HANDBAL, fetele noastre sunt frumoase si bune!!
![]() ![]() ![]() |
HANDBAL, fetele noastre sunt frumoase si bune!!
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Oricum nu e chiar asa simplu nici daca le inving pe unguroaice. Ca muntenegrencele azi ori au jucat la pariuri, ori sunt nemtoaicele in forma mare.
11 Dec 2012, 22:03: Poate m-am grabit. Se pare ca nici p-astea nu le vor invinge daca joaca asa... This post has been edited by Merced: 11 Dec 2012, 22:03 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 11 Dec 2012, 21:58) Deci parcă-s drogate, parcă-s în transă. Mentalitate de Apaca. Iar Tadici ăla cică-i antrenor. Mă uitam în timpul unui time-out din prima repriză, unguru' (sau ce nație o fi) le explica frumos și calm (alea conduse fiind), al nostru răcnea ca ultimul aprozarist matol, mai mult le scuipa. Jale. Stilul anilor 80, "pune biciul pe ele!" This post has been edited by Markos: 11 Dec 2012, 22:09 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Degeaba apara Tolnai daca alea in fata nu-s in stare s-o bage in poarta.
Si nici Kiss aia nu apara deloc rau... Gata, am inchis, pentru ca nu pot suporta sa vad cum pierd tutele impotriva unei echipe care era de batut... ![]() This post has been edited by Merced: 11 Dec 2012, 22:22 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
17-23. Dezastru.
Dragoșe, pregătește calendarul ăla, că-l vrea maică-mea. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Eva Kiss e o hoasca de baba care canta "Puterea dragostei" pe timpul lu' Ceasca, de-mi placea mie.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 23 May 10 ![]() |
Cate goluri au dat in repriza a 2-a ? 7?
![]() Degeaba cauta Tadici solutii pe teren,rezolvarile sunt in mintea lor. Nu au ambitia aia de invingatoare,nu sunt o echipa. Ca individualitati ne-am descurca,dar in echipa e greu. Asta ne e valoarea de cativa ani incoace!!! Ma duc sa dau la zapada. This post has been edited by medelin: 11 Dec 2012, 22:46 |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 11 Dec 2012, 21:58) O fi mentalitatea? Eu nu ma mai uit, desi-mi place de mor handbalul. Dar n-am bani de cate un tv pe seara dupa toanele lor. Si nici sa merg pe strada dand din cap n-am chef. Eu am renuntat de f mult timp sa vizionez meciurile lor.. Infarctu' nu-mi dadea pace.. Asa c-am zis pas.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pe timpul lui Ceausescu ma duceam cu unchi-miu la meciuri. El arbitra, eu stateam in tribuna. Da eram de nepretuit pe vremea aia. Ca-mi dadea mie spaga si fugeam de mancam pamantul pana la masina in timp ce el isi lua omorul pe teren. Totusi zicea ca merita.
![]() Atunci am prins microbul. Apoi am vazut niste meciuri in Sala Sporturilor, actuala Romeo Iamandi, de zile mari. Scoseseram bucati de parchet din dusumea si le bateam de nu se mai auzea fluierul arbitrilor. ![]() Si p-orma a venit CM din '90 cand ne dadea drumul mai repede de la scoala si fugeam pana acasa ca sa prindem meciurile. N-o sa uit in veci meciurile si echipa aia. Am pierdut in primul meci cu URSS, apoi am castigat absolut tot, inclusiv cu campioana mondiala Suedia, dar am iesit pe 3. In schimb am vazut handbal. Ce handbal. Si ce jucatori. Vai Doamne... |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Ehei,ce timpuri,ce vremuri..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Asa aglomerate erau tramvaiele cu cai?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
ii dadeau locul fiindca-i vreau binele. Cu gindurile curate.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Poate trenu' galben fara cai..
![]() Nenica,bine le zici matale.. 12 Dec 2012, 20:19: Poi,cine mai merge,maica,cu tramvaiu'? ![]() D-aia-mi luai masina,ia, te rog frumos.. This post has been edited by iulia_boris: 12 Dec 2012, 20:19 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ce uitasem ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Ma ia cu dureri de sale cand vad tunelu'..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
Să nu-mi zici că freci traversele
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Le frec cu pasu'..
La km.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
Am înțeles
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Mare boier
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Își iau nemtoaicele revanșa pentru 23 August.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
N-am vrut să te ruinez cu încă un pariu
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
fain meci, sper sa piarda unguroaicele. Din pacate, nu cred ca am timp sa vad pana la sfarsit meciul.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 23 May 10 ![]() |
Ce meci,ce finala!!
|
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
Merced |
![]()
|
O sa mai joace Romania o finala d-asta cand vor zbura porcii...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
Mwe Norvegia, cu președintele lor cu tot
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 03:54 |