ce am patit ieri la o spalatorie auto
![]() ![]() ![]() |
ce am patit ieri la o spalatorie auto
Adrian_Solenza |
![]()
|
||
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|||
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
In primul rand cauta-ti o femeie si in al doilea rand nu mai spala masinile alea....ce mama naibi vrei sa ne spui ca asta e combinatia ta de viata fericita.
Copii sa nu faceti ca el! ![]() |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Ma distreaza ca, dupa ce ies de la spalatorie, dau cu degetul pe contraaripa si testez 'calitatea': de-abia se inmoaie noroiul pe dedesubt. Pacat de cei 14 lei. O data pe luna o spal, dar daca am mers pe drumuri cu sare / noroi din belsug, o spal singur, ca inca n-am gasit o spalatorie care sa spele si pe dedesubt cum trebuie.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 5 Jan 2006, 23:56) Pfffff, asta-i nimic. Io le las bacsis si fara sa-mi bage benzina... ![]() In schimb aia care spala parbrize in semafoare, exact cind am geamurile murdare si nu mai am apa de stergatoare... exact atunci au pauza de masa. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Hai ca asta este culmea spagilor.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ce stiti, este legal sa speli masina in fata blocului ?
(pt GABONE77: continuam pe messenger sau PM) |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
e chiar ilegal, indecent, imoral, etc.....as merge pana la primii 7 ani ce trebuiau petrecuti cu parintii, cu folos...
|
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu las spaga 50.000 indiferent ca e interior sau exterior, sau ext + int. E drept ca am tratament preferential la spalatoria la care ma duc... Nu ma baga peste rand sau alte chestii, doar ca am intalnit oameni care doar pt. mine - si alti baieti sau fete care dau bacsis, vin mereu acolo si sunt simpatici(e) - spala masina de zici ca e a lor! De multe ori ii opresc, zicand "GATA! SUFICIENT!" Si nu e strict vorba de bani... Banii ii las ca vreau eu, nu ca o obligatie sau ca garantie ca spala bine masina...
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(horiajam @ 29 Dec 2005, 11:38) Uite cine incurajeaza coruptia in Romania .. chiar si la nivelul asta .. Din cauza voasta ( cei care dati SPAGA) se lenevesc astia si nu mai spala ca lumea, doar daca le dai bani ...in plus. Ei nu sunt platiti acolo ?? Ei pe ce lucreaza acolo, pe zambete ? ![]() Sau poate si voi la serviciu luati spaga .. si din respect, dati la randul vostru ![]() Ia sa nu mai dea nimeni spaga , ca toata lumea e platita pentru serviciile pe care le presteaza .. Ce sa mai zici, ce sa mai faci ?.. Romania ... ![]() Raspund cu intarziere, dar cand am citit initial n-am avut timp sa raspund si am tot amanat. Deci... Asa cum au mai zis si multi altii pe topicul asta, spaga-i una, bacsisul e alta. Spaga e o suma de bani pe care o dai ca sa obtii o favoare sau un beneficiu nemeritat, de multe ori ilegal. Spaga e cand dai bani unui functionar public ca sa te serveasca peste rand, sa nu-ti mai ceara toate actele sau sa-ti rezolve o problema care pe cai legale nu s-ar rezolva. Spaga e cand ii dai unui politist bani ca sa nu te amendeze sau sa-ti ia carnetul pentru o contraventie savarsita. Bacsisul e o suma de bani pe care o dai atunci cand esti multumit de un anumit serviciu. Exista o cutuma in legatura cu serviciile pentru care poti lasa bacsis atunci cand consideri ca merita (nu numai la noi ci peste tot in lumea civilizata): chelner, barman, frizer, taximetrist, baiatul care iti duce bagajele la hotel, spalatorii auto. Cam peste tot salariul de baza in cazul acestor meserii este foarte mic, iar bacsisul este venitul principal. Cred ca aceasta traditie