CD pentru cas original
![]() ![]() ![]() |
CD pentru cas original
george.enescu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 7 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan laureate
- b 42 EIC
2005
|
|||
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.565 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Dar ce doamne iarta-ma iti trebuie schimbator de CD-uri la casetofon?
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
george.enescu |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan laureate
- b 42 EIC
2005
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Cred ca sunt cam obosit azi. Eu stiam ca casetofonul merge cu casete.
CD-urile se folosesc la calculator sau CD-player. P.S. Dar de nu nu iei mai bine vioara? |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
george.enescu |
![]()
|
QUOTE(b64chr @ 15 Dec 2005, 14:48) Cred ca sunt cam obosit azi. Eu stiam ca casetofonul merge cu casete. CD-urile se folosesc la calculator sau CD-player. P.S. Dar de nu nu iei mai bine vioara? Mersi pentru remarca ! Ai radio , casetofon si CD , adica ai putea comanda din select surce si cd-urile pe care le pui in portbagaj |
--------------------
dacia
logan laureate
- b 42 EIC
2005
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(george.enescu @ 15 Dec 2005, 15:52) Mersi pentru remarca ! Ai radio , casetofon si CD , adica ai putea comanda din select surce si cd-urile pe care le pui in portbagaj De ce nu suni la reprezentanta de unde ai luat masina sau la vocea clientului sa intrebi daca exista asa ceva. |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 82 PWR
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Din cate stiu eu CD-Changer-ul e o cutie cu CD-uri care inghite CD-uri si-ti scuipa cate unul la comanda ca sa-l introduci in CD Player si nimic mai mult. Gresesc ?
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(DigitalScribe @ 15 Dec 2005, 23:28) Din cate stiu eu CD-Changer-ul e o cutie cu CD-uri care inghite CD-uri si-ti scuipa cate unul la comanda ca sa-l introduci in CD Player si nimic mai mult. Gresesc ? E un schimbator de CD-uri sau magazie de CD-uri...un fel de cutie care inmagazineaza de la 5 pana 10 sau mai multe CD-uri,citirea CD-urilor se face tot in ea(care deobicei sta in portabajul masinii),si comunica printr-un cablu pana la CD-Playerul din masina care primeste informatia. |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 82 PWR
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
|
|
kodrix |
![]()
|
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
Bai din cate stiu eu nu-i chiar asa. Adica se pote conecta un cd-changer la un casetofon fara probleme. Cd-changer-ul se pune deobicei in portbagaj si trimite informatia spre casetofon.
Problema e ca nu cred ca, cei de la Dacia au asa ceva. Ma mai gandesc ca totusi cu banii dati pe cd-changer si cu banii de pe actualul casetofon poti sa-ti ei un mp3 player. |
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
Un Cd Changer cost in jur de 1,5-2 millioane si ai si CD player si casetofon.Mai ales ca e in portbagaj,nimeni nu vede si nu poate fura,nu ca si pe un MP3 player.Astai parerea mea.
|
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
- BH
2003
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.565 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
Da ,secon-hand.Scuze ca n-am mentionat.
|
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
- BH
2003
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Vinzi casetofonul cu 1 mil , mai pui 4 mil si iti iei mp3 player bun nou . Cand spun bun ma refer la nivelul de pret 4-5-6 milioane (sa nu-mi sariti in cap ca un mp3 bun nu are cum sa coste atat) . Daca nu esti foarte pretentios , poti lasa boxele masinii (schimband cass-ul cu mp3) si vei ramane placut surprins de schimbare ! Bafta si sa ne spui ce solutie ai ales !
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
<<Exista un schimbator de cd-uri pentru casetofonul original ? Care sa poata fi conectat la mufa din casetofon ? Cas-ul are prevazute doua mufe , una petru satelit pe volan si una pentru cd changer .
De unde se poate cumpara si cat costa ? >> Exista. De gasit si cat costa nu stiu sa iti zic. Intereseaza-te la dealeri Renault. La Dacia slabe sanse. |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
La preturile practicate de dealer cel mai ieftin si sigur este sa schimbi cassul original pe un HU cu mp3. Un cd changer costa mult mai mult decat un HU cu mp3. Si avand in vedere ca la cassul original nu se gaseste in comert cd changer, dealerul o sa aiba un pret ca te ia ameteala. Iar despre calitatea sculelori originale mai bine nu vorbim.
|
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sunt cam vechi informatiile alea...
Si eu as fi interesat de un CD changer / magazie de CD-uri, asa ca ii rog pe cei care recomanda MP3 player-e sa se abtina de la offtopic. PS: Se poate schimba titlul subiectului? E cam aiurea... This post has been edited by ghc: 19 Dec 2005, 14:51 |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
- CJ-01-GHC
1907 toamna
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ghc @ 19 Dec 2005, 14:49) Or fi ele vechi, dar eu am raspuns la: QUOTE(TheSaiLor @ 18 Dec 2005, 00:27) <<Exista un schimbator de cd-uri pentru casetofonul original ? Care sa poata fi conectat la mufa din casetofon ? Iar informatiile chiar daca sunt vechi, Vdo si Philips cred ca merg in continuare daca mergeau acum doi ani nu? ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(Steve From Oradea @ 16 Dec 2005, 10:44) Un Cd Changer cost in jur de 1,5-2 millioane si ai si CD player si casetofon.Mai ales ca e in portbagaj,nimeni nu vede si nu poate fura,nu ca si pe un MP3 player.Astai parerea mea. QUOTE(Steve From Oradea @ 16 Dec 2005, 22:46) Da ,secon-hand.Scuze ca n-am mentionat. De unde crezi ca e "second hand" la pretul asta ? Nu cumva de unde "nimeni nu vede si nu poate fura" ??? |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 16:43 |