statia de imbarcare Lorton. De acolo am urcat masina pe tren si timp de 17 H am calatorit la bordul AmTrak AutoTrain pana in statia Sanford de unde in 4 H am ajuns la Miami. Fiecare oras vizitat are propria identitate si am ramas placut impresionat. In urmatoarele zile am sa selectez pozele....si postez cateva mai elogvente! Attached thumbnail(s) IMAG0537.jpg ( Size: 1.16mb ) Number of downloads: 126 |
--------------------
.
.
.
|
|
janos |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 613 Joined: 24 January 11 From: Tg Mures ![]() |
In ca mai selectezi ? Vrem poze!
![]() |
--------------------
CMF-C/D
Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance
2015
- MS 2 cifre 3 litere Life is a bitch. Arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
|
|
espacern |
![]()
|
Zilele astea pregatesc pozele promise.
Ma pregatesc si pentru Route 66 (4000 Km) cu camping-car.......plec la drum in 2018! This post has been edited by espacern: 20 Oct 2017, 16:33 |
--------------------
.
.
.
|
|
Cypry Brasov |
![]()
|
Beleaaaaa! Nu ar fi mai misto pe motor???
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Duster
2017
|
|
espacern |
![]()
|
Cu cativa ani in urma am cazut bine cu un motor si de atunci nu am mai condus motocicleta.....dar ma tot uit cu drag la alti!
Attached thumbnail(s) IMG_6937.JPG ( Size: 4mb ) Number of downloads: 69 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:57 |