frana de mana scartaie, frana de mana naravase
![]() ![]() ![]() |
frana de mana scartaie, frana de mana naravase
darius |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 396 Joined: 18 March 05 From: arad ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
se poate unge
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
Detalii te rog.
Scartaie maneta - se unge. Scartaie cablul sau vreun angrenaj - se ung. Scartaie sabotii cand aluneca un pic pe tambur daca masina se misca - se ignora. |
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
AVT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Chiar, da-ne detalii daca vrei ajutor...
|
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
- ---- Omu' e ca si tamplaru': traieste ce traieste si p'orma moare!
|
|
darius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 396 Joined: 18 March 05 From: arad ![]() |
scrtaie cand o trag,am incercat sa dau cu niste spray degripant si nimic,o fi de jos de la cablu,ma rog ea prinde numai ca imi face pe creier deja,o rezolv la revizie |
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
darius |
![]() ![]()
|
scrtaie cand o trag,am incercat sa dau cu niste spray degripant si nimic,o fi de jos de la cablu,ma rog ea prinde numai ca imi face pe creier deja,o rezolv la revizie
|
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
trifoiul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 19 August 05 From: Tg-Ms ![]() |
La mine a ramas cablul de la frana de mana cred ca blocat ptr ca merge fortat.Stie cineva daca e necesar sa fie schimbat sau se poate unge cumva?Si daca e necesar sa se schimbe cat ar fi oare unul? Ms mult!
|
--------------------
Dacia Solenza
Clima 1.4 Mpi
- MS-98-PIF The little engine that could...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 16:22 |