Vw Touareg - The Battleship, si cateva Logan-uri din dotare
![]() ![]() |
Vw Touareg - The Battleship, si cateva Logan-uri din dotare
Victorine |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|||
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Concentrat sau ready-mix?
Ca eu am luat 2 bidoane din astea sa fac 6 litri de amestec, adica vreo 100 si ceva de lei 6 litri cu apa distilata. Si e lifetime bah, nu pentru 5 ani... ![]() Nu pretul ma enerveaza la tot felul de norme exotice, ci disponibilitatea, ti s-a spart un furtun prin cine stie ce coclauri, ia antigel de unde nu-i. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Prelix concentrat de cinshpe lei litru' nu va mai place
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai asta e smecheria, eu acum m-am cusurgit cu ala OE, puteam sa gasesc si la Kaufland unul compatibil.
De asta zic, prea au exagerat si producatorii, ma rog, ei o fac special sa-ti bage mortu' n casa, cu o gramada de variante. La VAG sunt 5 norme de antigel, chiar si mecanicii din reprezentanta le incurca si nu stiu ce intra in care masina. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
inhibitori coroziune, lubrifiere pompa de apa... Hyundai si yamaha nu cer o norma anume, zic antigel pentru motoare de aluminiu, asa ca am pus reno type D nu prepelix din ala de la AUchan.
This post has been edited by einstein1984: 14 Jun 2023, 08:04 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
YRX |
![]()
|
Nu neaparat, mai zboara cate un stiker.
Ia sa-i intrebi ce inseamna TL-774D si ce se intampla cand il amesteci cu TL-774J, de care au ei acum in reprezentanta. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ce am vazut eu e printat pe vasul de expansiune GXX si indicatie sa cetesti manualul utilizatorului. Skoda si vw aveau tipuri diferite recomandate.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
QUOTE(YRX @ 13 Jun 2023, 18:54) Cotul din ABS in care era termostatul a hotarit sa crape la urcare fix la Cuca Macaii in virfu muntelui! Bine ca era vara si tocmai primisem apa minerala! ![]() A aruncat vreo 3 litri ca se cam tragea de motor la urcare. Pina am terminat treaba s-a racit, aveam un UHU rapid cu intarire in 30min care rezista pe la 120C si la drum. Pina am primit cotul a mai durat o saptamina si asa am mers. Nici o problema n-a fost dar trebuie sa recunosc, blocul motor si chiulasa erau din fonta, nici urma de Al la motorul ala, doar fonta, otel si plastic in contact cu lichidul de racire. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
bion |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 14 Jun 2023, 19:00) Si cu el a distrus trei tancuri si a doborat 5 rachete ![]() Cel mai evonomuc era montatu de motoare de tractoras secuiesc pe dacii si golf stravechi This post has been edited by bion: 15 Jun 2023, 11:06 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
YRX |
![]()
|
Marksman, aia nu e idee, e prostie, e bataie de joc.
Sa nu te mai prind cu d-astea. Bioane, ce e un evonomuc? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
trebuie sa recunosc ca il stiam pe ala cu A8 1.9 tdi si mi se pârea logic, dar asta e bizar
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(YRX @ 15 Jun 2023, 07:01) Bioane, ce e un evonomuc? un muc evoluat Probabil economic ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
bion |
![]()
|
Un eveniment economic mucos.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
YRX |
![]()
|
I-am schimbat si bujiile, tot Bosch avea, dar Made in Russia, ale mele sunt Germany...
