Viteza scriere DVD-uri
![]() ![]() ![]() |
Viteza scriere DVD-uri
musicall |
![]()
|
||
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Daca iti iei DVDuri ARO din metro la bulk ar trebui sa fii multumit ca ti-l trage
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
am luat si eu tepe din asta inclusiv cu CD e-performance...nu e o gaura in cer si la urma urmei e mai bine sa fie scrise la vit mai mica...in concluzie e teapa...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
nu stiu el de unde a dedus-o dar eu am dedus-o din viteza FINITA cu care colorantul organic de pe mediile optice WORM isi schimba proprietatile de reflectivitate in urma iluminarii cu o raza laser. fiind FINITA deducem ca pentru o iluminare suficient de scurta, transformarea suferita de colorant nu este suficienta pentru a fi interpretata corect si fara ambiguitati la citire ca 0 sau 1. probabil ca tu te gindest la scenariul care implica o expunere prea mare la laser si duce la un pit neconform precum si la faptul ca puterea razei laser este adaptata la viteza de scriere. tin sa-ti reamintesc ca si dioda semiconductoare care genereaza laserul are un timp finit de comutatie intre starea oprit si starea in care genereaza emisie fotonica, timp cu atit mai scurt cu cit saltul de curent necesar tranzitiei intre cele doua stari este mai mic. iar acest salt este cu atit mai mic cu cit puterea consumata de laser pentru scriere este mai mica. iar aceasta este cu atit mai mica cu cit viteza de scriere este mai mica. in concluzie, atita timp cit nu dispunem de caracteristica reflectivitate vs. timp de expunere la laser vs putere laser a colorantului folosit pe un disc anume care sa indice o dependenta necrescatoare pe tot intervalul (adica cu un virf la timpul si puterea optima) iar caracteristica diodelor semiconductoare implica clar faptul ca timpul necesar tranzitiei e direct proportional cu saltul de curent intre cele doua stari (dar neliniar) CEA MAI SIGURA presupunere este ca rezultatele optime se obtin scriind la viteza minima suportata de disc. impresia mea subiectiva coincide cu acest rationament. bineinteles, daca tu esti in posesia unor date despre pigmentii folositi in fabricatia dvd+-r-urilor din care rezulta altceva sint pregatit sa-mi revizuiesc opinia.
|
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
...din practica...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
O singura data am luat CD-uri marca Metro si am busit la greu . Sunt cele mai proaste posibile . In rest nu am avut probleme , indiferent ce marca sau cat de ieftine au fost .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
balamuc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 20 November 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- B Dacia SN Europa feb 2002, 48.000km.
Modificari fata de dotarile din fabrica: inchidere, alarma, boxe+casetofon, turometru, ceas de bord, bricheta, bord albastru + multa valoare sentimentala :) |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
o alta marca grea de DVD e Commodore - dupa ce am scris vreo 5 si am vazut ce frumos le-a scris am aruncat toata cutia de 25 (astea se vindeau prin Selgros parca)
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
mih95 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 October 05 ![]() |
Salut
As vrea sa mai pun o caramida in cazul rationamentului lui walleye (mai mult decit relevant): Daca viteza de scriere nu era asa de importanta: " De ce nu le-au facut direct la 52X pe toate - de la inceput ? " Raspuns: au inceput cu 1X, 2X, ....... pana cind tehnologia, fiabilitatea, ... preturile.... au putut fi corelate, iar acest lucru s-a intimplat intr-o perioada destul de mare, care dupa parerea mea inca nu s-a terminat - vezi razboiul intre cele doua standarde : BlueRay si HD DVD Chiar daca pierzi ceva timp mai bine scrie la viteza mai mica, CD-ul sau DVD-ul isi va pastra datele intacte o perioada mai lunga, si va putea fi citit de cele mai multe device-uri. Mai am inca CD-uri scrise cu 1X sau 2X de prin '96-'97 (aurii), care inca mai pot fi citite fara erori. Daca vrei sa crezi bine, daca nu........ cauta pe net ca e plin de explicatii si recomandari tehnice.Restul e polemica. La toate hypermarketurile se vind si produse mai ieftine respectiv mai putin calitative, (recunosc nu e o regula, dar...), asa ca mai si pierzi. Numai bine |
--------------------
.
.
.
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Vedeti ca mai toate mediile au inscrisa si o viteza minima de scriere. Nici aceasta nu este bine sa fie depasita, pentru ca in acest caz, scrierea la viteza mai mica decat cea minim recomandata, produce arderea stratului organic si bye-bye CD/DVD.
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
asybo2002 |
![]()
|
acum sa ma iertati ca nu sunt doctor docent in scriere de dvd/cd...dar cum spuneam si mai sus...din practica...nu cred ca trebuie sa stii fenomenul fizic neaparat pentru a stii ce se intampla cu un anumit lucru in anumite conditii...scrie tu cu 48 un cd si citeste peste 2-3 ani...de preferant si pe alta unitate...iti doresc succes...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 19:28 |