downgrade pe logan, nu mai au butoane cu impuls pt geamuri
![]() ![]() ![]() |
downgrade pe logan, nu mai au butoane cu impuls pt geamuri
dragos1908 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 6 September 04 From: craiova ![]() |
|
||
--------------------
Dacia logan
ambition 1.6 MPI
2006,
- DJ20TAL, Mio C520 Am, nu dau, si bine fac!
|
|||
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu au fost niciodata butoane cu impuls la pasager - doar la sofer.
6milioane? As in - 600 RON? ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Stim de prin octombrie, unii am simtit-o pe pielea proprie si personala...
TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc. Apeleaza cu incredere la functia Search... |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Butonul cu impuls este in timpul saptamanii in targ intre 130 si 150 mii lei ROL (13-15 RON) si duminica se poate gasi si cu 50 mii lei ROL (5 RON).
Se scoate si se schimba. Daca aveti 6 milioane de dat pe un buton cu impuls, va fac eu operatiunea cu 60% din pret (60% x 6 mil = 3,6 mil/de buton). Vin la domiciliul clientului, ca pentru 2 butoane ma deplasez pana la Sighetul Marmatiei... Va fac si reducere la 2 butoane. Cu 5 mil amandoua. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 11:59 |