Dobre's Garage
![]() ![]() |
Dobre's Garage
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
bad post dupa editarea CJ
![]() cateodata trebe sa mergi si legal ![]() This post has been edited by wolfin: 2 Nov 2021, 12:09 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.336 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
nu stiu voi, dar pe mine nu m-a pasionat niciodata mersul la consum, ala sa fie cea mai mare grija ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
mersul in limitele legale are si darul de a intoarce un consum decent la majoritatea masinilor. Poate la M3uri sa creasca ca nu pot sa dea a 3a.
This post has been edited by einstein1984: 2 Nov 2021, 13:20 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.226 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Sau, pasageri cu rău de mașină, în cazul meu...
Când ajungeam pe serpentine trece madam la volan ca să nu dea la boboci... După care, i se face rău celui mic de la mersul 'șerpuit' al soției și trec eu la volan... După care se reia același scenariu.... ![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.336 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
geniule, tu du-te cum crezi tu ... eu nu am zis ca este bine sa mergi ca mine ... fiecare cum crede ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
nu
la asta se referea 3M nu M3 BMV Attached thumbnail(s) banda_dublu_adeziva_3m_800x800.jpg ( Size: 74.29k ) Number of downloads: 410 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
pemfeuri
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.226 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
bimaruri sau bimare....
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
A, masini. Asa ziceti ma baieti.
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Ce glume de autobaza....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dandobre |
![]()
|
Normal, doar nu e forumul Academiei Române...
![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
dandobre |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 8 Sep 2021, 12:45) Nu intra covid sars 2 in auto ![]() Carbon activ e o gluma....de fapt e spalata hartia. Eu puneam peste filtru ....membrana de carbune (hota). Cand il manevram mumai mizerie neagra lasa. E adevarat..absorbea mirosul de fum... Man 1919 este compromisul cel mai ok De ceva timp, se tot plângea consoarta că simte miros de gaze în mașină. Am dat azi torpedoul jos să verific filtrul de polen și mare mi-a fost mirarea când am văzut că cel original pus la ultima revizie e un fel de hârtie chioară, subțire, care probabil nu oprește nimic. Plus că nu stă fix in locaș și probabil e flux de aer și pe lângă el. Prin comparație, cel de pe Ford e mult mai gros, mai dens și pare mai bine construit, plus stă fix in locaș și are burete pe margini pentru etanșare... N-am ce face și iau iar un precious din asta, sunt curios sa vad diferența când le pun unul lângă celălalt... 28 Nov 2021, 21:55: Și dacă tot mi-am făcut de lucru la mașini, am aplicat o soluție de chedere la amândouă după ce în diminețile geroase de zilele trecute găseam ușile lipite.... This post has been edited by dandobre: 28 Nov 2021, 21:55 |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
Ce solutie folosesti pt chedere?
|
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
dandobre |
![]()
|
Una de la ProX găsită prin Selgros...
Nu e cine știe ce brand dar își face treaba bine.... |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
Trebuie sa imi iau si eu.
De la ProX astia folosesc solutia pt curatat interiorul. Eftin si face treaba ok. |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
wolfin |
![]()
|
Am si prox ul si spray siliconic de la lidl pt cauciuc.
Prox ul pt chedere termopan si spray ul pt chederele auto ![]() Uleiul siliconic e mai ok. |
--------------------
pegas
3120
|
|
dandobre |
![]()
|
Lasă bre uleiul siliconic și zi de filtrul vieții...
![]() Simți miros de gaze cu my precious, că nu mai țin minte cum era când l-am avut? O fi și ăsta unul dintre motivele pentru care reviziile la ăștia sunt mai ieftine, pun consumabile low cost. Așa de chior să arate un filtru original? |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
cj98czh |
![]()
|
eu personal l-am folosit ... dar prefer sa utilizez unul normal pe care il schimb la 6 luni ... nu am vazut nimic wow la el, dar este o opinie personala ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(dandobre @ 29 Nov 2021, 09:48) Lasă bre uleiul siliconic și zi de filtrul vieții... ![]() Simți miros de gaze cu my precious, că nu mai țin minte cum era când l-am avut? O fi și ăsta unul dintre motivele pentru care reviziile la ăștia sunt mai ieftine, pun consumabile low cost. Așa de chior să arate un filtru original? Și ăla original de la Mazda zici ca e făcut din hârtie igienica cu un strat...foarte subțire și ineficient. Am pus eu un Mann FP de curând...nu mi se pare că face minuni. Tot intră mirosuri de afara, poate doar faptul că ei zic ca nu dezvolta bacterii sa fie pe bune, alții îmi pare mai mult marketing decât vreo mare șmecherie |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
wolfin |
![]()
|
Fata de cel oem suzuki care e 100 lei ..man 1918 ...e mult peste...si chiar 60 lei. De montat se monteaza usor...curat
Acum fiecare cu nasul lui...dar le poti compara...unu e subtire..altul zici ca e blana de urs. Si da...ca fost fumator...simt imediat cand se fumeaza la semafor. Cu man...nu mai am aceasta situatie. This post has been edited by wolfin: 29 Nov 2021, 10:10 |
--------------------
pegas
3120
|
|
dandobre |
![]()
|
La mine filtrul e relativ curat, are 4k de la revizia din martie și nu fac nicio șmecherie dacă pun unul identic la fel de subțire.
Îl schimb cu un Mann FP și când merg la revizie nu mai pun de-al lor, asta e, mai mult de atât n-am ce să-i fac... |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
Mai e o varianta...care o faceam inaite de 1919.
Peste filtrul de hartie...parca luam de la unix...30 lei....puneam peste el ..capsat ....un rand de filtru carbune hota. Fa fel de precis cu mirosul. Dar de bricolat...mizerie..plm. Ps. Vezi ca o data au vrut sa aruce filtrul pus de mine...chiar daca le am zis fara operatiunea asta. Ai grija la dorei. This post has been edited by wolfin: 29 Nov 2021, 10:16 |
--------------------
pegas
3120
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.517 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
La skoda acel pretios era mai calitativ decat cel facut pentru Renault, adica mai gros.Evident, acelasi peroducator, MANN. Bine, si ani diferiti ca reper, poate acum si cel de Skoda e mai subtire.
Eu nu am vazut rezultate deosebite fata de cel original cu carbon activ ce l am avut pe masina. Pentru urmatorul schimb, am cumparat tot OEM Renault cu carbon activ, mai ieftin cu 25 de lei decat pretiosul. E vizibil mai gros. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
Si mai lung
|
--------------------
pegas
3120
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.517 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Da, si face treaba toata ziua.
![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
De mantuiala vasazica.... .daca lucra toata ziua fara rezultate....notabile
|
--------------------
pegas
3120
|
|
dandobre |
![]()
|
4 ani mai târziu istoria se repetă...
Noul tractor a luat vechiului, a intrat și vițelul de 100kg și purcelul de 200 plus vreo 100 l vin rămase în damigene de la ultima vizită la taranoaia.. Mașina nu numai că a cărat porcul, dar arată ca porcul, noroi ca în satele românești nu vezi nici la vulcanii noroioși.... ![]() 11 Dec 2021, 16:45: ... This post has been edited by dandobre: 11 Dec 2021, 16:45 |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:06 |