cum se regleaza faza lunga
![]() ![]() ![]() |
cum se regleaza faza lunga
bobita |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 5 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1985
|
|||
schumi_86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 20 September 08 From: Constanta City ![]() |
Ce fel de faruri ai? ai bot din ala cu 4? daca da,nu sunt greu de reglat,eu la a mea dupa ce tot asa le schimbasem imi bateau cam aiurea si le-am reglat din suruburile acelea de reglare astfel incat sa fie ambele pe aceeasi linie.Totul tine de reglajul suruburilor acelea de reglare ale farului.
|
--------------------
Dacia
1310
1988,berlina
- CT-00-ZMP
|
|
bobita |
![]()
|
am dacie din '85 cu 4 faruri...stiu ca de la cele 4 suruburi se regleaza farurile,dar,ma gandesc,daca am in fata un parapet,la ce distanta sa ma aflu cu masina si ce distanta fata de sol sa bata raza luminoasa...asa se regleaza cel mai bine,nu???
|
--------------------
dacia
1310
1985
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
De ce nu te duci intr-un service? Dureaza cateva minute. Pentru cativa lei te chinui ca Isus pe cruce si nici n-ai garantia ca le-ai reglat bine. Daca nu le reglezi cum trebuie, te vor incurca atat pe tine cat si pe ceilalti participanti la trafic.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bobita |
![]()
|
da...dar eu am un paravan acasa si as putea sa le reglez si eu,ca cei de la service tot asa cred ca le regleaza...dar nu prea stiu distantele de reglaj,etc...stie cineva??
|
--------------------
dacia
1310
1985
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai la service exista un dispozitiv special pentru faza scurta, faza lunga, unghi... Daca le reglezi singur, ori nu vei vedea nimic, ori ii vei incurca pe cei din fata.
In trafic, faza scurta ar cam trebui sa bata sub placuta de inmatriculare a celui din fata. (asta daca chiar n-ai sa te duci la service) |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
bobita |
![]()
|
stai putin...e vorba de faza lunga...faza scurta e OK,...sincer,la service nu prea am timp sa ma duc,sunt cu serviciul si stii ca acolo trebuie sa cam pierzi timpul...
|
--------------------
dacia
1310
1985
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=76892&hl=
E plin forumul de informatii. Doar sa le cauti. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Reglajul se face pe faza scurta, la 1% inclinare si dupa pozitia "petei" asimetrice.
Faza lunga este automat "reglata" in acel moment; daca nu, ai luat becuri proaste sau, in cazul tau, si scurta e reglata prost. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 03:26 |