DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cat mai valoreaza?, Isi pastreaza Loganul valoarea in timp?

-Scorpio-
post 27 Dec 2005, 19:14
Post #31

membru jucator

Group: Members
From: SV

QUOTE(Smudo @ 27 Dec 2005, 17:13)
Pentru ca daca e sa se (iar sintagma asta) liberalizeze piata in Romania, si cumparatorii de autoturisme se vor orienta mai mult pe SH-uri (aparind o oferta mai mare), nu stiu ce sanse o sa mai aiba Dacia sa vinda masini in Romania, singura posibilitate (cred eu) sa mai vinda ceva masini ar fi cu preponderenta piata externa.
*

in romania or sa aiba avantajul ca nu vor trebui sa plateasca taxe ca si pt cele exportate si in consecinta le vor putea oferi la un pret mai bun. sau cel putin asa spune teoria, ca in practica, in romania e posibil orice.

--------------------
Honda Civic 140HP 2010 - SV-XX-XXX
Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
St
post 27 Dec 2005, 19:26
Post #32

Membru

From: Bucuresti

QUOTE(Lithium13 @ 26 Dec 2005, 15:13)
eu am vandut berlina ca sa iau loganu era din 05 2003 am cump de noua cu 141mil era la oferta atunci ... am dat o cu 135mil (avea 30mii km dar eu am dat inapoi la 12mii km tongue.gif )dupa aproape 2 ani e adev devalorizare moneda dar am prins perioada cu scaderea euro in raport cu leul...
*

Cand ai vandut Berlina?
Tata berlina 04 2003 vanduta in vara cu 110 mil. 36000 km

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
klaus
post 27 Dec 2005, 20:24
Post #33

步步

Group: Moderatori

QUOTE(ViperRS @ 27 Dec 2005, 17:32)
eu nu prea am inteles cum e cu liberalizarea pietei auto, ca cu cat citesc in mai multe locuri cu atata vad o multime de opinii. Eu stiu adica am citit pe un site era citat chiar dintr-un act normativ ca incepand cu anul 2007 nu se vor mai putea inmatricula masini care nu corespund normelor euro4, pe la tv si in alte locuri s-a spus ca nu va mai fi nici o restrictie. Nu stie nimeni la ce institutie a statului se poate intreba oficial ce anume se va intampla.
*

Exista o nebuloasa de intelegere in general in domeniu.

1. Incepand cu 2007 nu se vor putea inmatricula masini NOI fara euro 4.
2. Se vor putea in continuare inmatricula masini care au corespuns normelor la data primei inmatriculari (in speta SH-urile, inclusiv berlinele).

Insa, in acest moment se pot inmatricula SH-uri care au fost inmatriculate IN ROMANIA (pe piata interna). Din 2007 (sau 2008, cand o fi) piata interna va fi totuna cu piata UE (stiti voi "Piata comuna"...).
Deci se va putea inmatricula si in Romania orice masina care este inmatriculata in UE, pentru ca piata Romaniei va mai fi "piata Romaniei" ci o parte din piata UE, "piata comuna".
Asta-i tot spilicu'

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
MoneyTalks
post 27 Dec 2005, 22:01
Post #34

-

From: Ireland

QUOTE(klaus @ 27 Dec 2005, 14:08)
Insa s-ar putea ca Loganurile sa nu-si piarda chiar atat de mult din valoare din cauza unor factori economici clari (CASCO mai ieftin, piese mai ieftine)
*

Hai ca m-ai dat pe spate cu chestia asta... icon_mrgreen.gif Auzi, piese mai ieftine... icon_mrgreen.gif Comparativ CU CE? Cu berlina? Cu bicicleta? radmasa.gif Poate nu stii, dar piesele de zkr NU sint ieftine comparativ cu alte marci BUNE... Renault iti vinde masini ieftine, dar te jupoaie la piesele de schimb... tongue.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
LUYgescu
post 27 Dec 2005, 22:52
Post #35

membru diesel-ist

From: ploiesti

QUOTE(klaus @ 27 Dec 2005, 20:24)