![]() Nu erau rele, doar ca era un mic catch. Eu stiu ca la bujii gap-ul se mareste pe masura ce se uzeaza. E, sa vezi minune, la astea se micsorase, varia de la 0,5 la 0,6. Noi au 0,7, pe forum-uri bujiile uzate aveau 1,0 - 1,1. Probabil le-a aranjat vreun mester, sa fie, decat sa nu fie... Sa mor io daca am refacut gapul vreodata la bujii, le schimbam si gata. Acum le-am masurat ca eram in dilema daca e corect sau nu. 20230615_112000_resized.jpg ( Size: 189.01k ) Number of downloads: 421 20230615_121140_resized.jpg ( Size: 103.31k ) Number of downloads: 328 Dupa aspectul bujiilor motorul pare sa fie in mintile lui. Filtrul de habitaclu Valeo. Frumos facut, carbon. L-am luat de ieftin, polifenolii sunt peste 150 de lei, asta 60. In el avea MAN CUK, evident pus cu airflow-ul invers. E usor de incurcat, dar orisicum... ![]() 20230615_113620_resized.jpg ( Size: 176.55k ) Number of downloads: 334 Beculetze prin stopuri si ceata spate. Schimbat toate, frecat mufe, contacte, sa moara mama lu FRM daca mai da vreo eroare de bec. Daca tot am scos alea de ceata, le-am si revigorat putin. Meguiar's AIO cu carpa, manual. S-a dus toata oxidarea. 20230615_131749_resized.jpg ( Size: 194.42k ) Number of downloads: 338 This post has been edited by YRX: 15 Jun 2023, 13:40 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
care all in one?
vreau la un mom dat sa curat geamul de la indicatoare si ma gandeam la plastx. fiind la exterior le-ai protejat cu ceva? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
YRX |
![]()
|
Ultra polishing wax.
La plastice de genul asta il folosesc. Curata oxidarea si elimina defectele mici, manual. Lucrat cu rotativa are si putere de taiere pentru zgarieturi mai mari. Fiind cleaner wax este one step, lasa si protectie. Vezi la plastx ca e puternic, taie de rupe si trebuie finisat cu un ultrafin, ca lasa holograme. Manual, mai putin, nu il apesi tare. Fa test cu un CD sa vezi ce face. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
NU stiam asta despre plastx.
Multumesc pentru sfat ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
YRX |
![]()
|
Si au venit ultimele maruntisuri. 2 saptamani, ca a uitat un bou sa le trimita, banii erau intrati, ce-i mai intereseaza. A venit galop comanda cu masina lor.
Azi aveam ITP la gandac si ma faceam de cacao la omul ala ca-mi lipsea un suport de cric si n-avea cum sa o ridice. Restul sunt chestiile care mai lipseau. Acum e 100% completa.... ![]() 20230616_125536_resized.jpg ( Size: 205.62k ) Number of downloads: 299 D-aia imi plac mie nemtii la piese, detaliere repere la bricheta. Am luat plasticul ala portocaliu, avea urechile rupte si nu mai statea soclul bine. diag_7os2__1_.jpg ( Size: 36k ) Number of downloads: 76 Valorile la ITP grozave, motorul e in mintile lui, frana de mana are 2% dezechilibru, deci ma pricep... ![]() M-a laudat ca merg toate becurile - numai eu stiu ce am muncit la ele... ![]() This post has been edited by YRX: 16 Jun 2023, 14:40 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
de mult nu am mai vazut stand itp cu elevator,
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
YRX |
![]()
|
La aia cu discuri vibratoare nu ma duc nici batut.
Dupa frane si noxe omul o ridica pe elevator pentru jocuri, esapamente, rugina etc. Profit si eu de ocazie si bag ochiul bine. Azi am stat o ora sa admiram british technology si sa vad ce carene si scuturi nu stau bine. Apropos, bujiile noi se simt, are alta elasticitate acceleratia. Fir-ar sa fie de tampiti, auzi, gap de 0,5... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(YRX @ 16 Jun 2023, 15:16) La aia cu discuri vibratoare nu ma duc nici batut. Motivul? Ieri am facut ITP la corolla de serviciu la unul cu discuri vibratoare. Am crezut ca mi scoate anvelopele de pe janta. Coincidenta sau nu, azi parca am rotile mai moi. Sper ca e doar o parere |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
YRX |
![]()
|
QUOTE(bgdrenault @ 16 Jun 2023, 16:19) Am crezut ca mi scoate anvelopele de pe janta. Asta... Sa fi vazut cum au scrasnit pivotii, cum s-au tasat flansele amortizoatelor si altele. Miscarile alea sunt nefiresti si puternice, ai toate sansele sa beleasca ceva. Nu mersi, mie-mi place mai pe clasic. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Ciudat e ca nici diagnosticarea nu a fost pe masura.
