ce am patit ieri la o spalatorie auto
![]() ![]() ![]() |
ce am patit ieri la o spalatorie auto
puiu82 |
![]()
|
||
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Trebuie sa mai treci prin viata ca sa afli! Tu poti avea incredere in toata lumea? Ma indoiesc serios! Te-ai intrebat de ce nu ai incredere in unele persoane? Pentru ca nu au facut nimic prin care sa-ti castige increderea. Iar cand increderea acordata aiurea te poate costa munca ta pe o perioada destul de lunga...
This post has been edited by Sony: 18 Feb 2006, 18:39 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
puiu82 |
![]()
|
Deci ,eu,spalator auto cum va pot castiga increderea?
Spalandu-va masina bine,ascultand rabdator si supus,luind pozitia de drepti,intinzand covorul rosu? Sunt un tanar cerand un sfat,va rog sa-mi raspundeti ![]() P.S. Desi nu sunt tuciuriu,tata a fost tigan si mama e romanca,inspir incredere? This post has been edited by puiu82: 18 Feb 2006, 18:50 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie mers dupa regula " Clientul are intotdeauna dreptate"
![]() Serios acum, eu as fi super multumit daca mi-ar spala cineva masina cum trebuie. ![]() This post has been edited by Radduu: 18 Feb 2006, 19:02 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
puiu82 |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(puiu82 @ 18 Feb 2006, 21:03) Dupa aceasta regula merg si eu,dar sunt privit ca un fraier si de catre colegi,si de catre clienti,si de catre patron ![]() De catre clienti nu cred ca esti luat de fraier. Pe mine la intrarea in spalatorie ma apuca toti dracii cand le vad fetele dezamagite ![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Danielle |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
@puiu82 sincer? Nu trebuie sa te superi pentru ce spune unul sau altul cel mai bine este sa-ti vezi de treaba ta si sa fii tu multumit in primul rand si dupa aceea clientul si stii de ce? Pentru ca multumirea ta provine de la acel "multumesc" pe care ti-l spune clientul la despartire. Si eu am clienti nemultumiti (si crede-ma ca in domeniul meu de activitate nu este usor sa-i multumesti pe toti) dar trec peste si incerc sa-i multumesc pe majoritatea. Increderea este castigata in momentul cand clientul revine la tine,nu conteaza pregatirea sau meseria (ta sau a lui)
![]() Daca as pune la suflet toate vorbele rele... OffTopic Acum ceva ani mi-a intrat o urgenta pe usa,pacientul nu avea bani. Am zis ca si cu banii de la el si fara nici nu ma imbogatesc dar nici nu saracesc asa macar fac o fapta buna si-l scap pe om de dureri. Rezolv urgenta si il rog sa revina peste cateva zile sa vad cum decurge vindecarea gingiei (dupa extractie). Revine omul peste cateva zile si constat ca totul este ok,ii spun ca acolo trebuie sa-si faca o lucrare ca sa aiba pe ce manca pe partea aceea si...scandal. El pretindea sa-i fac lucrarea gratis ![]() |
--------------------
Bad User
Bad Example
- Be Aware Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos." |
|
puiu82 |
![]()
|
Radduu,poate sunt obositi,si eu mai am cateodata o expresie de plictiseala,dar,repet,NU CONTEAZA MASINA,sunt unele zile stresante si
