ce am patit ieri la o spalatorie auto
![]() ![]() ![]() |
ce am patit ieri la o spalatorie auto
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Uite ce motiv bun am sa nu mai spal masina....o spal la tara cu furtunul.....la primavara....
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@George spor la treaba!
Dlor si dnelor n-ati mai patit nimic pe la spalatorii? ![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cine mai spala la -12 grade????
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
puiu82 |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
nu vreau sa fac reclama, nu ma intereseaza, dar am gasit o spalatorie cu 5 lei interior, 5 exterior,diferenta fata de alte spalatorii o puteti pune pe post de spaga
![]() cine vrea detalii, mp, ca sa nu se comenteze! |
-------------------- fan VAG!
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Harry_Potter |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 29 January 06 ![]() |
La pretul de 7 RON + 7 RON se adauga 3 RON interior + 3 RON exterior. Face treaba cu credinta, iar eu stau langa el si chiar daca nu am ce sa-i reprosez tot ii mai arat pe undeva, chipurile, nici prin cap sa nu-i treaca sa omita ceva. Adevarul este ca nu sunt platiti. Pe vremea asta isi pierd sanatatea. Am un bon de fidelitate: la 4 spalari, a cincea gratuita. Adica 20% reducere. Da negociez cu administratora aia handicapata. Sa-mi explice si mie cineva de ce daca fac si interiorul si exteriorul in aceeasi zi nu se considera doua spalari. Mentionez ca nu obisnuiesc sa fac consumatie la birtul respectiv ci prefer sa vad daca mai plec cu roata de rezerva inapoi. Sunt foarte pretentios, prefer sa o spal singur, dar nu am unde.
|
--------------------
renault
megan
- b38roa
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
am spalat masina sambata ca erau mai bine de 2 luni de cand nu o spalasem fiindca vreme a fost execrabila si am avut si o portiera de vopsit. eu stau in militari. sunt exasperat. dupa ce am dus-o la spalat si am plecat de acolo vad ca geamurile aveau dare albe. zic eh asta e oricum le fac mereu ca sunt tipicar cu suprafetele vitrate. cand ajung acasa vad ca aripa stanga spate mai exact pasajul stanga spate avea noroi pe el. si le-am mai dat si un bacsis ca un fraier. imi poate recomanda si mie cineva o spalatorie in militari care sa fie cat de cat ok? sunt super dezamagit ce pana mea o fi frig afara si aia sunt platit prost dar asta inseamna ca pot sa isi bata joc asa? nu merita nimeni nici un ban in plus daca nu face treaba ca lumea astfel incat sa fii multumit. datul spagii a facut sa se ajunga la ideea ca ar fi ceva normal in unele domenii si nu e asa. bacsisul ti se da daca il meriti.
