Haine pentru oameni grasi
![]() ![]() ![]() |
Haine pentru oameni grasi
Vlad Georgescu |
![]() ![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
am locuit o vreme langa Gara de Nord (ma rog .. in zona). Mai precis pe strada Veronica Micle (dati cautare pe o harta si o sa o gasiti). Nu pot sa uit ca reperul pe care il dadeam prietenilor care vroiau sa ma viziteze era "Magazinul cu haine pentru Oameni grasi si grasuti"
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Am fost o data si la magazinul ala, dar din pacate nu au lucruri de calitate.
Adica, daca tot dau un ban, vreau sa stea haina frumos pe mine, sa fie facuta din stofa de calitate, etc. Mi se pare normal... Din cauza asta nu ma duc la magazinul ala, si nu l-am trecut pe lista. Oricum iti multumesc pentru informatie. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
- -
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
un topic foarte interesant, cel putin pentru mine!
continuati sa gasiti magazine |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
In orice caz NU mergeti la Kenvelo. Astia au haine doar pt. scolari cred, in viata mea n-am gasit la ei ceva care sa ma incapa.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Nu incercati la Colins sau Polo!
Incercati la IDM! (singurul unde am gasit blugi pentru oameni inalti dar cu burta) |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
Kenvelo si Colin's sint specializate pe oameni slabi si foarte slabi.
Din cite am vazut eu, hainele Kenvelo chiar stau foarte bine pe oamenii slabi care vor sa para mai "fiorosi". Noi insa cautam haine pentru oameni grasi... ![]() |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
- -
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai e un magazin in Careffour Militari, vis-a-vis de incinta cu ziare.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu va suparati! Dar de ce nu incercati sa va "micsorati" :oops: numarul la haine?
Nici eu nu sint pre slab dar totusi am reusit fara prea mare efort sa scat de la 98kg la 80-83kg ( in functie de anotimp) |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
e un tip prin dr taberei, lucy hera isi zice, care repara tv si vinde haine pt grasi, nu stiu o adresa exacta, dar numarul de tel l-am retinut 777.77.77 (greu nu?)
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Nu va suparati! Dar de ce nu incercati sa va \"micsorati\" :oops: numarul la haine?
Nici eu nu sint pre slab dar totusi am reusit fara prea mare efort sa scat de la 98kg la 80-83kg ( in functie de anotimp) Văd că la sfaturi te pricepi! Da.... poți să le ți pentru tine! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
asarban |
![]()
|
QUOTE Nu va suparati! Dar de ce nu incercati sa va \"micsorati\" :oops: numarul la haine?
Nici eu nu sint pre slab dar totusi am reusit fara prea mare efort sa scat de la 98kg la 80-83kg ( in functie de anotimp) De jmecheri! Vezi ca te joci cu primejdia, si multe s-au inventat in ultimul timp, dar om sa fuga mai repede ca glontul nu! Ai ceva de spus la subiect bine, nu... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Parca ar fi un forum de... americani
![]() ![]() Se apropie Craciunul... :wink: ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
asarban |
![]()
|
Vezi ca ti-o iei si tu de nu te vezi!
POate fac o plangere la ambasada Austriei ca iti neglijezi copilul ramas nesupravegeata acasa...ca te vezi acasa cu DHL-ul! |
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ma da ce, grasii nu e oameni?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Scuzele mele!
Recunosc ca nici mie nu-mi placea cind se lua cineva de burta mea, dar ceeace am spus n-a fost cu rautate, ci mai mult in gluma.Oricum nici eiu nu sint "silfida" :oops: Si acum ( chiar daca va suparati) serios vorbind, eu am slabit pur si simplu fara sa fac nimic (regim sau sala). Adica a incetat sa ma mai interseze ce spune lumea despre mine si rezultatela s-au vazut imediat. P.S. Am si ciinele care "ma plimba" seara si dimineata cam 1-1 si1/2 ore. |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
asarban |
![]()
|
Pai ma gandisem si io sa-mi iau un rottweiler si sa il rog pe cineva sa il asmuta pe mine zilnic!
Sa vezi ce slabesc, fie din alergat fie din muscatura aluia! |
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
Pai, incercam, tataie, si sa ne micsoram gabaritul, dar pina atunci, noi astia grasii, tre' sa ne si imbracam cu ceva.
![]() Nu pot sa merg pe strada naked - totusi e iarna si e frig! |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
- -
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
Mai este o problema: nu stiu cum se face, dar orice incaltaminte cumpar se distruge destul de repede.
