Lemforder sau fake?, Bieleta de directie
![]() ![]() ![]() |
Lemforder sau fake?, Bieleta de directie
indrecan_calin |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 6 April 12 ![]() |
Attached thumbnail(s) image1.JPG ( Size: 2.32mb ) Number of downloads: 171 image2.JPG ( Size: 1.73mb ) Number of downloads: 183 image3.JPG ( Size: 2.02mb ) Number of downloads: 175 |
||
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005
- MM 05 xxx
|
|||
user123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.114 Joined: 4 August 09 ![]() |
Noile repere Lemforder vin in pungi sigilate, mai ales daca sunt facute in Turcia
Am folosit asa ceva recent, la loganul lui tata - erau Made in turkey, cum sunt ale tale, dar avea piulita in set si cel mai important, erau SIGILATE Cred ca e ff important ca punga/cutia sa fie sigilata, macar garanteaza aparent ceva.......daca este desigilata, putem face speculatii si scenarii ce intrec Cafeneaua.... Lemforder face piese bune, numai asa ceva folosesc la masini si nu am avut probleme.... Recent am citit ca unii sunt suspiciosi cu privire la reperele din Turcia......poate fi un aspect si eu am strans din dinti cand le-am cumparat pe ultimele insa.... Referitor la reper.....ideal ar fi sa aiba stantata bufnita pe piesa, sau un cod etc.....la 8V la mine asa au fost, la taica-meu nu m-am uitat cand le-am montat Daca pungile acelea au fost SIGILATE, ele par a fi in regula.....bielete adica Daca nu au fost sigilate..........facem orice scenariu doresti tu LE : am obs mai bine acum, in poza 2, piesa este stantata.....cu "bufnita", sau ma insel eu? This post has been edited by user123: 19 Sep 2017, 18:40 |
--------------------
Dacia
Renault
2004/2018 Stop, drop and roll will not save you in hell - inscriptie pe o biserica in Virginia |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Daca te ajuta, am cumparat mai multe piese Lemforder pentru alta masina si au avut si cutie. Iar piesa vopsita cu negru pare facuta vineri cu 5 minute inainte de incheierea progamului.
Dpmdv nu te risti la directie cu un fake, mai bine returnezi si iei din alta parte. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
indrecan_calin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 6 April 12 ![]() |
Bieletele de directie au emblema Lemforder asa ca le-am montat.
Va multumesc pentru raspunsuri si in caz de voi avea probleme, revin aici cu mesaj. Salutare |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005
- MM 05 xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 12:37 |