so... o spalatorie decenta in militari? |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
puiu82 |
![]()
|
@alex275,off topic :din dragoste pt. masini
![]() on topic:am zis ca unii nu inteleg si imi cer scuze ca nu m-am facut inteles,am vrut sa spun ca le explic degeaba UNORA ca la -10,-15 grade nu le pot spala masina cum trebuie pt ca ingheata apa pe ea,geamurile nu le pot sterge si oricat ar plati nu am cum sa fac sa fie bine. Le explici ,nu te cred,zic ca nu vrei sa muncesti,vin,platesc,vad adevarul si dupa asta fac scandal,te injura,vor banii inapoi ca ei sunt smecheri,ei sunt clienti si au intotdeauna dreptate,de bacsis nu mai e cazul. Asa ca......noi sa fim sanatosi ![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Harry_Potter @ 30 Jan 2006, 00:33) La pretul de 7 RON + 7 RON se adauga 3 RON interior + 3 RON exterior. Face treaba cu credinta, iar eu stau langa el si chiar daca nu am ce sa-i reprosez tot ii mai arat pe undeva, chipurile, nici prin cap sa nu-i treaca sa omita ceva. Adevarul este ca nu sunt platiti. Pe vremea asta isi pierd sanatatea. Am un bon de fidelitate: la 4 spalari, a cincea gratuita. Adica 20% reducere. Da negociez cu administratora aia handicapata. Sa-mi explice si mie cineva de ce daca fac si interiorul si exteriorul in aceeasi zi nu se considera doua spalari. Mentionez ca nu obisnuiesc sa fac consumatie la birtul respectiv ci prefer sa vad daca mai plec cu roata de rezerva inapoi. Sunt foarte pretentios, prefer sa o spal singur, dar nu am unde. Cum adica cu credinta? Parfumeaza cu tamiie, zice aleluia??? Apoi despre numarul de spalari....tu daca mergi la baia publica si te speli tot, aia ar trebui sa te taxeze cu 18 spalari (cap,urechi, par, axile, git, brate, miini, piept, fund, organ genital, picioare, labele picioarelor)??? Eventual daca iti speli doar un picior, 16 spalari??? Iar data urmatoare te speli pe piciorul celalalt??? |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si tot administratora e aia handicapata....
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GABONE77 @ 30 Jan 2006, 09:25) am spalat masina sambata ca erau mai bine de 2 luni de cand nu o spalasem fiindca vreme a fost execrabila si am avut si o portiera de vopsit. eu stau in militari. sunt exasperat. dupa ce am dus-o la spalat si am plecat de acolo vad ca geamurile aveau dare albe. zic eh asta e oricum le fac mereu ca sunt tipicar cu suprafetele vitrate. cand ajung acasa vad ca aripa stanga spate mai exact pasajul stanga spate avea noroi pe el. si le-am mai dat si un bacsis ca un fraier. imi poate recomanda si mie cineva o spalatorie in militari care sa fie cat de cat ok? sunt super dezamagit ce pana mea o fi frig afara si aia sunt platit prost dar asta inseamna ca pot sa isi bata joc asa? nu merita nimeni nici un ban in plus daca nu face treaba ca lumea astfel incat sa fii multumit. datul spagii a facut sa se ajunga la ideea ca ar fi ceva normal in unele domenii si nu e asa. bacsisul ti se da daca il meriti. so... o spalatorie decenta in militari? De asta prefer sa stau langa maisna chiar daca inghet de frig si fara jena ma uit daca a spalat-o bine, daca a sters-o bine si tot asa. N-am nici o jena sa le zic sa-mi spearga mai bine grila fata ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am fost ieri sa-mi spal masina, ca urla un garcea dupa mine: nu se mai vede culoarea!!!
![]() Am inebunit de nervi! La orice spalatorie ma duceam, erau minim 8-9 masini la coada. Mai nerabdator din fire, m-am intors cu ea murdara! I-a gasit ieri pe toti spalatul!!! Voi n-aveti mai oameni buni treaba p-acasa? ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
A fost primul weekend cu temperaturi peste zero. Si in fata blocului la mine, era sport national
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu n-o mai spal pana-n martie! Dupa ce o spal, ca u facut, imediat ploua si din doua drumuri prin oras e jegul la loc. Acu' is curios cat se poate murdari de urat. Spatele e deja numai noroi.
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Vip3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 24 July 05 ![]() |
QUOTE(andu911 @ 19 Jan 2006, 02:41) . De-aia prefer periile...cand s-o matui vopseaua...o duc la polish...cand se duce si dupa aia.. o vand si sa fie sanatoasa.... Zau ? chiar asa nu ? sa fie sanatoasa si da-l in **** *** pe ala care cumpara masina , tu si cu restu care profitati de cunostintele slabe ale celor care cumpara masini SH. Si nu inteleg treaba asta cu ''barosan'' ? Adica cum daca eu ma duc la dentist sa imi scoata o masea sunt barosan , la o adica sufar de mine , in loc sa o trag cu patentu, nu ? hai ca am auzit-o si pe asta This post has been edited by Vip3r: 5 Feb 2006, 19:34 |
--------------------
una noua
Fast ...