Deci se va putea inmatricula si in Romania orice masina care este inmatriculata in UE, pentru ca piata Romaniei va mai fi "piata Romaniei" ci o parte din piata UE, "piata comuna".
Asta-i tot spilicu'
*

se pare ca nu ar fi chiar asa...de exemplu vecinii unguri,dupa aderare, au pus unele restrictii pentru a stopa inmatricularea tuturor "jafurilor" din Uniunea Europeana... asa ca sa speram ca si noi vom proceda la fel....ne-am "chinuit" sa innoim in ultimii ani parcul national de autoturisme(ma refer la operatiunea REMAT) si ar fi pacat sa primim chiar toate harburile de afara..

numai de bine

--------------------
DACIA LogaN...1.5dci preferance
+
Jack Daniel's
post 27 Dec 2005, 23:22
Post #36

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(MoneyTalks @ 28 Dec 2005, 00:01)
Hai ca m-ai dat pe spate cu chestia asta... icon_mrgreen.gif Auzi, piese mai ieftine... icon_mrgreen.gif Comparativ CU CE? Cu berlina? Cu bicicleta? radmasa.gif Poate nu stii, dar piesele de zkr NU sint ieftine comparativ cu alte marci BUNE... Renault iti vinde masini ieftine, dar te jupoaie la piesele de schimb... tongue.gif
*

Cu masinile din Vest ?

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
ViperRS
post 27 Dec 2005, 23:28
Post #37

Membru autentic

From: Cluj Napoca

[/quote]
se pare ca nu ar fi chiar asa...de exemplu vecinii unguri,dupa aderare, au pus unele restrictii pentru a stopa inmatricularea tuturor "jafurilor" din Uniunea Europeana... asa ca sa speram ca si noi vom proceda la fel....ne-am "chinuit" sa innoim in ultimii ani parcul national de autoturisme(ma refer la operatiunea REMAT) si ar fi pacat sa primim chiar toate harburile de afara..

numai de bine
*

[/quote]

de unde atata respingere pentru sh, chiar nu inteleg frustrarea celor care isi iau logan ca alt om de abia asteapta sa zic sa isi ia un renault megane1 din 96 99 cu motor care la noi numa la anu va fi pe logan( 1.6 16v) sa zic la 3000 de euro?? chiar nu inteleg de unde frustrarea.

--------------------
Dacia 1310 - cj
Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
+
StefanT
post 27 Dec 2005, 23:31
Post #38

STF - Special Tactical Force

QUOTE(LUYgescu @ 28 Dec 2005, 00:52)
ar fi pacat sa primim chiar toate harburile de afara..

*

Prin harburi ce se intelege? Golfuri? Astre? Fiesta? Focus-uri? Da, asa e.. perfect de-acord cu tine

--------------------
Suzuki GSX-1300-R 2008 - B'100'HAY
Fan Reno 53379
+
Liviu
post 27 Dec 2005, 23:41
Post #39

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

QUOTE(Steffyx @ 27 Dec 2005, 23:31)
Prin harburi ce se intelege? Golfuri? Astre? Fiesta? Focus-uri? Da, asa e.. perfect de-acord cu tine
*

Pai prin harb "din vest" se intelege orice masina mai veche de 4-5 ani ... parerea mea.
Pai daca un om (in mult laudata germanie) face in mod curent peste 60.000 Km/an .. gandeste-te cam cat de in parametri nu va fi o masina de 5 ani . Povestile cu Km putini, cu pensionarul care a tinut-o in garaj ... astea-s fumate de mult .

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
LUYgescu
post 28 Dec 2005, 00:00
Post #40

membru diesel-ist

[/quote]

de unde atata respingere pentru sh, chiar nu inteleg frustrarea celor care isi iau logan ca alt om de abia asteapta sa zic sa isi ia un renault megane1 din 96 99 cu motor care la noi numa la anu va fi pe logan( 1.6 16v) sa zic la 3000 de euro?? chiar nu inteleg de unde frustrarea.
*

[/quote]

nu e vorba de frustrare.......chiar nu e.....cu banii care i-am dat pe logan imi puteam lua opel sau vw secon hand avand motorizari mai puternice,dotari suplimentare,"plastic" de calitate superioara icon_mrgreen.gif ....dar toate avand peste 100 mii de km....n-am vrut...sunt banii mei si fac ce vreau cu ei, asa cum poti si tu sa dai banii pe ce vrei....

ma deranjeaza ceea ce insinuezi dar e dreptul tau sa crezi ce vrei....

chiar nu ai inteles la ce ma refeream in postul anterior...pacat....

