Scriere Cd-uri audio
![]() ![]() ![]() |
Scriere Cd-uri audio
Luka |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 3 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Faza e ca trebuie sa folosesti Nero 7 . Sincer e cel mai bun burn-er . Ceea ce zici tu ca scade e buffer-ul de citire .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
navajo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 5 January 05 ![]() |
Foloseste Nero,orice versiune si incearca sa scrii prima data pe un CD-RW ca sa nu strici CD-uri degeaba.
|
--------------------
dacia
1310 Totul este relativ!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Luka |
![]()
|
Ok, dar daca n-am deocamdata Nero, care e faza? E doar o problema de la programul respectiv?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
La Nero ai facilitate sa convertesti la ardere din MP3 in audio, nu mai tre sa faci convertirea inainte.
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
<<Am o problema legata de scrierea unor cd-uri audio. Mai precis, am niste mp3-uri pe care le-am convertit in audio si am incercat sa le scriu pe un cd cu CDBurner Pro.
In momentul in care ii dau 'burn', incepe sa scrie pana pe la 6%, scade rata aceea (nu mai stiu exact cum ii zice) si se opreste si-mi scoate cd-ul. Aveti cumva idee care e faza?>> Incearca cat scrii cd-ul sa nu mai folosesti alte programe. Vezi daca e vreo schimbare. Eventual mai baga niste rami in pc daca duce lipsa. |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(big2003 @ 19 Dec 2005, 16:28) Faza e ca trebuie sa folosesti Nero 7 . Sincer e cel mai bun burn-er . Astea sint povesti de adormit copii mici. Roxio Easy CD creator e poate mai bun ca Nero, iar sub Linux programele de scriere CD-uri stiu ceea ce programele sub Windows nici nu viseaza macar... ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Profit de topic ca sa ma lamuresc in unele privinte...
- La un CD audio se pot organiza melodiile in directoare? - Tot la CD audio, se poate face in asa fel incat la redarea pe playeru' din masina sa-mi apara numele melodiei? Precizez ca la mp3 apare... Multumesc anticipat |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
1 - nu
2 - da, daca playerul suporta CD-TEXT |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Multumesc, am sa ma uit in cartea tehnica (VDO 2703) sa vad dac-apare mentionata ac functie...
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sau, pentru cei care nu pot / nu vor sa-si instaleze programe aditionale, operatiunea se poate face si din Media Player 10 cu rezultate foarte bune.
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Intr-adevar foarte rapid si practic media player 10 in a face din mp3 audio si invers. Il folosesc si eu pentru ca nu am vrut sa mai instalez alte programe.
Eu am nero 6 de o gramada de timp si merge de nu se poate; scriu si cd-uri si dvd-uri foarte bine. Buffer-ul e in functie de RAM. Daca nu ai ram destul pe calc si deschizi mai multe aplicatii in timp ce scrii cd-uri normal ca apar probleme. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
daca writer-ul tau suporta "buffer underrun protection" (si daca aplicatia cu care scrii iti permite sa activezi functia asta - Nero permite), atunci activeaz-o si ai scapat de problema buffer-ului care se goleste prematur. In plus, nu ai precizat ce blank-uri folosesti, e posibil sa lase de dorit calitatea acestora.
Recomand si eu scrierea cu Media Player 10. E aproape uimitor ca o firma asa de obsedata de copyright ca Microsoft a facut un ripper si audio-cd writer asa de bun ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Luka |
![]()
|
Folosesc Traxdata, mi se par ok.
O sa incerc sa inchid alte aplicatii cat scrie acolo. Mersi frumos. |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
Luka |
![]()
|
Ok, am facut rost de Nero 6, am tras cd-ul, dar..... a aparut o problema. Mai precis, am convertit niste MP3-uri in audio cu un programel si am scris cd-ul cu Nero. Chestia e ca melodiile nu sunt trase in intregime, ci doar vreo trei sferturi din fiecare melodie.
Banuiesc eu ca e vina acelui programel de convertit. Stiti vreunul mai capabil? Si free, evident ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
pai insusi NERO
![]() in dialogul de New alegi "audio cd", apoi pe masura ce tragi cu soarecul melodiile din folderul local pe cd ele vor fi convertite in format CDA (in intregime!). ftp://ftp6.nero.com/Support_doc/PDF-Expre...eateAudioCD.pdf This post has been edited by bertro: 22 Dec 2005, 12:56 |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Luka |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 16:40 |