Network Connection problem
![]() ![]() ![]() |
Network Connection problem
AND |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|||
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Incearca un update de driver al placii de retea. Mie mi-a facut placa mea de retea o figura si mai tare... Mergea perfect, pana cand am instalat ca sistem alternativ un SUSE 9.3... Apoi, in Windows XP imi dadea "Network Cable Unplugged". Am sunat la firma de internet, ei mi-au zis ca e de la mine. Noroc ca am intrat in SUSE si am vazut ca acolo am net.
![]() ![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
AND:
Ai incercat sa dai disable si imediat enable la Local Area Connection? Si eu am de vreo doua zile problema asta, si prin procedeul de mai sus se reface repede conexiunea. Nu ca am vreo idee care ar fi solutia, dar poate te ajuta sa nu stai pana isi 'revine singura' conexiunea. |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Banuiala mea este ca ai in continuare un troian instalat.
IPv6 ma indoiesc ca e folosit in reteaua voastra, ceea ce ar putea insemna ca troianul pe care il ai isi instaleaza propria metoda de comunicare cu exteriorul. Singura varianta pe care o ai este sa incerci sa scapi de el cu diverse "scule" software (antivirus, eventual spyware remover). Ca sa verifici daca ai legatura de retea activa dar esti blocat din server: Start->Run->cmd apoi 'arp -a' si ar trebui sa iti afiseze ip-ul server-ului cu adresa MAC corespunzatoare. Daca nu apare in lista: arp -d * ping IP_SERVER arp -a Daca iti apare in lista MAC-ul serverului atunci probabil esti blocat din server dar ai in continuare comunicare in retea. Daca apare 00-00-00-00-00-00 (Invalid) atunci inseamna ca sunt probleme la conexiune (cablu, switch). Ca sa iti verifici setarile existente fie mergi pe metoda Network Settings fie 'ipconfig /all' in prompt. Iti va lista toate setarile existente pe toate conexiunile active in momentul respectiv. Verifica datele tale sa fie corecte. De asemenea daca ai un proxy verifica si setarile pentru acesta. Eventual ca sa fii sigur obtine de undeva o versiune de linux live (Knoppix, Suse Live sau ce mai gasesti) in care sa iti bagi setarile de retea si sa verifici daca problema este de la server sau daca este de la windows. Daca este de la windows, dupa mine: fie incerci o curatare cat mai riguroasa, fie un reinstall. PS: Nu stiu cum este configurat server-ul la voi, dar unii il configureaza sa nu raspunda la ping, indiferent daca este incercat din afara sau din interior. Metoda valabila este cea cu verificarea adresei MAC din tabela ARP. PS2: Din cate stiu eu (si s-ar putea sa gresesc), Repair connection face doar cateva chestii: -curata cache-ul DNS -curata tabela ARP -in caz de DHCP reinnoieste lease-ul. Asa ca daca nu esti pe DHCP sunt mici sanse sa iti ajute. O varianta de "reinnoire" ar putea fi si disable-enable pe interfata de retea respectiva. Oricum, bafta, si anunta-ne ce ai reusit. |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Mersi pentru sfaturi zamolxes ; si eu cred ca mai am un troian pe undeva .
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 08:24 |