Vw Touareg - The Battleship, si cateva Logan-uri din dotare
![]() ![]() |
Vw Touareg - The Battleship, si cateva Logan-uri din dotare
bgdrenault |
![]()
|
||
![]() bgd Group: Members Posts: 3.520 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|||
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.068 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Ba`l trec!
Faceam testul anual si aveam o intrebare de genul: va place sa omoriti animale? sau cam asa suna. De fiecare data raspundeam DA! Facea psiholoaga ochii mari si intreba: cuuuum asa? ![]() -Sa vedeti ce fericit sint cind reusesc sa omor soarecele din casa! Mai aveam si astfel de probleme, acuma nu, am armata de mite impreuna cu seful lor, tekelul si nici in curte nu mai ajung. Ma rog, toata lumea intelegea dar recunosc, in momentul in care am trecut la formulare am bifat NU. ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Testele alea erau facute de psihopati.
Pui intrebari gen "mama ta e o femeie buna?" |
--------------------
.
.
.
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.520 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Ei, nu s chiar cretine, ca ei teoretic corelau raspunsurile de la o intrebare cu cel de la alta intrebare.
Probabil ca au ceva relevante, bine, ca unii psihologi sau psihiatri au nevoie de camasa de forta e altceva. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.398 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ideea era sa gaseasca psihopatii..
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.052 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, deci am fost indus in eroare, avem si oring-uri binenteles, ma gandeam eu cum bagi o conducta cu clips in cilindrul de plastic fara... doh! Faceam rahatu' praf, toti zic pe forum-uri sa le schimbi ca altfel curge sigur.
Celebrul kit 1K0798741 care este la toate manualele lu' VAG, asa ca mai astept pana se misca Autokarma. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sunt de moda veche. Ma retrag cand nu e locul meu.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.052 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Vii sa ma stresezi pe mine cu excelu' tau...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Toate ca toate, da' Ironik are dreptate: veneam si eu sa-ti fac galerie cat te luptai cu zburatoarea aia
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
YRX |
![]()
|
M-ati omorat... Data viitoare va chem sigur, voi stati la acoperire le tunurile antiaeriene.
Autokarma mi-a adus garniturile pe sest, fara telefon, fara nimic, direct mesaj sa vin sa le iau, deci maine umblu la tulindru... vine careva sa ma ajute? Sa vad care dintre voi, grasilor, incape sub Touareg... ![]() This post has been edited by YRX: 9 Apr 2021, 15:37 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu-s la plantat copacei in spatele blocului, vorbim. Da' nu incap sub.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bion |
![]()
|
Mie imi scartaia in 1/3 medie a cursei pedalei de ambrieaj. Au zis ecspertzii , din cauza de cilindru. L-au schimbat, nu numai shaiba. Fiind garantie din parte-mi puteau sa schimbe toata masina.
La excell am renuntat ca numai am suficienta memorie pe hard This post has been edited by bion: 9 Apr 2021, 19:50 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
As veni eu, da maine tre sa ma bag sub a mea sa schimb mansoanele de la esapament ca s-au copt si sta stramb finala. Exact asa cum ma avertizase Marian la ultima inspectie...
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.068 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Io miine tre sa ma uit la un etrier pe spate la Patrolake, e discul mai cald deci celelalte, nu fierbinte dar pe la 40C, nu-i normal.
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
bion |
![]()
|
Da-i o aspirina
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
YRX |
![]()
|
Ala eu, ala eu...
![]() A inceput campania de primavara la reparat troace, s-au cam adunat peste iarna. Numai Ironicku cred ca e la ski, ce blana lui... M-am programat si la vaccinare, nu mai credeam ca-mi da SMS Gheorghita, cel putin nu anul asta, la ce liste sunt pe Bucuresti. Trebuie sa-mi fac curaj, ca mie mi-e frica de injectii, pe vremuri am bagat groaza intr-o dentista... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.081 Joined: 11 February 04 ![]() |
Îl aduc pe fiu-meu . Asta încape sigur.
This post has been edited by dizzy: 10 Apr 2021, 08:35 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
tatabobu |
![]()
|
Haide ma, asta e ora de trezit vecinii sambata cu lucrat la masina?
![]() |
--------------------
DACIA
1300
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(YRX @ 10 Apr 2021, 08:32) M-am programat si la vaccinare, nu mai credeam ca-mi da SMS Gheorghita, cel putin nu anul asta, la ce liste sunt pe Bucuresti. Trebuie sa-mi fac curaj, ca mie mi-e frica de injectii, pe vremuri am bagat groaza intr-o dentista... ![]() Mai tare o sa te doara degetul asistentei pe umarul tau decat ai sa simti acul seringii in muschi. Eu aproape n-am simtit nimic. Seara o sa te doara muschiul exact ca la febra musculara si o sa te doara putin daca dormi pe o parte pe acel umar, dar nimic de speriat. Cel putin asa am simtit eu la Pfizer. |
--------------------
.
.
.
|
|
YRX |
![]()
|
Am schimbat ieri cilindrul receptor.