--------------------
+
ViperRS
post 28 Dec 2005, 00:18
Post #41

Membru autentic

From: Cluj Napoca

hai ca deja suntem offtopic. eu iti ziceam ca nu poti zice harb la o masina de 6 7 ani cand pe la noi circula berline, rabe si alte masini care de mult trebuiau inlocuite. eu sunt de parere ca mai bine fiecare care are o berlina sa isi poata lua o masina la 3000 de euro de dincolo decat sa tot umble cu ele asteptand sa zic sa faca bani de un logan.
si intr-adevar fiecare face ce vrea cu banii

This post has been edited by ViperRS: 28 Dec 2005, 00:19

--------------------
Dacia 1310 - cj
Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
+
cristyyy2003
post 28 Dec 2005, 00:20
Post #42

R.I.P. Marli

Bai .....v-ati cumparat masina, fie ea si GOLAN!!!! Hai sa nu mai fim carocotasi. O sa traim si o sa vedem ce este cu marea liberalizare a pietei auto. Hai sa ne bucuram de Daciile noastre cand inca merg bine-nota in primele 18 luni cu indulgenta-si o sa vedem noi atunci cand le vine randul la maritat daca au fost de bun augur familiilor noastre.

P.S. Eu unul cand mi-am cumparat masina, in rate pe 4 ani - desi nu am ales GOLAN, nu m-am gandit nici o clipa la pretul de revanzare de peste 4 ani cand am de gand sa o vand.....m-am gandit ca o sa fie o masina, sper, care sa ma transporte in astia 4 ani fara cheltuieli prea mari de intretinere - pana acu' se tine de cuvant- si care sa imi confere un minim de confort. Desi nu sunt 100% multumit de ea, viitoarea mea masina tot dacie o sa fie! De ce? Pentru ca cu diferenta de CASCO de la dacie la o MASINA, care este de aprox . 1000ROn, la care daca mai adaug 1000ROn, imi fac un concediu cu masina la o pensiune normala in Grecia de moare vecinu de invidie. 04.gif.
Cel putin asta e gandirea mea de om care nu are un venit mai mare de 700E pe familie ( la varsta noastra este cam putin dar asta este...24 respectiv 21 ). Acum stiu ca aici sunt oameni care castiga mult mai mult....deci sa nu generalizam.
SPOR!!! si multi KM fara incidente la bordul masinilor voastre, oricare ar fi acestea. smile.gif

This post has been edited by cristyyy2003: 28 Dec 2005, 00:25

--------------------
Suzuki SX4 2008 - B 67 TMK
"Greierii" ma innebunesc!
+
LUYgescu
post 28 Dec 2005, 00:37
Post #43

membru diesel-ist

QUOTE(ViperRS @ 28 Dec 2005, 00:18)
hai ca deja suntem offtopic. eu iti ziceam ca nu poti zice harb la o masina de 6 7  ani cand pe la noi circula berline, rabe si alte masini care de mult trebuiau inlocuite. eu sunt de parere ca mai bine fiecare care are o berlina sa isi poata lua o masina la 3000 de euro de dincolo decat sa tot umble cu ele asteptand sa zic sa faca bani de un logan.
si intr-adevar fiecare face ce vrea cu banii
*

cand am zis eu ca o masina de 6 sau 7 ani din afara este un harb????????

