conectare alarma
![]() ![]() ![]() |
conectare alarma
cocioabaa |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 28 April 04 From: tecuci ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
La butonul lock/unlock din bord. Nu zic ca e solutie unica dar mi se pare cel mai simplu...
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Mie asa mi-au facut cand au montat-o.
|
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Teoretic alarma trebuie sa se lege la UCE si asa ar fi cel mai bine. Insa mult mai simplu este sa faci cum au spus si ceilalti doi colegi de forum, adica la butonul de inchidere centralizata. Si mie la fel mi-au legat-o si daca te duci in orice service tot asa o sa procedeze. Insa are un dezavantaj minor chestia asta, in sensul in care pierzi functiile plafonierei de aprindere la deblocarea usilor si inchidere la activarea alarmei.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Deci la mine se aprinde plafoniera la dezactivarea alarmei si se stinge la armare.
|
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
La mine nu se intampla asa si tot la butonul din bord mi-au conectat unitatea centrala de la alarma.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Mda...nici la mine nu mai functioneaza chestiunea asta. In plus, de cand mi-au schimbat UCE-ul, nu mai functioneaza nici temporizarea la plafoniera. Am vazut ca se seteaza destul de simplu din calculator numa' ca trebuie sa mai pierd juma' de zi si pentru asta.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
laurh, ai alarma conectata la UCE?
Daca nu, inseamna ca s-au obosit aia de ti-au pus alarma sa monteze si releul ce se ocupa de plafoniera. In general mai toate alarmele au posibilitatea controlului plafonierei (iti da minus pe un fir timp de 10..20...30 sec. la dezarmare, pui un releu, comanzi plafoniera...big deal). Cautati in manualul de instalare al alarmei (daca-l aveti) care-i firul de domelight...ceva. Ceea ce nu inteleg e cum draq se stinge la armare (daca nu e alarma interfatata cu UCE-ul)... ca degeaba ii taie alarma minusul la plafoniera daca i-l tine in continuare UCE... ciudat. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
gabriel.dumitru |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 6 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Ceea ce nu inteleg e cum draq se stinge la armare (daca nu e alarma interfatata cu UCE-ul)... ca degeaba ii taie alarma minusul la plafoniera daca i-l tine in continuare UCE... ciudat. Plafoniera se stinge cand se inchid usile de la inchiderea centralizata, asa ca daca ai legata alarma si pt inchidere centralizata, e normal sa se stinga si plafoniera. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
- B-26-XXX ex Solenza Scala 2004, ex Logan Ambition 1.6 MPI 2005, ex Dacia MCV 1.5DCI 2007, ex Dacia 1310L 1998, acum - Solenza Scala 2004
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca se schimba UCE, cel nou vine setat fara temporizare plafoniera. Temporizarea se seteaza ulterior, la montare, in service. Vezi cazul lui Wolfmark!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Se stinge plafoniera, dar numai daca inchiszi masina din telecomana cheii. Daca inchizi usile de la buton nu se stinge imediat si nici nu se aprinde daca deblochezi usile din buton. Ca atare, daca alarma o ai montata la butonul ala nu ai sanse sa ai temporizare a plafonierei la armare/dezarmare. Eu prin stinsul plafonierei inteleg stingerea ei imediat dupa armare. Ca asa si la mine se stinge dupa cateva zeci de secunde de la inchiderea usilor.
|
--------------------
Dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:49 |