Treaba a mers usor, m-am enervat ca nu am avut un dop potrivit pentru teava, sa-i pun pana mesteream cilindrul, asa ca a curs lichid ca la balamuc, mai ales pe mainile mele. Cilindrul intra usor fortat intre furca ambreiajului si locul surubului de blocare, m-am chinuit un pic mai ales ca nu aveam nici pozitie prea buna sa-l imping. Acum, cilindrul vechi (original al masinii) nu curgea, era intreg, doar un joc pronuntat la bila care sta pe furca ambreiajului si in ax lateral. Ala nou e mult mai rigid, dar nu cred ca problema mea venea de acolo. 20210410_160318_resized.jpg ( Size: 298.8k ) Number of downloads: 295 L-am si dezmembrat pe cel vechi, in cautare de probleme. Constructia lui este foarte simpla, este din plastic integral, are o singura garnitura care, intr-adevar, daca se duce curge lichid afara. Nu-mi dau seama daca face uzura pe alezaj (cursa lui utila este foarte mica comparativ cu cursa libera) ar putea sa se blocheze sau sa meaga sacadat fara sa dea lichid pe afara. Aerisirea sistemului este laborioasa, trebuie sa insisti, cu multe cicluri. L-am aerisit cu o seringa de 120 de ml (de uz veterinar) cu care am tras in faza initiala pana a venit lichid. Apoi cu seringa conectata la aerisitor si tinuta in vacum am facut pedale si tinut apasat pana am tras vreo 200 ml de lichid, tot veneau mici bule. Fara vacum aplicat aerisitorului curge foarte putin lichid si ma prindea noaptea. De fapt, cred ca problema era de aerisire, ori a fiert lichidul si a facut bule, ori, in vara cand l-am aerisit prima data n-am facut o treaba prea buna. L-am aerisit doar vacum, cu o cana din aia de frane care se conecteaza la compresor. Acum, cu seringa, i-am aplicat o forta mult mai mare fata de dispozitiv, plus impins cu pedala. La sfarsit cursa ambreiajului este corecta, are progresivitate si permite un control foarte bun. L-am testat putin, dar pare binisor. Forta de apasare pe pedala imi pare mai mica decat inainte, acum seamana a ambreiaj asistat, cursa utila este destul de lunga si punctul de cuplare unde trebuie. Sa-l testez calumea in toate situatiile si vad cum sta treaba. Daca mai face figuri schimb si pompa de la pedala. A, si inca ceva: Catalogul de piese a fost evaziv la garniturile de teava, asa ca lamuresc problema. Manualul de reparatii da o poza cu tipurile de tevi si oring-urile aferente si zice sa folosesti ce se potriveste. 82a594cs_960.jpg ( Size: 36.35k ) Number of downloads: 300 La mine a fost teava nr 1, cu un simplu oring rotund. L-am gasit in kitul 1K0798741 care acopera toate tevile VAG. 58872f96e5fd6_xl.jpg ( Size: 179.82k ) Number of downloads: 280 Dar puteam sa o rezolv mai ieftin cumparand doar oring rotund cautat dupa codul OE - 02F141143A care nu mai este disponibil, dar exista echivalente Bosch, Topran etc. la vreo 8 lei in loc de 46 kitul. Dimensiunea lui este 9.25x6.07x1.78 This post has been edited by YRX: 11 Apr 2021, 07:51 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
Agrig |
![]()
|
Bun asa, deci o zi productiva la toti!
Din pacate vad ca la masinile mai noi is tot mai multe facute din plastic... Daca are joc mare pistonasul poate aparea o impanare si mers in trepte. Sa speram ca doar atit a fost. Eu banuiam culisele la Patrol, la astea au obiceiul sa se intepeneasca, acum erau cu vaselina curata, ca noi. S-au intpepnit placutele in ghidaje, rugina si placute fhidaj de inox. Se spalase deja pasta de pe inox si mergeau mai greu, tendinta clasica dintre inox si otel de gripare. This post has been edited by Agrig: 11 Apr 2021, 11:45 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
YRX |
![]()
|
Sa stii ca si gresarea urechilor placutelor e cu dus si intors, merge bine o perioada pana atrage unsoarea suficient praf, dupa aia trebuie curatate iar.
M-am plimbat cu Touaregul azi prin oras si a mers ambreiajul impecabil. Nu stiu daca l-am incins suficient dar n-a mai facut nici o figura, chiar este mult mai comod si mai progresiv, nu mai zgudui masina la schimbari rapide. Dar tot nu am ajuns la o concluzie clara privind cauza. Mai are si cateva chestii pe traseu care nu stiu ce fac, rotita aia ciudata de pe teava si un guguloi aproape de cilindru. In poza este teava de sus, asa arata la mine. Daca ma lamureste careva ce rol au raman dator. getImage.png ( Size: 87.28k ) Number of downloads: 236 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
Agrig |
![]()
|
Pai nu sint gresate, pasta aia de Cu dupa citeva ore isi pierde proprietatile de ungere, cel putin aia ce o am eu, este in spray si se evapora agentul de transport, ramine ceva pelicula de Cu doar.
Asa e recomandat de Nissan in manual, asa facem. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE Acum, cilindrul vechi (original al masinii) nu curgea, era intreg, doar un joc pronuntat la bila care sta pe furca ambreiajului si in ax lateral. Ala nou e mult mai rigid, dar nu cred ca problema mea venea de acolo. Eu zic ca de aici venea problema. Conteaza enorm de mult un joc mic cand vine vorba de precizie. Eu am schimbat de curand un cap de bara la care aveam un joc mic, chiar si mecanicul mi-a zis ca "mai mergea", insa pe mine ma enerva teribil pentru ca trebuia sa corectez des pozitia volanului pe autostrada la 130, chiar asta era si reclamatia mea, ca simt masina instabila pe sosea. La 100 era ok. Dupa schimbare nu mai am nici un stres. |
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Ai facut geometrie dupa?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Evident, l-am schimbat in reprezentanta.
|
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Altceva voiam sa zic.
Geometria dereglata face ce reclami tu, nu un cap de bara cu joc. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 17:47 |