Probleme cu bobina de inductie, cred ca mi-am ars ceva si nu stiu ce?
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu bobina de inductie, cred ca mi-am ars ceva si nu stiu ce?
isara |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300, Logan
- SB 16 SAS
|
|||
codrin_1300 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 23 December 08 ![]() |
cred ca condensatorul tau e varza
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1973
- BZ 90 CDN
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Femeia ai ars-o . Blesteme, mai las-o si iesi la masina, si lucreaz-o mai mult, ca si aia-i geloasa.
N-ar fi avut nimic, s-o legi invers. Inductia nu se produce , decat in curent alternativ. Ca urmare, nu poti spune care e plus, si care e minus. Bobina, e un transformator ridicator de tensiune. Dar, pentru ca secundarul bobinei are un capat comun cu unul de la primar, s-a notat totusi ,pentru a se distinge capetele comune. Putea sa puna orice notatie, ca bobinele mai vechi, au 1 si 15. 15 e plus. E posibil ca bobina sa-ti faca fente (ce daca e noua?), dar mai intai vezi condensatorul, pune unul mai vechi, sa nu fie crapat la izolator, ca astea noi, multe sunt proaste. Tehnologie de-afara. Platina sa fie bine nituita la pintenul izolator, ca lamela (arcul)sa faca bine contact. Scoate siguramta care tine platina, arunc-o, ca aia de multe ori fura . Tensionezi arcul putin in sus, si o va tine apasata cand il bagi pe izolator. Nu va iesi. Vezi si izolatorul platinei, ala de pe ax, sa nu fie strapuns. Vezi atent. Dupa stea, mai intreaba. |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
isara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 May 06 ![]() |
Merci mai incerc si osa va mai spun
16 May 2009, 18:49: Nick name-ul vine de la Isaila Radu si nu-s femeie. Va pun niste poze cu masina 16 May 2009, 18:52: Pozele This post has been edited by isara: 16 May 2009, 18:52 Attached thumbnail(s) Image_07_.jpg ( Size: 38.48k ) Number of downloads: 145 A.jpg ( Size: 38.38k ) Number of downloads: 155 B.jpg ( Size: 36.41k ) Number of downloads: 152 C.jpg ( Size: 35.92k ) Number of downloads: 155 |
--------------------
Dacia
1300, Logan
- SB 16 SAS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:09 |