- B-763987 Of All the things I lost , I miss My mind The Most ...
|
|
Twinsen |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 20 January 05 From: Bucuresti ![]() |
O spalatorie in zona Colentina -Doamna Ghica recomanda cineva?
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-78-XXX
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eh, am fost ieri in Aviatiei la o spalatorie normala. Poate o stiti, intersectia Pipera cu Smaranda Braescu.
Doar exterior a fost 110.000 !!! Hai ca nu am mai vazut chiar asa pret pana acum. Frate-meu a spalat-o la Buzau cu 110.000 si exterior si interior !!! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
alex275 |
![]()
|
Eu o spal exterior-interior cu 250 000 + ciubucul aferent
![]() P.S. Da o fuga la Buzau! ![]() This post has been edited by alex275: 6 Feb 2006, 11:00 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(i96nds @ 6 Feb 2006, 12:39) Eh, am fost ieri in Aviatiei la o spalatorie normala. Poate o stiti, intersectia Pipera cu Smaranda Braescu. Doar exterior a fost 110.000 !!! Hai ca nu am mai vazut chiar asa pret pana acum. Frate-meu a spalat-o la Buzau cu 110.000 si exterior si interior !!! Pe bd-ul timisoara am auzit ca este 170.000 exterior. ![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
140.000 exterior pe Bd Timisoara..astept vara s-o spal la furtun in curte..costuri: o bere pentru mine si ceva exercitiu fizic...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
alex275 |
![]()
|
Care mai? Aia, de urci pe langa Academia Militara, faci stanga si apoi dai de ea la 100m pe dreapta? Acolo e 170 000 int+ext.
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
semit |
![]()
|
una din ele ca nu stau in zona..aia dinainte de mall cred
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
puiu82 |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Cea de pe Timisoara este cea in care se lauda ca nu-ti ating masina si este 140 exterior si 90 interior.
Cea care urci dealul, faci stanga si o gasesti pe dreapta imediat, este pe Panduri si e 170 exterior+interior, dar nu stiu cat e fiecare separat Impresii ceva, cine a fost de curand ? Nu ar strica sa facem si noi un thread separat cu preturi, locatii si note+comentariu, eventual poze ![]() This post has been edited by GunX: 6 Feb 2006, 18:39 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mama ce preturi aveti.. da sunteti scumpi nu gluma
![]() - exterior spuma activa, curatat/spalat covorase - interior aspirat(portbagaj), geamuri(int-ext), curatat portiere, silicon, odorizat Eu zic ca sunt multumit.. bine la fiecare spalare se adauga spaga necesara.. ca baetii sa faca treaba ![]() ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
semit |
![]()
|
eu inca nu am gasit o spalatorie buna... va sfatuiesc sa nu va duceti la TUNEL( faimoasa spalatorie dinspre Baneasa...e varza si am mai si dat 250.000 pt un pachet complet- si aia inainte sa intre la periile alea aveau ei 2 baieti cu perie cu care umezeau masina, o inmuiau intr-un butoi
![]() ![]() This post has been edited by semit: 6 Feb 2006, 23:59 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
puiu82 |
![]()
|
Dle. Semit,de ce v-a spus baiatul toate astea?
Dlor.,nu exista spalatorie perfecta,unde cineva e multumit,altcineva nu este,unii vor repede,altii vor incet si bibileala,unii sunt vesnic nemultumiti Un muncitor CINSTIT va incerca sa va multumeasca cu ce poate,cu ce are,dar nu se poate certa cu patronul pt.dvs in privinta calitatii produselor folosite la spalatul masinilor dvs. Motivul cred ca il stiti sau macar il banuiti ![]() Cu respect un spalator auto. |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 19:14 |