nu pot sa fiu zambitor mereu. Am si eu problemele mele si nu pot mereu sa ma detasez de ele,desi seviciul e servici,sunt om,nu robot,sunt zile cand sunt trist,altele cand sunt obosit,altele cand sunt ok,dar incerc mereu sa imi fac treaba bine. Daca nu sunt luat de fraier si clientii sunt multumiti de mine,de ce eu sunt tratat la fel ca cei care isi bat joc de ei? Eu nu am cerut niciodata spaga nimanui,le multumesc celor care imi dau ,chiar daca primesc 1,2 sau 30,40 ron si nu fac diferente intre clienti,nu bag inaintea altor clienti pe cei care ii cunosc,daca e randul meu imi fac treaba pt.care sunt platit[cam prost,cei drept],nu vreau POMANA,dai bine,nu dai iar bine,ma lasi sa-mi fac treaba,daca gresesc atunci ai tot dreptul sa imi atragi atentia,nu sa ma jignesti,sa faci scandal,putem sa o rezolvam civilizat. DAR,asa ceva nu se poate,ei sunt barosani,jmekeri,patroni si eu sunt un amarat,trebuie sa las capul jos si sa dau din maini repede ca se grabeste clientul,daca nu tipa putin nu se simt bine,nu se vede jmekeria ,cand vine patronul incepe si el sa tipe,sa injure[la mine bineinteles],ma penalizeaza sau concediaza,clientul pleaca fericit ca m-a invatat minte el Deci daca te intampin zambitor esti mai multumit si se spala masina mai bine? @ Danielle,eu nu pot face asemenea fapte bune din 2 motive:1 am camere de supraveghere si daca nu plateste clientul,platesc eu;2 se considera ca eu am luat banii,deci am furat si imi fac rau singur. Unde lucrez nu pot spala un pres fara ca patronul sa nu incaseze banii,nu se plateste la mine,ci la casierie,eu primesc un bon care dovedeste ca a platit clientul, daca arunc bonul sau nu-l cer clientului si patronul sau casierul spune ca nu a platit si nu arat bonul sunt bun de plata. Nu imi convine,sunt liber sa imi caut de lucru si deocamdata nu am gasit nimic care sa pot castiga decent[nu am decat 8 clase si un amarat de permis cat. B],asa ca... This post has been edited by puiu82: 18 Feb 2006, 20:24 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
Danielle |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
Uff...m-ai inteles gresit. Prin exemplul meu voiam sa arat ca eu m-am bucurat ca am putut sa ajut pe cineva si DA asteptam un multumesc DAR in loc de asta am primit injuraturi ca nu am putut mai mult de atat.
Eu ce incercam sa-ti spun era ca daca tu esti multumit de ceea ce ai facut si clientul (ca doar la asta se reduce totul in ziua de azi) este multumit si revine. Faptul ca unii dintre noi (cei cu masini) inca mai avem mentalitati de "jmekeri" se datoreaza banului care a schimbat omul peste noapte (tu esti negru si ma slujesti pe mine ca doar eu te platesc nu invers). Faptul ca unii dintre voi (cei care prestati un serviciu pentru noi) nu respecta orice client (cum de altfel ar trebui s-o faca) se datoreaza tot banului care va dicteaza ca ala cu 1300 n-o sa-mi dea cat ala cu Audi,cu toate ca voi oricum sunteti platiti ptr. treaba pe care o faceti (cu salariile alea de mizerie pe care le stiu). Exact cum ai spus toti clientii trebuiesc tratati la fel si toti clientii trebuie sa va trateze la fel ca pe oricare om cu care intra in contact. Dar nu se intampla asa (cel putin deocamdata) unii dintre noi va considera pe voi niste maimute bune de dat "jegu" jos de pe masina si unii dintre voi ii considera pe cei cu 1300 (sau ceva asemanator si crede-ma ca am patit-o si eu cu Oltcitul) amarati care nu-si permit decat 10l de benzina (ce bacsis sa-mi lase asta mie cand el nu are mai mult de 100mii in buzunar?). Ehh...o sa mai curga ceva apa pe Dambovita pana ne dam si noi jos din pom (la poporul asta fac referire). Imi cer scuze daca am jignit pe cineva. This post has been edited by Danielle: 18 Feb 2006, 20:45 |
--------------------
Bad User
Bad Example
|
Radduu |
![]()
|
Nu m-ai inteles....ei sunt foarte zambitori...pana sa intru eu cu masina!
