Despre programul RABLA
![]() ![]() ![]() |
Despre programul RABLA
eXtenSion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Așa știam și eu, primul venit, primul servit, nu mai există cote alocate pentru dealeri. In plus, anul asta nu s-a mai permis practica din trecut, când dealerii făceau dosarul în numele lor, urmând ca până la livrarea mașinii sa găsească și client pentru ea.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Am primit zilele trecute oferta de la Opel pentru rabla. Nu sunt interesat, asa ca am sters mesajul. Cred ca era de la Radacini, daca nu ma insel.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Totusi nu e nicio metoda ca sa aflam si noi oamenii de rand cate fonduri sunt? Mi-e cam rusine sa sun dealerul regulat sa intreb, iar el e posibil sa uite sa imi spuna.
|
--------------------
facebook
groups
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Aici am gasit ca anul asta au 150 de milioane, altceva nu gasesc.
This post has been edited by tatabobu: 17 Apr 2018, 18:06 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.580 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
eXtenSion |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 17 Apr 2018, 18:06) La dealer am vazut ca au acces la un site unde le arata cati bani mai sunt. Cand mi-a aratat mai erau 500 RON. QUOTE(einstein1984 @ 18 Apr 2018, 07:59) pai suna la dealeri diferiti... ![]() ![]() ![]() haha, da ![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
BlueHack |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 June 08 ![]() |
Mi se pare magarie sa nu ma pot duce si eu cu 10 - 15 tichete.
![]() |
--------------------
Kia
Ceed
2008
|
|
eXtenSion |
![]()
|
"La unii rai" li se pare magarie sa mergi cu 10-15 bilete, iar apoi alti oameni sa nu mai aiba fonduri pt rabla deloc.
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by eXtenSion: 21 Apr 2018, 09:21 |
--------------------
facebook
groups
|
|
BlueHack |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 June 08 ![]() |
Da, dar respirați un aer mult mai curat prin retragerea din circulație a 15 rable, șoselele deveneau mult mai sigure.
Dacă eram pesedist vorbeam cu duamna Viorica și dădea un OUG valabil două zile. ![]() |
--------------------
Kia
Ceed
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 20:14 |