Urgent, Iesire din tara
![]() ![]() ![]() |
Urgent, Iesire din tara
Altis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
nu cred
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Cu avionul nicio sansa.
Pasaport nu are ? This post has been edited by Shush: 15 May 2011, 22:24 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
E expirat... nu cu avionul, cu masina, la aeroport a constatat ca nuu gaseste buletinul...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Poate reuseste sa-si faca maine pasaport temporar (ti-l dau in maximum 2 ore), asta in caz ca-l inteleg ca si-a pierdut CI.
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
nu poate.
nu e acceptat nici macar buletinul de identitate. 15 May 2011, 22:33: QUOTE(dragoselu @ 15 May 2011, 22:30) Poate reuseste sa-si faca maine pasaport temporar (ti-l dau in maximum 2 ore), asta in caz ca-l inteleg ca si-a pierdut CI. fara ci nu poti face pasaport. juri pe rosu ca tu esti ala pentru care vrei pasaportul? This post has been edited by kxz: 15 May 2011, 22:33 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Le arati permisul ca sa-ti faci pasaport temporar, da-o-ncolo de treaba. Si pe ala ai poza+CNP.
This post has been edited by bmwh548: 15 May 2011, 22:37 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
@Altis: se pare ca poti sa-ti faci CI in regim de urgenta: vezi aici. poate te ajuta.
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Altis |
![]()
|
Va multumesc!
Ideea era sa plecam cu masina conducand cu schimbul... Pana in pranz trebuia sa ajungem, acum cred ca e tardiv. |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
de ce atata graba....vin spiridusi racketi dupa tine ?
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 16 May 2011, 08:43) Te referi la pasaportul biometric spunand pasaport definitiv? Daca da, biometricul, din cate stiu eu, se elibereaza intr-o saptamana. Ai dreptate, uitasem ca s-a schimbat, scuze! Cica ala bio se elibereaza in 30 de zile la urgenta si in maxim 30 de zile la normal. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
In 2 saptamani se elibereaza si poate fi ridicat in alt judet consulat etc. Cost 270 ron.
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pașaportul biometric nu se eliberează în regim de urgență. Eliberarea se face în maxim 30 zile ( de exemplu 14 zile în PH) și e valabil 5 ani. Costă 276 RON.
Pașaportul temporar se eliberează în maxim 3 zile (de obicei câteva ore), e valabil maxim 12 luni și costă 116 RON. Niciunul dintre astea nu se eliberează dacă nu ai carte de identitate. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Altis |
![]()
|
Pana la urma se pare ca a reusit sa amane pana vineri.. Sa speram ca iese C.I. pana atunci. Nu am reusit sa gasim sa ne faca la urgenta nicaieri. 3 zile...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Se face de facut, da' aia le tin de pomana p-acolo, te cheama in 15 zile. Niste jeguri.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Ce porcarie cu pasapoartele biometrice, se vorbea ca va fi asa dar nu am crezut..
Bine ca ne-am facut toata familia pasapoarte normale care sunt valabile 10 ani si au costat 100 RON, am economist vreo 2-300 EUR. Alea se si eliberau in cateva zile... |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Altis |
![]()
|
QUOTE(kaspersky @ 15 May 2011, 23:51) QUOTE(corbex @ 17 May 2011, 09:00) Corbex, nu la spaga ma refeream, ci la posibilitatea obtinerii C.I. in regim de urgenta legal dupa cum spunea colegul kaspersky... |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Recent am schimbat si eu primul buletin din cauza ca expirase, da' uite ca nu mai tin minte cand dracu' am fost sa depun actele si sa fac poza, ca sa-ti zic cat a durat, da' oricum m-am dus mai devreme cu cateva zile decat trebuia.
Cu permisu' de exemplu tin minte exact ca data emiterii pe act era la 3 zile fata de proba practica, chiar daca te chemau aia sa ti-l dea dupa 10-15 zile. Atunci am fraierit-o p-aia, de cred ca a avut impresia ca vin trimis de cineva, ca a cautat intr-un sertar imens pana l-a gasit, si mai nasol ca n-avea inca foile pe care trebuia sa semnez de primire. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Altis @ 17 May 2011, 10:34) Corbex, nu la spaga ma refeream, ci la posibilitatea obtinerii C.I. in regim de urgenta legal dupa cum spunea colegul kaspersky... Stiu ca te refereai la calea legala, se vede ca n-ai pierdut prea mult timp pe la ghisee, in fata lor se tin seminarii ad hoc despre legalitate. "-Va rog, un pasaport in regim de urgenta! - Nu mai primim cereri la urgenta pina nu le rezolvam pe cele vechi. - Stiti, urgenta mea e chiar urgenta, mai urgenta decit alte urgente. Aici intervine momentul in care stii sa te uiti complice, ai urechile miscatoare, ai o fata sugestiva, de datator de spaga profesionist. In functie de ce vede organul la tine, deschide sau nu discutia despre intelegerea de care dau organele in fata unei urgente autentice." |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Imi permit si eu o intrebare ca vad ca va pricepeti: am voie sa ies din tara cu o masina ce nu e inmatriculata pe numele meu daca arat doar talonul si cartea verde?
Multumesc anticipat si sper ca nu v-am deranjat. |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
corbex |
![]()
|
Daca faci si o imputernicire, da !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Notariala?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:16 |