![]() ![]() This post has been edited by Radduu: 18 Feb 2006, 20:58 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
puiu82 |
![]()
|
Danielle,si eu ma bucur cand vad ca un client pleaca de la mine multumit,sper ca va reveni,poate vede si patronul ca sau inmultit clientii,ca are angajati buni,ca din
munca noastra el isi permite masina scumpa si alte placeri si mai mareste si el acel salariu,dar nu e asa ,el stie ca noi primim bacsis si daca eu zic sa imi mai dea ceva in plus la salariu,imi spune ca sunt 10 care asteapta sa imi ia locul si desi eu nu prea ii vad pe acei 10,am si eu datorii,facturi,si alte obligatii pe care abia le pot achita ,din ce castig imi ajung doar sa traiesc cat de cat acceptabil,nu sa strang pt. zile negre,daca vreau o pereche de adidasi trebuie sa strang bacsisul pe 3-4 zile si in acele zile trebuie sa mananc si eu si cei care ma asteapta acasa,las capul jos si imi vad de treaba[bine ca am unde lucra]sperand ca o sa fie mai bine maine. @ Radduu,unde ai fost multumit ai mai revenit? La acelasi baiat,nu la alti colegi,daca nu de ce? This post has been edited by puiu82: 18 Feb 2006, 21:15 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
Radduu |
![]()
|
Da am mai fost in acelasi loc si a doua oara dar se pare ca nu mai era baiatul ala acolo.
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
LYM |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 194 Joined: 18 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Intamplare la o spalatorie de pe Ion Mihalache ( intre pta. Domenii si Chibrit ) :
- bag masina, o freoshcaie aia un pic acolo, arunca niste spuma pe ea .. ma rog - apoi : -- El: da masina afara sa ti-o sterg -- Eu: ok -- El(din spate): daca poti numi aia masina... Apoi ma ia cu impresii de om prost gen " asta-i troaca frate, nu e masina " si incepe sa ma ia la misto-uri, in conditiile in care am o Dacia 1310 din '98, masina impecabila, nu daramata sau mai stiu eu. Bineinteles ca m-au apucat dracii sa vad un analfabet ca face misto de mine, si i-am intors niste replici taioase. La sfarsit, IDIOTUL, dupa ce i-am platit cat facea, mai vroia si ciubuc auzi =)) . I-am zis sa puna mana pe carpa si sa treaca la urmatoarea masina, ca la mine impresiile nu se platesc, m-am urcat in masina si am plecat. ( initial am vrut sa inchid masina si s-o las acolo in spalatorie pana vine patronul, insa ma grabeam si m-am carat ). In ziua aceea nu era patronul acolo; insa a doua zi am venit special si i-am zis omului in detaliu ce s-a intamplat. N-a parut prea afectat el ... ma rog, si-a cerut scuze, nu stiu ce, insa m-as mira sa fi luat ceva masuri. Eu, in locul lui il dadeam afara pe loc pe cretinul ala, si as fi oferit si o spalare gratis; dar deh` .. romanul si marketing-ul. De atunci n-am mai trecut pe-acolo, si nici n-o voi mai face. Oare ANALFABETULUI aluia nu-i trecea prin cap ca, daca se purta frumos, i-as fi dat si ciubuc la sfarsit? in schimb a facut pe smecherul, si cu "smecheria" a ramas. Prostul nu e prost destul, pana nu e si fudul. |
--------------------
Dacia
1310
- GJ-15-LYM
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
sa ne spui si noua unde e spalatoria...reclama e interzisa pe forum, dar contrareclama?
![]() daca nu , macar pe privat! |
-------------------- fan VAG!
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa va zic eu despre o spalatorie auto, la care cica masina nu conteaza. Ieri am spalat 2 masini, Ibiza mea si a doua masina, un Matiz. Am ajuns prima oara cu Ibiza. I-am zis sec "exteriorul doar, te rog". Baiatul imediat a scos presurile din fata, a spalat masina bine de tot pe exterior, a spalat si presurile (fara sa-i zic eu ceva) apoi a inceput s-o curete si pe interior
![]() ![]() ![]() ![]() Asa ca nu imi mai spuneti ca nu conteaza cu ce masina te duci. Repet, la interval de zece minute (nu era coada) am fost cu doua masini, dar eram acelasi sofer, chiar patronul s-a uitat ciudat la mine cand i-am platit a doua oara, a crezut omul ca n-am fost multumit si m-am intors cu Ibiza ![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
Danielle |
![]()
|
Asa e,masina conteaza (ptr. unii) dar nu am inteles daca acelasi baiat ti-a spalat si Matizul ptr. ca si asta conteaza (poate unii trateaza toate masinile la fel vezi @puiu82-cel putin asa sustine el).
|
--------------------
Bad User
Bad Example
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.856 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Vineri seara ma duc sa spal Meganul, ca era murdar rau, fusese dat si cu chestia din aia de carantina anti gripa aviara si am zis ca trebuie spalata desi ploua afara.