a aparut pe undeva logic, e vorba de servicii de care beneficiezi in mod direct, si conditionarea unor castiguri decente de bacsis, bani ai caror numar este direct legat de gradul de satisfactie al clientilor, face ca meseriasul respectiv sa incerce tot timpul sa isi faca treaba intr-un mod care sa multumeasca clientul. Faptul ca bacsisul este cat se poate de normal intr-o tara civilizata il putem deduce si din faptul ca la chitanta emisa la plata cu carduri pentru aceste servicii, exista o rubrica speciala de "Tip" pe care clientul o completeaza daca vrea cu cat vrea. Exista si exceptii la ce am spus mai sus, aparute din tampenia unora care nu au inteles care este rolul bacsisului. De pilda in Cehia la restaurante bacsisul de 10% este obligatoriu si vine trecut pe nota de plata. Efectul este ca de cele mai multe ori chelnerii cehi sunt niste nesimtiti ordinari care te trateaza cu curul, nefiind deloc co-interesati sa multumeasca clientul. Ei isi iau bacsisul indiferent de cum te servesc. Asta e o tampenie, sunt de acord, bacsisul prin definitie nu poate fi obligatoriu (nu ca ar fi singura chestie idioata la cehi ![]() E adevarat ca in Romania de multe ori dai bacsis chit ca esti multumit, chit ca nu. Asta e cam aiurea si eu incerc pe cat posibil sa dau bacsis in functie de cat de multumit sunt. La spalatorii de obicei dau 30 de mii daca e numai unul si 40 de mii daca mi-o spala 2. Intotdeauna spal interior + exterior. Stiu ca de cele mai multe ori cei care spala sunt niste cocalari care au urat cartea toata viata si au un IQ destul de scazut. Insa... muncesc. Si nu e o munca usoara. Daca voi credeti ca mai ales acum, iarna, e usor sa stai 8 ore in umezeala aia, la temperaturi sub 0 grade, ca doar ce mare lucru e sa speli o masina, io nu stiu zau ce sa mai zic. Plus ca asta cam are urmari asupra sanatatii lor, oricat de pensionaresc suna, sunt convins ca mai incolo or sa aibe probleme mari cu reumatismul. Eu zic ca nu e o munca usoara, sa-ti speli masina singur poate va pare chiar fun, dar sa faci asta incontinuu timp de 8 ore pe zi, zi de zi, nu cred ca e chiar atat de usor. Mi-ar placea ca cei care sunt atat de vajnici luptatori impotriva bacsisului si confunda asta cu coruptia de care tot aud la teve, sa procedeze la fel si cand ii ia politia pentru neacordare de prioritate si sa accepte suspendarea carnetului pe o perioada de 3 luni, stiind ca o puteau rezolva cu 50 de roni. La asta sa va vad cocosi, nu la lupta cu chelnerii si cu amaratii aia de spala masini. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ashu @ 16 Jan 2006, 04:20) Mi-ar placea ca cei care sunt atat de vajnici luptatori impotriva bacsisului si confunda asta cu coruptia de care tot aud la teve, sa procedeze la fel si cand ii ia politia pentru neacordare de prioritate si sa accepte suspendarea carnetului pe o perioada de 3 luni, stiind ca o puteau rezolva cu 50 de roni. La asta sa va vad cocosi, nu la lupta cu chelnerii si cu amaratii aia de spala masini. ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
@ashu
Ca tot a alunecat discutia spre subiectul spaga si coruptie, tin sa fac urmatoarele precizari. Exista 2 distinctii clare ale fenomenului de spaga: 1) spaga care genereaza fenomenul de coruptie pentru ceva ce NU ti se cuvine ( nu indeplinesti cirteriile legale etc etc a zis bine ashu acolo) si 2) spaga pentru a obtine ceea ce ti se cuvine oricum. Aici este vorba despre nu stiu ce autorizatii si te recheama de 10 ori, te amana, mai vino iar, mai trebuie adeverinta X si atunci cetateanul scarbit de birocratie zice zii nene cat face iti dau toate actele plus cat vrei matale si fa dosarul ala de care am nevoie odata. La fel coruptia se imparte in coruptie universal