--------------------
+
Smudo
post 28 Dec 2005, 00:48
Post #44

Membru autentic

QUOTE(Liviu @ 27 Dec 2005, 23:41)
Pai prin harb "din vest" se intelege orice masina mai veche de 4-5 ani ... parerea mea.
Pai daca un om (in mult laudata germanie) face in mod curent peste 60.000 Km/an .. gandeste-te cam cat de in parametri nu va fi o masina de 5 ani . Povestile cu Km putini, cu pensionarul care a tinut-o in garaj ... astea-s fumate de mult .
*

Liviu, 60.000 km pe an e mult, si nu sint multi care merg atit cu ele. Pot sa spun ca ei reprezinta poate un 10-15% din totalul de aici. Si chiar daca ar fi asa, adica sa mearga masina 60.000 km pe an, gindeste-te si altfel (care e si realitatea de fapt). Ca masina aia sa faca atitia km, asta inseamna ca proprietarul nu isi permite niciodata sa faca revizii la vreun service privat, sau la vreun prieten mecanic. Cine conduce atit face revizii doar la firma. Si o revizie (inspectie), crede-ma ca se face asa cum trebuie. Si mai e vorba aici cind e vorba de sh: "mai bine o masina care a mers, decit una care a stat". Plus de asta, ca sa faci 60.000 km pe an (ceea ce repet, este mult), atunci inseamna ca tu trebuie sa mergi foarte foarte mult pe autobahn. Iar o masina care a mers 200.000 km pe autobahn de multe ori e in stare mai buna decit o masina care a mers maxim 100.000 km (in aceiasi ani), dar in oras. Gindeste-te doar la ambreiaj, frine, suspensii (trecut peste borduri cind intri in parcari), mers la rece, si tot ce inseamna fitaiala in oras. Hai ca facui acum teoria sh-ului din Germania, dar cu asta sper sa fi clarificat oarecum niste chestii. Inafara de asta, ce aduc samsarii in Romania, pot sa cred ca aduc ultimele pocnituri de aici, pentru ca la ele au un profit mai mare. Si sint pline autohausurile de masini sh pe care scrie ca se vind doar pentru export. Oare de ce? Pentru ca sint obligati sa le asigure garantie daca le vind aici, si stiu ce masina au de vinzare, si de ce nu vor sa o vinda in Germania.
Imi cer scuze pentru off-topic, si sper sa nu imi fie sters postul.

P.S: E greu sa spui ca o masina de cutare ani vechime e neaparat un hirb, poti gasi chiar si masini la 10 ani care sa nu aiba nici macar o zgirietura, un punct de rugina, nici un scaun rupt sau ars. Cel putin unde stau eu vad destul de rar o masina zgiriata. Sint unele masini vechi dupa care efectiv mai intorc si acum capul, pentru ca lasa impresia ca doar ce au iesit din fabrica, si spun asta fara sa exagerez.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
Lithium13
post 28 Dec 2005, 01:45
Post #45

Membru incepator

Cand ai vandut Berlina?
Tata berlina 04 2003 vanduta in vara cu 110 mil. 36000 km

in dec vroia o familie sa imi dea pe ea 135 mil da am zis nuuuu fara 140mil nici nu ma gandesc...si am dat o la finele lunii ianuarie sau inceputul lui ianuarie..nu mai stiu exact...oricum am mai pierdut ca a trebuit sa ma duc sapt de sapt in targ(benzina+taxa intrare) cu ea,am vopsit si o aripa ca avea o mica infundatura facuta de un vecin de treaba,cumparasem si rezerva noua, plus spalat si alte mici cheltuieli...oricum o masina nu se vinde singura....daca nu dadeam kilometrajul inapoi nu luam banii astia...

aum nu stiu cum arata masina ta dar eu am fracat la a mea de mi au iesit ochii din cap...am scos tot din masina am spalat carpeta scaune plafon motor spalat..am scos o faina .. i am pus si folie pe scaune tongue.gif ... reactia omuletilor..oau e noua? 182.gif 182.gif iar un alt avantaj eram primul proprietar...

cu loganul in schimb....nu stiu daca o sa mai mearga faza... oricat as freca la ea cred ca zvonurile cum ca e o masina nu tocmai reusita(adevarate de altfel) imi vor pune "bete in roate"...

asta e.... sad.gif sad.gif sad.gif

This post has been edited by Lithium13: 28 Dec 2005, 01:47

--------------------
Dacia Logan 1.4 mpi Preferance - BT 01 xxx
+
Smudo
post 28 Dec 2005, 02:29
Post #46

Membru autentic

QUOTE(Lithium13 @ 26 Dec 2005, 15:13)
am dat o cu 135mil (avea 30mii km dar eu am dat inapoi la 12mii km tongue.gif )dupa aproape 2 ani e adev devalorizare moneda dar am prins perioada cu scaderea euro in raport cu leul...
*

