Partidul Romania 100, Partidul lui Ciolos!
![]() ![]() ![]() |
Partidul Romania 100, Partidul lui Ciolos!
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 13 Apr 2018, 00:16) Ca un facut, dar desi trebuia sa ajung si la TM, nu am coborat mai la sud si vest de linia Oradea-CJ-CB-BV. Nici macar pentru concedii. Treaba de rahat: imi propun de un car de ani sa fac un concediu prin zona, am cazare (gratis, sper!) in zona Resitei si nu reusesc sa ajung. Pur si simplu am ajuns sa imi fie mult mai la indemana sa ma duc la Viana si Parij decat la TM. QUOTE(bion @ 13 Apr 2018, 11:23) Nu vreau, badie. Am obosit si am imbatranit. Sa conduc atata nu pot decat daca la destinatie ma asteapata macar doua zile de hodina inainte de treaba si alte doua cand ma-ntorc. Sa merg cu trinu nu ma tin nervii sa stau protapit in pat / scaun 16 ore. Sa merg cu avionu asta pus de curand vad ca nu se prea aproba decontarile. PS Da pe matale ce te opreste sa tragi o fuga pana la Coarnele Caprei. Mergem impreuna, ca vad ca matale cunosti localnici! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ca nu imi place.
Bucovina de cate ori pot dara Moldova ba. ![]() Desi ar trebui sa vin sa incerc sa recuperez pantofu lu nevasta-mea acaparat samavolnic de noroiul moldav. ![]() This post has been edited by bion: 13 Apr 2018, 19:44 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(dacis @ 13 Apr 2018, 13:22) ... Sa conduc atata nu pot decat daca la destinatie ma asteapata macar doua zile de hodina inainte de treaba si alte doua cand ma-ntorc... Pai daca nu tin balamalele sa conduci cca. 630 km in cca. 10 ore, angajeaza-ti sofer. Creezi locuri de munca, pui umarul, la modul palpabil, la dezvoltarea economica... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cam cca puțin in cca 10h.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
Acu 40 de ani faceai 10 ore acu tot 10.Drumurile noastre toate sunt de kkt.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(radian @ 13 Apr 2018, 22:09) Nu e vorba neaparat ca nu ma tin balamalele, dar psihic nu mai pot sa conduc cu aceeasi placere si vigilenta ca acum 10-15 ani. Pur si simplu ma plictisesc si risc sa adorm. De asta la deplasari de peste 2-300 km cam merg cu sofer. Atata doar ca il plateste (de fapt trimite) clientul, cu tot cu caruta. Nici in concedii nu prea mai merge cu masina. Am inceput sa prefer destinatiile la care poci ajunge cu oiroplanu. Noroc ca-s din ce in ce mai multe destinatii la care poci ajunge plecand de aici. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bion |
![]()
|
HSBP. Charter Iasi-Coarnele Caprii
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Este. Am avut eu "charter" Arad - Cugir si retur.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
dacis |
![]()
|
A fost si unul Otopeni-Balotesti.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
udurel, ca tocmai am zburat cu A318 model Balotesti
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
BlueHack |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 June 08 ![]() |
|
--------------------
Kia
Ceed
2008
|
|
marksman |
![]()
|
Da-mi voie sa
![]() CFR-ul se taraie cu 50 km/h viteza medie. "Gugustiucul" a zburat cu 110-140 km/h IAS, am dat de doua ori ocol peste Deva, am aterizat la Saulesti sa facem o pauza de pipi, si in 3 ore total, ne-am dus si ne-am si intors. LE: cu trenul (13 ore ![]() This post has been edited by marksman: 16 Apr 2018, 08:57 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
bion |
![]()
|
Tu erai la pedale?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
marksman |
![]()
|
Nu conduc fara permis. Urmeaza, sper ca in urmatorii 3 ani.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.513 Joined: 3 January 05 ![]() |
Dacă are dreptate, de ce nu ar fi o alternativă de vot?
"În ultima perioadă am avut o serie de dovezi că instituțiile statului sunt disfuncționale. Susținerea partidului și nu legea a devenit cel mai important factor în decizie. Am văzut asta la CNCD și acum la Curtea Constituțională a României. Prin decizii precum cea de de azi judecătorii Curții Constituționale îndepărtează tot mai mult instituția de rolul său de gardian al Constituției și o transformă într-un jucător politic. Acest lucru este inadmisibil în democrație. Ca parte a unui proces de reformare a statului, pe care Mișcarea România Împreună îl va propune în programul său politic, Curtea Constituțională trebuie depolitizată complet pentru a-și relua rolul." This post has been edited by nasty: 30 May 2018, 19:37 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
bion |
![]()
|
Sorry ,un birocat impotent.
Ce sunt fct.aia fuduli de la ue vezi din zicerile lor par egzampu Adolf ala catre italieni |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
calu' alb ii lipseste lu' Cioloj.
Are sange sa catindeze de data asta la ceva? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
nasty |
![]()
|
E recunoscut internațional! Îl votați? Sau tot cu Firea și Dragnea?
Attached thumbnail(s) image.jpeg ( Size: 85.68k ) Number of downloads: 223 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
are companie selecta, pe masura
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
nasty |
![]()
|
Corrrrrect! Firea si-a ales o altă companie, pe stadionul național.
Deci, logic, tot cu ei... |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
sa te bati cu Salam in sondaje (chiar facute la misto), de nepretuit
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
nasty |
![]()
|
Oare numai Cioloș dorește binele nostru?
În programul PSD nu există: "„Celor care îmi sunt alături le spun doar atât: nu vă lăsați manipulați de jocurile unor oameni speriați că își pierd statutul, privilegiile și influența. România trebuie să fie țara oamenilor buni, cinstiți, profesioniști și cu bun simț. O să fac tot ceea ce pot să fie așa” This post has been edited by nasty: 3 Jul 2018, 07:58 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
dizzy |
![]()
|
Adevaru' e ca ma uit la Ciolos si-l vad pe James Bond.
Chiar si peste George Lazenby. Sunt chiar curios daca o sa candideze de data asta. O sa aflu la anul. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(nasty @ 3 Jul 2018, 08:56) Oare numai Cioloș dorește binele nostru? În programul PSD nu există: "„Celor care îmi sunt alături le spun doar atât: nu vă lăsați manipulați de jocurile unor oameni speriați că își pierd statutul, privilegiile și influența. România trebuie să fie țara oamenilor buni, cinstiți, profesioniști și cu bun simț. O să fac tot ceea ce pot să fie așa” Clar, inainte a fost Basescu care ne-a dorit binele, acum e Ciolos. |
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
Toti imi doresc binele si eu nu vreau sa ii las sa mi-l ia
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Cum sa nu îi lași, PSD-ul asta face acum.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca ar fi existat opozitie reala PSD-ul ar fi trebuit sa aiba soarta PNT-CD, PDL.
This post has been edited by ady77: 3 Jul 2018, 09:12 |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:39 |