am niste actiuni!ce fac cu ele?
![]() ![]() ![]() |
am niste actiuni!ce fac cu ele?
gabi1 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 19 April 06 From: NEAMT ![]() |
|
||
--------------------
1310 / Nova GT '99 /
FORD Focus2 2005 1.6TDCI
...
- nt-yy-yyy
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
am avut:D unele bune.le-am vandut;) si de banii piese+skiuri+....
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
gabi1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 19 April 06 From: NEAMT ![]() |
pai zi si tu ceva mai concret,ca am vreo 4 hartii,info recente.Nu de alta dar am nevoie de bani si daca ma supar le dau foc si scap de griji.
|
--------------------
1310 / Nova GT '99 /
FORD Focus2 2005 1.6TDCI
...
- nt-yy-yyy
|
|
evergreen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 26 April 05 ![]() |
am primit si eu cu ceva ani in urma niste scrisori ca sa imi cumpere cuponul si normal ca nu am fost interesat sa il dau pt ca luam dividende de pe urma lui; intre timp societatea la care aveam actiunile alea s-a privatizat...dividende ioc...acu de unde stiu care e treaba cu el? tot din str Fagaras?
|
--------------------
vw
golf 4
2002
- definitiv
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 19 Dec 2005, 19:18) La cuponiada parintii mei s-au ales cu actiuni Dacia. Dupa mariri succesive de capital, participatia lor la companie a scazut. Renault a facut acum 2 ani o oferta publica de cumparare pentru a delista compania de la bursa . Nu am folosit ocazia datorita pretului mic (140 lei fat de valoarea nominala de 1000 lei). Acum se cheama ca parintii mei inca au actiuni la Dacia. mai e cineva in situatia asta? De cand cu Loganul, Dacia a trecut pe profit? Daca da, acest profit a fost reinvestit sau a primit cineva dividende? mai asteptam vesti. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Adica astea se mai pot vinde inca? Eu credeam ca o sa ramana doar o foaie intr-un dosar aia cu actiunile. Are cineva idee la cat s-ar primi pe un "pachet clasic" primit dupa revolutie?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:15 |