RATB a lansat licitația pentru achiziționarea sistemului de informare a călătorilor , despre traseele mijloacelor de transport și timpii de aștept
![]() ![]() ![]() |
RATB a lansat licitația pentru achiziționarea sistemului de informare a călătorilor , despre traseele mijloacelor de transport și timpii de aștept
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
da ce pretentii ai de la Firea si predecesorul Oprescu?
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 5 Jun 2018, 15:01) https://www.hotnews.ro/stiri-administratie_...-teptat-sta.htm plm de copitala ... in CJ este de vreo 2 ani treaba asta ... Eh, la cluj se taie panglici la autobuze si se lauda ca sunt "primele din tara" dar acu 3 ani https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/soc...inia-381-385910 la noi e mai scump cu informarea ca avem ceva mai multe statii.... This post has been edited by einstein1984: 6 Jun 2018, 10:40 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Acolo au fost 2 iun teste ... si gata .. liniste ... astia au bagat 10 in "productie: ... si repet nu este copitala ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Bre einstein, bun asa, "mai multe statii", da' si bugetu lu' Büküreș îi mai mare decat ala a lu' Cluj.
![]() In plus, la voi multe investitii se fac si de la bugetul national, ca doar Büküreș îi muncipiu de importanta nationala. Aia micii, să se descurcă. Pe mine subiectu' Cluj vs Büküreș nu ma pasioneaza. Nici Cluj vs Cimișoara, desi inteleg ca am pierdut pe bune titlul de Capitala Culturala in favoarea orasului de pe Bega care are o viata socio-culturala de exceptie... ![]() Daca ma insel, rog sa fiu corectat. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
din pacate nu toate modelele sunt scalabile, in special la bucuresti unde avem vreo 7 primari...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Si care, culmea în mandatul asta au aceeași culoare politică. Inclusiv Primarul General al României.
![]() Păi dacă nici acum nu se inteleg, si invoca agende diferite, atunci cand? ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Ar fi o treaba, dar nu stiu cum sunt si consiliile locale.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bwwlan @ 6 Jun 2018, 17:19) Pe mine subiectu' Cluj vs Büküreș nu ma pasioneaza. Nici Cluj vs Cimișoara Corect se scrie CJ si nu Cluj. Vezi mai sus. ![]() Si ca sa fim corecti primul sistem de informare al calatorilor din Bucuresti a fost inaugurat pe 21 octombrie 2002 odata cu modernizarea liniei de tramvai 41, asa-zisul "metrou usor". Din 2002 pana in 2016 sunt totusi 14 ani. This post has been edited by madhorsefuzzy: 7 Jun 2018, 12:02 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Primul asemenea sistem l-am vazut in teste acum vreo 15 ani, lucrau la el niste colegi de la eta2u, imi dadusera si mie acces la platforma, si era super fain, ca afisau tot felul de vectori pe troleele din teste, vedeai in timp real cand accelereaza/franeaza
![]() ![]() ![]() Oricum, pe acisilea avem sistem de-asta implementat deja de vreo 5 ani, cu tot cu aplicatie de mobil. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
Oooo , suntem atat de 1999!
In opinia mea e depasit orice sistem de genul asta. La ora asta se poate implementa sistemul direct pe Goagal maps si cum fiecare persoana are un zmarfon, restul e rezolvabil. La fel si sistemul de plata cu automate de dat cartele, etc, se poate implementa oricand un sistem de plata cu sms sau e-wallet cu costuri extrem de reduse. Acu 15 ani faceau niste cunoscuti management electronic cu niste prajeli de Zapp, de statea matza-n coada... ce 3G, 4G 5G... nici nu visam la asa ceva This post has been edited by dizzy: 7 Jun 2018, 13:28 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(dizzy @ 7 Jun 2018, 13:24) [...] Acu 15 ani faceau niste cunoscuti management electronic cu niste prajeli de Zapp, de statea matza-n coada... ce 3G, 4G 5G... nici nu visam la asa ceva Prin '96 am vazut un sistem de telemetrie cu radio pe vreo 300siceva MHz. Ceva aplicatie in agricultura, dadea umiditatea in sol, temperatura, cred ca si pH-ul, pe un 386 care rula o aplicatie DOS. Era SF pe-atunci, desi 386-le era deja depasit. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Nu stiu cum e in alte metropole, dar eu prefer sa am autobuze si tramvaie ok decat sa am informatia cand vine rabla urmatoare... ca oricum ma demoralizez ca vine tarziu stand in trafic. Adica ar trebui rezolvate niste priotati, avem tramvaie de 40 de ani....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:33 |