QUOTE(Lithium13 @ 28 Dec 2005, 01:45)
aum nu stiu cum arata masina ta dar eu am fracat la a mea de mi au iesit ochii din cap...am scos tot din masina am spalat carpeta scaune plafon motor spalat..am scos o faina .. i am pus si folie pe scaune tongue.gif ... reactia omuletilor..oau e noua? 182.gif  182.gif  iar un alt avantaj eram primul proprietar...
*

Acum chiar ca m-ai spart, cu folia pusa pe scaune. Mai sint idioti (pardon de expresie) care sa creada ca mergi 12.000 km (cica) cu folia de plastic pe scaune??? Asa ceva numai prin Afghanistan cred ca mai auzi, ca Romania doar e tara civilizata si romanu-i destept. Ori faci misto subtil, ori situatia e mai mult decit catastrofala.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
Lithium13
post 28 Dec 2005, 15:01
Post #47

Membru incepator

Acum chiar ca m-ai spart, cu folia pusa pe scaune. Mai sint idioti (pardon de expresie) care sa creada ca mergi 12.000 km (cica) cu folia de plastic pe scaune??? Asa ceva numai prin Afghanistan cred ca mai auzi, ca Romania doar e tara civilizata si romanu-i destept. Ori faci misto subtil, ori situatia e mai mult decit catastrofala.

ma crezi sau nu chiar asa am facut...la sfaturile unui prieten care a vandut ceva mai multe masini decat mine...si sa stii ca a folosit (mai sunt oameni si din aia"destepti")..oricum eu folia aia am pus o dar am facut o zdrente nu te gandi ca am pus folie ca si acum abia iesise din fabrica...si recunosc cand m am dus prima oara cu ea in targ imi era si mie oarecum jena...dar uite ca a tinut...

eu am pastrat si foliile de la logan...nu stiu cum am sa procedez peste ceva timp la o eventuala vizita in targ ... unsure.gif

--------------------
+
lar
post 28 Dec 2005, 15:20
Post #48

Agent Smith

QUOTE(Smudo @ 28 Dec 2005, 03:29)
*

Stai linistit Smudo ca Romania mai are mult pana sa fie o tara civilizata, iar romanii daca erau destepti erau departe acum ca natie. Pai crezi tu ca exista om destept care sa dea 135 mil lei pe o berlina SH ? Si cu plastice pe scaune ? Si cu 12.000 km in 2 ani ? Situatia e intr-adevar catastrofala sad.gif

--------------------
Seat Leon 1P 2009 Sport Pack - B xx xxx
Curiozitatea omoara pisica !
+
raduboy
post 28 Dec 2005, 18:13
Post #49

Membru

From: Cluj-Napoca

De abia astept 1 ian. 2007 sa vedeti ce "harb" imi aduc din germanica.O sa fie o catastrofa pe roti fata de ceea ce se vinde in Ro la ora actuala.Le doresc tuturor viitorilor cumparatori de "harburi" SH de dincolo spor la cautat si sa va tina masinile cat mai mult.

--------------------
Fiat Stilo - 1.8 16V Dynamic - CJ07APZ,
+
anamana
post 29 Dec 2005, 04:08
Post #50

Membru

QUOTE(Lithium13 @ 28 Dec 2005, 01:45)
....daca nu dadeam kilometrajul inapoi nu luam banii astia...

Iooooooi ... Asa, sincer, tu cum apreciezi gestul asta?

Poate ai primit ce ai meritat referitor la bieleta aia. 243.gif
Te-ai gandit vreodata ca poate nici masina ta nu are 2000 la bord ? dry.gif

--------------------
xx ABC
Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
+
Lithium13
post 29 Dec 2005, 13:37
Post #51

Membru incepator

Iooooooi ... Asa, sincer, tu cum apreciezi gestul asta?

ce sa facem...traim intr o jungla...iar eu nu pot fi un animal domestic... cei slabi se duc la vale....

