Cine cunoaste Chevrolet Kalos Sedan, Impresii, probleme etc.
![]() ![]() ![]() |
Cine cunoaste Chevrolet Kalos Sedan, Impresii, probleme etc.
saruman |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|||
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
putin offtopic.
citez din cele spuse de autorul topicului> "Strict ea o va folosi ! Dar ea vrea sa faca un leasing (e deja in campul muncii si vrea sa "investeasca" banii in ceva cat de cat util pana o fi la casa ei ". E bine pus intre ghilimele "investeasca", pentru ca masina nu e o investitie, ci o cheltuiala; o iei azi si maine o dai sigur in pierdere. Daca fata inca nu are casa ei, mai bine incepeti sa stringeti bani, ca arde tare la buzunar (si nu un an, doi). Daca e sa votam si daca sunt bani eu merg pe mana Peugeotului. Mie mi se pare o masina f. potrivita pt. o femeie. Dar, repet, trebe bani, pentru ca te rupe la consumabile. |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
DodoBird |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 572 Joined: 15 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Va multumesc mult tuturor ! Inca nu m-am hotarat , offf ca tare complicat mai e cand nu esti miliardar !
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina 1300 cmc
2005 Alba
- B-54-WEG
|
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
As recomanda totusi cea mai multumitoare varianta: Laureate 1.4. La cel mai mic pret, o masina confortabila, adaptata perfect drumurilor noastre. Culoarea alba, deocamdata
![]() This post has been edited by saruman: 23 Dec 2005, 23:40 |
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
|
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE Culoarea alba, deocamdata Pai e domnisoara tinara, de ce alba??? Rosie !!!! QUOTE Cum naiba cand pe tatal unei foste prietene l-a costa in jur de 105 mil niste piese la motor (Pejo 406) .. nici macar nu se gaseau in OR. ... le-au adus din Ungaria. Si pe cumnatul varului socrului meu mare l-a costat mult piesele la Triumph, si tot asa nu se gaseau in Romania, le-a importat din Anglia, si ce-i cu asta???? Imi pare rau sa iti zic, dar Peugeot e o masina foarte vinduta, si in reteaua de dealeri daca nu au o piesa pe stoc, fac comanda si ti-o aduc. Faptul ca a dat in Ungaria nu stiu cit pe nu stiu ce, nu spune nimic. Compara piesele si consumabilele de la masini din aceeasi clasa si de la marci diferite, si atunci poti sa dai o parere cit de cit obiectiva. Din cite stiu eu (lucru care a fost scris si prin revistele auto), manopera si pretul la piese la Peugeot sint printre cele mai mici dintre marcile vestice. iar dintre marcile normale, nu premium, Renault e peste Peugeot la costuri de intretinere, iar Fordul e binisor in virful topului costurilor. |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Peugeot e mai scump ca Renault si in service si la preturi de achizitie ...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:25 |