fauacht, audi V8 quattro ABH 32valve (restaurare DIY)
![]() ![]() |
fauacht, audi V8 quattro ABH 32valve (restaurare DIY)
comanr |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 386 Joined: 24 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Modus 1.5dci
2005 ...realitatea e destul de subtire
|
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Nu e niciun vs., eu doar constatam ca o masina de 25 de ani, mare si grea, poate tine pasul cu o "ascutitoare". Dar nu cred ca pe viraje se mai pot compara. Are si noul A8 all-wheels steering, de la anul. La fix 10 ani dupa Renault...
24 Oct 2017, 22:32: Mno, piua! This post has been edited by mars: 24 Oct 2017, 22:32 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Bai, e a 2-a oara astazi cand se sterg zeci de mesaje inainte de a le citi si eu!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Citind topicul asta, pot sa jur ca a aparut fratele ratacit a lui Argon!!!
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Eu zic sa ne abtinem de la orice comentarii o vreme, cat timp omul nu poate da nicio replica
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pentru cand o reveni, daca o reveni, poate totuși nu, dar întreb oricum: din masina, cand claxonezi, auzi sunetul?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Normal, ca doar apesi butonul la 30cm distanta de ureche, auzi click-ul ala. Bine, depinde cat de tare il apesi.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
clioRS_evo15 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 October 17 ![]() |
The 4Control all-wheel steer is schizophrenic and unpredictable. And despite putting just 200bhp through the front wheels, the GT manages to torque-steer like an old Astra VXR and still not feel quick.
sursa: https://www.topgear.com/car-reviews/renault...uto/first-drive @mars ai o gandire foarte buna doar ca in negativ adica, ai intuit pefect niste lucruri, pe dos, o sa ma explic: Atunci cand spui despre o masina ca face fata alteia insemna ca masina cu care se face comparatia se include ca si performante in performantele primei masini, adica daca o masina se opreste pe la o anumita viteza iar cealalta continua inseamna ca lucrurile stau invers, in cazul nostru e cum zici tu, dar invers, adica masina mica se chinuie sa faca fata putin masinii mai mari dar nu poate, ai intleles sper. 4control: in genere 4 control e o treaba buna daca acest lucru se face pe puntea cu tractiune! cum e la bmw 850 csi , acu vreo 30 ani. in momentul in care pun 4 control pe puntea moarta , el ma ajuta sa vand mai bine, in realitate e un gimmick de marketing, bun de nimic, defapt toata masina aia e buna de nimic lucru care pot sa ti l demonstrez , dupa ce termina v8 ul o sa te depasesc de cate ori doresti tu , unii oameni nu inteleg decat daca patesc ei, in rest imaginatia lor nu lucreaza, nu inteleg ce e putera, cuplul. Ei cred ca daca o masina schimba 4 viteze sa faca suta, mai face ceva dupa, nu mai face nimic, dupa suta masina aia e moarta si ingropata, si inainte e, zic cei de la top ger. Nu ma ascund de nimeni pur si simplu am postat la vedere, nu e ca si cum am intrat ca sa ma ascund, am intrat pentru ca am fost banat abuziv fara motiv. |
--------------------
clio
1.0
2020
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Felcitiari! :)
QUOTE B) Nu se accepta clonele . Nu se considera o clona un nou cont facut de un user al carui vechi cont a fost sters. Daca un user este restrictionat (ban, banned) si creeaza un cont pe care il foloseste pentru a ocoli respectiva sanctiune, ambele conturi vor fi banate si ip-ul va fi blocat. This post has been edited by R19/16v: 25 Oct 2017, 08:51 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.336 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da mandruta ... tu clona cui esti ... V8 ... vruummmm ...
![]() ![]() This post has been edited by cj98czh: 25 Oct 2017, 08:54 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
|
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.336 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce dati?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.802 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
tony-s mai lipseste.
puteai sa astepti 3 zile. acum is motive sa te si baneze. succes ii ceea ce faci cu bune si cu rele. se stia ca aici se ajunge.....ca la medic....zici ca s a si dorit ![]() This post has been edited by wolfin: 25 Oct 2017, 08:57 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
M-ați făcut curios și pe mine.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ati putea aprecia macar ca si-a ales un alias potrivit forumului pe care posteaza. Asta presupunand ca scrie de pe reno.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pentru un baiat asa destept ca tine, sa nu realizezi ca e un warnloig unde poti citi de ce ai fost trimis la plimbare e o treaba.
Ti-l citez eu, ca sa nu te chinui QUOTE " omul este atât cat ințelege...." "mamimeu" Da' sa iti faci clona pentru un warn de 3 zile... nasol. Iti mai toleram io mici mizerii, da' daca te crezi chiar atat de special snowflake, nu meriti deranjul. Aci se inchide. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 02:27 |