Te-ai gandit vreodata ca poate nici masina ta nu are 2000 la bord ?

pai acum are 11000km...iar cand am luat o m am uitat peste tot dupa zgarieturi mici defecte...inclusiv pe sub masina ...nu mi s a parut a fi folosita...si m am uitat si la contact...nu era zgariat absolut deloc...si crede ma se zgarie foarte usor...
dar la urma urmei cine stie...

--------------------
+
marksman
post 2 Jan 2006, 02:00
Post #52

Post mortem nihil est

From: sat

Daca o sa se permita inmatricularea masinilor "de dincolo" care nu au cel putin Euro 3, o sa-mi caut si eu un Peugeot 406 2.0 HDI cu "clima", in jur de 100.000 km. Masina aia am visat-o de cand am vazut-o prima oara.
Oricum, zilele cat mai am Loganul sunt numarate... mama isi vrea masina asta inapoi la firma, ca 1300-le e pe duca. Dar ca sa nu raman fara roti pana cand mi-oi putea aduce un Pejo 406 SH, o sa stric vreo 500 E ca sa-mi cumpar o Dacie 1300 care arata destul de bine (deja am pus ochii pe ea).
De cand am Loganul mi-au lipsit enorm momentele in care suflam in jiglere! biggrin.gif

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
CIPTUNING
post 2 Jan 2006, 03:11
Post #53

Membru autentic

QUOTE(Smudo @ 28 Dec 2005, 02:29)
*

Garantat sunt. La targ la BV erau vanzatori "burtosi" ce imparteau aceeasi afacere in defavoarea cumparatorului naiv. Era amuzant sa vezi 2-3-4 dacii din 98 aliniate una langa alta si cu un "rest" de celofan sub semnalizatoarele de pe aripi ramas, chipurile, dupa ce "abia" fusese rupta folia de protectie din timpul montajului de la uzina, folie ce apara aripa de zgarieturile muncitorilor.Impecabile masinile de altfel numai ca, uzina din care tocmai iesisera nu era la MIOVENI ci satu' FANTANELE manca-as..Alt caz funny e ca unii dau pe floarea oricarui surub vizibil cu vopsea rosie,(desi nici o dacie nu e asa din fabrica) semn ca nu s-a umblat niciodata la el si masina e "originala, don'le, originala nici nu s-a pus vreo cheie pe ea". Dar pentru trecerea de la caruta la masina merg si astea...

This post has been edited by CIPTUNING: 2 Jan 2006, 16:14

--------------------
SLZ SCALA - BZ 04 XLZ
"Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug"
Eminescu- Imparat si proletar ;)
+
Smudo
post 2 Jan 2006, 20:02
Post #54

Membru autentic

Ramasai fara cuvinte. Ce sa mai zic... orice cuvint e prea blînd pentru situatii din astea.

--------------------
x x - X
+
Sony
post 2 Jan 2006, 20:04
Post #55

Membru autentic

From: Ban Land

Azi am vazut un Ambition din feb 2005, 12.500 km cu 7.500 euro.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
costyn955
post 27 Jul 2007, 18:14
Post #56

Membru incepator

Asta asa e.

--------------------
Dacia Logan 2006. Preference - AG -- KTA
[COLOR=red]Toti oamenii sunt trecatori..... dar nu toti trecatorii sunt oameni...[[/COLOR]
+
IRONICK
post 27 Jul 2007, 18:57
Post #57

-

From: Romania

QUOTE(Sony @ 2 Jan 2006, 21:04)
Azi am vazut un Ambition din feb 2005, 12.500 km cu 7.500 euro.
Doctor pensionat, tinut in garaj, mers doar in weekend, de obicei cu taxiul, ...etc

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
argon
post 27 Jul 2007, 19:28
Post #58

Mesaj semiautomat

aia a fost in ianuarie 2006 cand a vazut sony, adica atunci a zis, si probabil l-a vazut in 2005 ca nu a fost de 1 ianuarie in targ, deci masina nu avea decat 9-10 luni la 12k km, acum e plin targul de Ambition la 6800-7000 euro, si Laureat la 5800-6000. Povestea cu doctorul pensionar care merge la piata e la straineze, dar romanii fac cu Loganul de cele mai multe ori 10-20k km pe an.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 14:13
Forum Renault