Ajung la o spalatorie intre Muncii si Grigorescu care era deschisa non stop, le zic la baieti ce si cum si se apuca aia de treaba. Interiorul repede si destul de bine si trec la exterior. Uda masina bine, dau cu solutie pe ea si...nimic, nu se scurgea nimic de pe masina, le zic sa dea cu buretele si aia raspund "daca dam cu buretele este echivalent cu degresare si costa 250.000". Le spun ca nu e treaba mea, ca am adus masina la spalat si ca noroiul ala trebuie sa dispara, se apuca ei sa o frece repede cu un burete, da' se zoreau unul pe altul mai tare decat unii care veneau la furat, sa nu apara cumva patronul sa ii vada ce fac. Tot nu a iesit masina cum trebuie, dar era intuneric, nu am mai stat sa ma uit, le-am dat cat face + 50.000 de un ceai cald pentru ca au facut-o totusi(de regula daca las ceva sunt una maxim doua bancnote verzi) si asta daca e bine ce au facut. La o faza din asta ar trebui mers cu OPC-ul peste ei, desi nu cred ca s-ar rezolva ceva. Acum intreb eu, diferenta intre degresat si spalat este doar faptul ca dau aia cu un burete pe masina? Pai la faza asta ma apuc sa dau eu cu buretele si lor le platesc doar regia. Problema este pe de o parte a spalatorilor, care te trateaza in mare cu sictir, dar nu trebuie generalizat, insa cea mai mare parte de vina o au patronii de spalatorii care vor sa sa imbogateasca rapid si care don't give a shit daca esti multumit sau nu si le mai calci pragul a doua oara zicand ca la cat de murdar e pe jos oricum ei au clienti... This post has been edited by b06fcn: 19 Feb 2006, 11:00 |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Exista o singura rezolvare: nici nu mai treci pe acolo, si-ti anunti si toti prietenii ca asa-i frumos.
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
puiu82 |
![]()
|
B06fcn,degresarea se face asa:inmuiat masina,dat cu degresant cu pistolul de aer,
lasat 2-3 min. sa-si faca efectul,curatat cu apa calda[asa e normal],dar pt.a castiga timp si economisi material,99% dintre patronii de spalatorii isi obliga angajatii sa dea cu apa,degresant,peste degresant sampon sau solutie ecologica si sa frece cu un burete sau o carpa moale,clatit si gata... La o spalatorie ecologica,buretele se foloseste DOAR pt.jante,cauciucuri si praguri, sau in cazuri exceptionale pt.partea inferioara a masinii[masini f.murdare si culori mai speciale,alb,galben,rosu,verde]si solutia se aplica pe masina uscata,adica nu se da cu apa inainte. Si sa stii ca patronii te iau la rost daca dai prea mult cu buretele pe masini pt. ca nu le mai bagi niste bani in buzunar si daca nu ii ia de la clienti,vrea sa ii ia de la angajati,ei cred ca tu de fapt degresezi masina si iei tu banii ![]() @LYM,trist si adevarat,nu mai exista pic de respect,dar n-ai ce le face daca atat ii duce capul. OFF:aseara la 22.30,dupa 24 ore de munca,trebuia sa mai stau sa ii spal masina unui domn[oare asa o fi]numai pt.onoarea ca a stat la rand 30min la spalatoria unde lucrez,trebuia sa il anunt ca plec,parca am vreo obligatie,e deschis nonstop,a venit tura de noapte sa astepte ca il serveste cineva,a trebuit sa ma injure,sa ameninte ca vine sanepidul ![]() 2 palme,cum imi permit ,sa nu-l servesc pe MARIA-SA,eu un coate goale,ca el are pile face,drege. Va intreb,ce trebuia sa fac,sa ma ridic la nivelul lui si sa-i vorbesc la fel,sau sa stau in banca mea[asa am facut],sau sa matur cu el pe jos ca tot vine sanepidul? |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
exista cazuri si cazuri, parerea mea este ca cel mai bine fiecare isi gaseste o spalatorie unde sa spele masina mereu.. va fi cunoscut de "virtuozi" si va fi tratat altfel.. Discutie intre mine si spalator ieri, se stricase compresoru si trebuia sa-mi dea cu solutie cu pompita...