Inainte de itp, am fost la service unde veridctul a fost pivoti, capete de bara si bielete ok, le schimbam, dar din lipsa de timp, am amanat schimbarea. Masina mai troncane pe denivelari, atat dreapat cat si stanga, deci tind sa cred ca mecanicul are dreptate Dar itp batea la usa, zic, sa merg, cu tot riscul de respingere. Surpriza a fost ca sa stau linistit, aveti doar un cap de bara care incepe sa se slabeasca Desi repet, mici troncaneli sunt Saptamana viitoare oricum voi schimba ce a spus mecanicul meu, si voi face directia. Dar ca idee, conform itp nu ar trebui |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
YRX, să nu-ți iei coreeanca vreodată. Blestemi pe toate părțile. Auzi aici: doua tipuri de sisteme de frânare, fiecare cu tipul lui propriu de cap de planetara. Plus inca un tip de cap de planetara așa, să fie. La derută. Apare doar la Mando, la Akebono nu. Trei tipuri de rezistor de trepte ventilator, doua cu trei pini și unul cu patru. In diagramele electrice îl găsești doar cu 4. Minim doua tipuri de ventilatoare de habitaclu, documentat in cataloage ca fiind același. Dar unul are diametrul oalei cu juma' de centimetru mai mare, și înălțimea de zici că-i cratiță, nu oală. Și cred că dacă-mi mai amintesc mai am vreo câteva. Nu-ți lua coreeanca.
This post has been edited by tatabobu: 16 Jun 2023, 23:31 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
YRX |
![]()
|
Tatabobu, la nemti nu se intampla asa ceva. Catalogul este exact, n-am luat nici aftermarket care sa nu se potriveasca. Touareg-ul a avut puctaj serios la achizitie tocmai ca e VAG si avem piese pe toate gardurile. Vad ca si Mini e bine reprezentat.
A urmat si detailing-ul mult asteptat. Spalare, decontaminare cu argila, ceara Finish Kare, tratament plastice, touch-up sub ornamentul crom de pe capota. Dresing-ul pe cauciucuri l-a aplicat Alex, cu generozitate, ca asa ii place lui, sa straluceasca... ![]() 20230619_064717.jpg ( Size: 376.44k ) Number of downloads: 100 20230619_064828.jpg ( Size: 355.46k ) Number of downloads: 100 Am mai curatat temeinic toate cavitatile cu probleme de acumulare pamant, completat niturile de plastic la carenaje, gresat balamale. Am curatat si capota motor pe interior, ca era mizerabila. 20230618_142925_resized.jpg ( Size: 87.1k ) Number of downloads: 106 20230618_145347_resized.jpg ( Size: 97.21k ) Number of downloads: 85 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
YRX |
![]()
|
A venit, in sfarsit...
![]() D-abia astept sa-l probez. Nush de ce forumul nu ma lasa sa postez poza mea, zice ceva de boolean... 0b96ac03eadd35e149d2f834ea663771.jpg ( Size: 213.58k ) Number of downloads: 450 This post has been edited by YRX: 23 Jun 2023, 12:59 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 16 Jun 2023, 23:30) YRX, să nu-ți iei coreeanca vreodată. Blestemi pe toate părțile. Auzi aici: doua tipuri de sisteme de frânare, fiecare cu tipul lui propriu de cap de planetara. Plus inca un tip de cap de planetara așa, să fie. La derută. Apare doar la Mando, la Akebono nu. Trei tipuri de rezistor de trepte ventilator, doua cu trei pini și unul cu patru. In diagramele electrice îl găsești doar cu 4. Minim doua tipuri de ventilatoare de habitaclu, documentat in cataloage ca fiind același. Dar unul are diametrul oalei cu juma' de centimetru mai mare, și înălțimea de zici că-i cratiță, nu oală. Și cred că dacă-mi mai amintesc mai am vreo câteva. Nu-ți lua coreeanca. la asta mai noua facuta in cehia nu am avaut probleme cu piesele. Bine, nici nu prea am avut nevoie de pîese, dar orice caut in catalog e clar definit, nu e pe alese ca a renault sa iti dea 3 referinte sa te descurci yrx, sa il folosesti cu placere This post has been edited by einstein1984: 23 Jun 2023, 13:04 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 04:56 |