Din cauza asta, am de gind sa caut magazinul Himalaya (magazin de echipamente de munte, care pe vremuri era in Unirii) si sa-mi cumpar bocanci sau ghete de iarna de acolo. Din cite am inteles, incaltamintea speciala pentru munte este ceva mai scumpa, dar este foarte trainica. Plus ca am vazut la prieteni bocanci de munte care arata foarte bine - ca un bocanc clasic. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
- -
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE Nu pot sa merg pe strada naked - totusi e iarna si e frig! Ei, nu poti... :wink: Zi mai bine ca nu vrei... ![]() ![]() Sau sa inteleg ca doar iarna e de vina? :shock: ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vlad, recomandari:
- auzisem ca exista un magazin pe numele lui XXL, nu stiu exact unde este. E un centru comercial numit XXL pe Fundeni,, nu garantez ca este acelasi lucru; - la Himalaya au bocanci Raichle, fabricati in Elvetia, 3,5 mil. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Himalaya este pe o straduta in spatele mag. Cocorul, intre piata Sf. Gheorghe si bulevardul Coposu..
|
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
marty tu faci misto cu xxl-ul? ce are comun varza cu decebal?
|
-------------------- |
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE ce are comun varza cu decebal? Pai... varza exista pe vremea lui decebal... :wink: |
--------------------
Lexus
ES300H
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE marty tu faci misto cu xxl-ul? ce are comun varza cu decebal? HUH :?: :shock: :?: :shock: Explica-mi, te rog, nu inteleg ce vrei sa zici.... Si nu, nu faceam misto! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
asarban |
![]()
|
QUOTE Pai... varza exista pe vremea lui decebal... si branza si manz si viezure! |
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
Am fost la Himalaya - este pe Mosilor nr. 27, linga discoteca Twice, in aceeasi cladire.
La subsol, au incaltaminte serioasa, de munte, la preturi intre 2.5 si 3.5 milioane. Totusi nu am gasit ce cautam - ce mi se potrivea arata foarte "de munte", iar ce arata "de oras" nu mi se potrivea mie... asa ca pina la urma am luat de la Cocor. Cit despre magazinul XXL - nu cred ca este vorba de un misto. Din cite stiu eu, era un magazin de haine super-sized, care era in zona Sheriff's Unirii. Din pacate, insa, s-a desfiintat. Supermarket-ul XXL nu are nici o legatura cu el. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
- -
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
Marty, multumesc pentru informatii.
XXL era un magazin cu haine super-sized, pozitionat pe linga Sheriff's, Piata Unirii. Din pacate s-a desfiintat. Nu exista nici o legatura cu supermarket-ul XXL. Cit despre Himalaya, este pe Mosilor nr. 27, linga discoteca Twice, in aceeasi cladire. La subsol, au incaltaminte multa, solida, diferite modele, intre 2.5 si 3.5 Mlei. Am fost azi, dar din pacate bocancii care mi-au venit bine aratau prea "de munte", in timp ce cei care aratau "de oras" nu imi veneau bine. :-( Pina la urma mi-am luat din Cocor cu 1 Mleu, niste bocanci care sint convins ca or sa tina maxim 4-5 luni... ![]() |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
- -
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
XXL de care vorbesti tu e un supermarket tip discounter al grupului Rewe (astia care au si Billa si mi se pare si Selgros); l-ai confundat cu un magazin de haine..
|
-------------------- |
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
Man, chiar era un magazin de haine cu numele de XXL, dar s-a desfiintat.
Inca niste hint-uri pentru cine vrea sa-si cumpere haine: Ajuta mult sa stii marimile hainelor - daca stii ca vrei pantaloni sau camasa nr. X, se va gasi mult mai usor. Stiu ca e la mintea cocosului chestia asta, dar uneori uit numerele. In piata sau in alte locuri unde numerele nu corespund, de obicei ma duc cu o pereche de blugi vechi care mi se potrivesc, cer marimea aia, si nu probez decit daca blugii care mi se propun au aceeasi dimensiune, la mijloc (la curea) cu blugii care stiu ca ma incap. In felul asta, scap de multe probari inutile si imi fac treaba mult mai eficient. Am constatat ca nu e bine sa merg dupa haine, hotarit sa imi iau, si sa petrec foarte mult timp cautind haine in aceeasi zi. Mult mai bun este approach-ul: cind am timp, si sint in oras, sau sint prin zona, sa trec pe la un magazin la care sint sanse mari sa aiba ce imi trebuie mie, sa vad daca au sau nu, si daca nu au, sa nu mai caut in continuare haine, ci sa ma duc acasa sau la alte treburi. Stiu ca diferenta poate sa fie mica, dar al doilea tip de comportament e foarte eficient. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:03 |