cheie rupta in yala, cine stie metode bune de scoatere????
![]() ![]() ![]() |
cheie rupta in yala, cine stie metode bune de scoatere????
PorumbelL |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 5 February 07 From: Bostonshani - Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
- BT-02 TWE
|
|||
sorinjoe |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
salut
am si eu o problema asemanatoare eu am luat masina si se pare ca are ceva in butucul de la usa ca nu intra cheia in principiu trebuie scoasa fata interioara de la usa apoi presupun ca are o clema care tine pe interior butucul sa nu iasa spre exterior se scoate clema, se trage butucul spre exterior, ies piciorusele care inchid si deschid, ei bine aici vine intrebarea: putem sa scoatem ceva din butuc? ca eu nu imi dau seama cum? e cineva care a scos ceva intrat in butuc? eu am incercat si cu o croseta, dar nu am reusit help si eu |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- tex
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
pai din cate stiu eu se aseamana cu cea de la portbagaj , are o clema de "vanilie" sa nu zic cacao , pt usa desfaci fata usii cu surubelnita torx ( vezi ca unu si la boxa acolo ) dai cu grija folia la o parte si vei vedea butucul.
am avut niste divergente urate in cartier si baietii mi'au bagat un bold rupt in 2 in butucul de la portbagaj , am luat frumos surubelnita am dat protectia aia la o parte si cu ajutorul domnului magnet care il am lipit de fieru de la scaun ( tin la el foarte mult il am de cand eram mic ) am reusit sa scot boldu din iala , fsssssss wd40 si aia a fost ![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:47 |