EU: auzi asta e solutie adevarata sau sampon d-ala Urzica? EL: nu, e solutie adevarata.. EU: da ceara e buna sau apa de la robinet? EL: ceara buna, nu dam cu sampon si cu apa decat atunci cand ramanem fara ceara si ne pune sefu` sa spalam cu sampon si la cei pe care nu-i cunoastem, la cei care vin mereu le spunem sa vina in alta zi sa spele... deci se poate si asa Intr-adevar masina a iesit impecabil ![]() dsc006597sm.jpg This post has been edited by semit: 20 Feb 2006, 11:02 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ok, dar daca tu mai speli la ei, banzadu-te pe faptul ca tu esti "special" si doar pe altii ii tepuiesc, treaba ta. eu nu cred ca as aprecia un hot, uite dom-le de la toti fura, jefuieste da in cap, numai pe mine ma iarta...mare om, mare caracter!
increderea e o chestie care se castiga si se cristalizeaza in luni, poate ani de zile, dar se pierde in mai putin de o secunda. |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
Radduu |
![]()
|
Pai daca ai megane , cred si eu ca a iesit impecabil
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
am spalat dacia 1310 acolo..mai nou Loganu`.,.. nu e vorba de Megane(care intre noi fie vorba nu e Seria3, 5, C-class sau alte chestii, langa mine un pusti bashit cu un a3 galben se uita cum ii da ala cu buretele peste tot, ii intindea jegul, la mine n-a vazut Meganul niciodata burete, deci e chestie si de delasare a celor ce vin in spalatorii si dupa aia sar cu gura mare ca li se zgarie masinile, eu ii pun sa spele carpa in fata mea cu care imi va sterge masina...) , chestia cu "pe altii ii tepuiste dar pe mine nu" nu e vina mea nici a spalatorilor..ei fac ce le zice seful, daca ar zice la toata lumea ca e sampon si apa chioara in loc de solutie si ceara ar ramane fara clienti si ar ajunge in strada , ca sunt multi nesimtiti cum a patit si LYM este foarte adevarat ii vezi de cum ajungi acolo si cum se uita la masina, eu lu ala ii dadeam 2 picioare in cap de zicea ca masina mea e troaca.... si faza cu cd-playeru o rezolv repede..las fatza in masina ..daca zice ceva de genu sefu`, niste muzica ceva i-o tai scurt..nu mai am baterie consuma subwooferul mult
![]() This post has been edited by semit: 20 Feb 2006, 11:46 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Personal eu nu pun botul la vrajeala asta cu "azi e Urzica, maine e solutie". De unde stiu eu ca e sampon normal sau special? Or zice si baietii aia asa, poate isi mai aranjeaza "ploile" sau n-au chef de munca sau vor sa iti castige increderea...
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
semit |
![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by semit: 20 Feb 2006, 16:22 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
puiu82 |
![]()
|
Dle.Semit am mai spus,sunt nesimtiti si cu bun simt,dar cu 1,2,3,ron bacsis in plus
sau in minus tot aia e. off-topic:in cat timp va spala 'baiatul'masina int-ext? Daca intr-o zi acel baiat nu mai lucreaza acolo,s-a plictisit de mp3-uri,uita sa stearga un geam,un prag sau s-a saturat sa il stresati si va spune sa il lasati ca stie il ce face,cum reactionati? @DRE ,100% ADEVARAT |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
semit |
![]()
|
nu fac decat exterior..interiorul il fac intotdeauna acasa..nu stiu cat dureaza: jet, solutie, jet, ceara, jet, sters...cam 30-40 minute...
This post has been edited by semit: 20 Feb 2006, 20:16 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Radduu |
![]()
|
exterior 5 minute
![]() ![]() This post has been edited by Radduu: 20 Feb 2006, 22:11 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 16:48 |