I-ati cerut lui Vercingetorix sa ne lase?
![]() ![]() ![]() |
I-ati cerut lui Vercingetorix sa ne lase?
Lord Hades |
![]()
|
||
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|||
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Si mie asijderea, mi-a parut bine de cunostinta.
Pe aceasta cale vreau sa imi exprim afectiunea si adeziunea maxima pentru domnul moderator bucatzel, deoarece doar prin grija permanenta a domniei sale reusesc si eu sa intru in atentia membrilor forumului, cu bune si cu rele, ca tot romanul impartial. Vivat, crescat, floreat ! |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(bion @ 7 Nov 2017, 13:17) Fara apvist viata e pustiu. Chiar si fara celalat apvist (acoperit): dacis.Cu exceptia unor amatori ca ningea vad ca multi postaci au cam parasit dc. Free tony`s ![]() Klaus zic io o face din convingere. Parintele se cred daruit cu har divin. Deci scrieti baieti, scrieti... ![]() Gresit flagrant. Majoritatea (din cei care mai frecventau) nu mai posteaza din cauza de nivel ridicat de toleranta si limbaj politicos. Decat. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(bion @ 7 Nov 2017, 12:42) Matale esti apvist de tip nou ak cu ochi albastri. Ar vrea el. QUOTE(RZV @ 7 Nov 2017, 13:31) Majoritatea (din cei care mai frecventau) nu mai posteaza din cauza de nivel ridicat de toleranta si limbaj politicos. Decat. ![]() Pai se vede din avion ca de un timp cafeneaua nu mai e moderata. Probabil era plictiseala, si s-o aduna mai multa audienta asa. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 7 Nov 2017, 01:00) Ma distram si eu. Imi pare rau ca nu pot sa-i vad fata maine dimineata la noua, cand da si el de internet la lucru. Cat de ban-ul pentru minciuna, sunt de acord, dar micinosii trebuie testati cumva, si ce gasesc online nu-mi inspira incredere. Uite aici, de exemplu. tot mai esti moderator, ma bigotule? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Am votat nu, pentru simplul motiv ca (inca) n-am avut ocazia.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:13 |