Senzor temperatura sau termocupla ?
![]() ![]() ![]() |
Senzor temperatura sau termocupla ?
lucian_v |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
---
---
---
- ---
|
|||
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Nu gasesti o vana cu 3 cai actionata cu un servomotor la 12V? Eu cand am cautat pentru cazanul pe lemne numai de-astea gaseam, dar voiam simpla, ca termostatul de la masina sa nu depind de curent. Si am gasit pana la urma. Sunt calibrate pentru diverse temperaturi, unele chiar reglabile in trepte.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu doresc vana cu 3 cai....
am gasit pe olx asta Din descriere foloseste o termocupla cum am eu nevoie dar nu imi dau seama ce model este.... |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
u n contact bimetalic se gaseste, pe diferite temperaturi, doar sa vrei sa cauti, nu neaparat la piese auto.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
lucian_v |
![]()
|
@einstein1984 multumesc mult
nu stiam ca se numeste contact bimetalic ![]() am gasit ms din nou |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:52 |