Schimbare distributie la logan 0.9 tce, Schimbat distributie
![]() ![]() ![]() |
Schimbare distributie la logan 0.9 tce, Schimbat distributie
alfabit |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 447 Joined: 26 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
patru cilindri
201x
|
|||
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
1000ani e PeNtRu ĂiA CaRe Nu ÎnȚeLeG tErMeNuL de lifetime/ pe viață
![]() |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
frigider |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 October 18 ![]() |
QUOTE(torquemada @ 19 Jun 2022, 12:20) La TCe / SCe distribuția e pe lanț și nu se schimbă decât daca face zgomot la frână de motor, accelerare, altfel nu. Inițial era lifetime, apoi e dat termenul de 1000000 km sau 1000ani. foarte tare. credeam ca glumesti cu aia 1000 de ani dar am dat clic pe poza si mi s-a sters ranjetul ![]() |
--------------------
logan
0.9 tce
2017 v3
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Așa ziceam și eu, când am citit de TCe/SCe și schimbat distribuție "preventiv/că așa e bine/că așa am auzit că trebuie" dar citind tot postul am înțeles că unii habar nu au ce au cumpărat.
Postul se ia ca atare, fiind influențat și de invazia de postări identice de pe alte rețele de socializare. Din păcate Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.065 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Unii isi dau cu parerea c-ar fi motor Mercedes dat la schimb pentru 1,5DCi...
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(torquemada @ 19 Jun 2022, 17:47) Iar unora care au habar ce au cumparat (cazul meu TCe 150) li se explica senin de catre cel care a predat masina ca la xxxxx km si y ani trebuie schimbata cureaua de distributie. L-am intrebat daca e sigur ca distributia e pe curea si nu pe lant si s-a uitat cu mila la mine ![]() LE - ca s-ai dau totusi o sansa, ulterior am verificat in carnetul de revizii si cred ca s-a referit la cureaua de transmisie iar tipul fiind ungur poate a confundat un pic treburile .... This post has been edited by GIC: 20 Jun 2022, 07:27 |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.374 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:27 |