valabila si acceptata si intretinuta in tot sistemul capitalist si coruptie specifica sistemului romanesc (legislatiei noastre, reglementarilor etc etc). Revenind la prima problema (pentru a obtine ceea ce ti se cuvine) nu cred ca se pune problema de a lasa bacsis la o institutie publica, decat daca vrei sa iesi cu functionara de la ghiseu. De ce asta? Simplu. Pentru ca deja platim taxe si impozite in urma carora beneficiem de serviciile publice oferite de stat. Daca oferi bacsis inseamna ca acele servicii nu sunt de calitatea si intensitatea la care te astepti. Aici nu face lumea diferenta. De ce sa ii dau bacsis doctorului la consultatie cand deja platesc asigurari medicale DEGEABA pe buna dreptate ca oricum toate pastilele le platesti (orice tratament de la farmacie) iar in spitale fara spaga nu misca nimeni nimic. Cat despre serviciile private cum e cazul spalatoriei nu inteleg pentru ce sa las bacsis? Pai nu platesc ca imi spala masina? Daca vreau eu da, ii las. Dar el ca asculta muzica la casetofonul meu in timp ce spala masina imi da vreun ban? Sa imi dea si mie ca ii pun muzica nu? Cat despre munca lor ca stau in frig si conditii grele de munca, sa imi fie iertat dar fiecare munceste de cat a invatat carte. Daca mie mi-a placut cartea acum stau la birou, lucrez pe un calculator si iau niste bani frumosi. Pe cand ei stateau prin baruri, discoteci sau scari de bloc si beau si glumeau eu faceam nopti albe de facultate si imi faceam nervi invatand matematica, informatica, economie si alte trebuiri socoteli. This post has been edited by ionutctn: 16 Jan 2006, 11:29 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DRE @ 6 Jan 2006, 17:30) Eu las spaga 50.000 indiferent ca e interior sau exterior, sau ext + int. E drept ca am tratament preferential la spalatoria la care ma duc... Nu ma baga peste rand sau alte chestii, doar ca am intalnit oameni care doar pt. mine - si alti baieti sau fete care dau bacsis, vin mereu acolo si sunt simpatici(e) - spala masina de zici ca e a lor! De multe ori ii opresc, zicand "GATA! SUFICIENT!" Si nu e strict vorba de bani... Banii ii las ca vreau eu, nu ca o obligatie sau ca garantie ca spala bine masina... pai te duci cu dacie sau cu SEAT IBIZA? ![]() This post has been edited by Radduu: 16 Jan 2006, 12:53 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bassfreak @ 6 Jan 2006, 13:10) ce stiti, este legal sa speli masina in fata blocului ? Nu prea e legal.... insa nu am avut ce sa fac. Era masina ingrozitor de jegoasa asa ca a trebuit sa iau niste apa sa o "descopar" putin. Sambata si duminica am fost de 4 ori la spalatorie si era o coada de vreo 10 masini ca asteptai sigur macar 2 ore... Asa ca a trebuit sa renunt. I did it myself. Inca ceva... de ce ziceti ca asta e spaga, sa dai celui care ti-a facut un serviciu? Mie spaga imi suna a mita. Mai degraba se cheama "bacsis" - tip. La restaurant lasi bacsis si nu spaga. Parerea mea.... ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Lexy |
![]()
|
Ehh asta cu coada e o scuza slaba.
Daca vrei nema coada du-te la 7:30 cum fac eu uneori si scap de probleme. Sau stai la coada...cel mai mult am stat 40 min asa ca daca vrei se poate. |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Dle Ashu jos palaria
![]() Dna Lexy aveti 100% dreptate Dle Ionutctn nu generalizati,nu toti cei care lucreaza in spalatorii beau,se distreaza,se duc in discoteci in timp ce dvs invatati ![]() UNII muncesc ca sa poata supravietui ![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(Lexy @ 6 Jan 2006, 10:10) Problema mea e ca daca am face toti ca tine (80000 spaga la spalatorie) s-ar invata domnii spalatori numai asa...si daca s-ar duce unu mai amarastean cu o Dacie prapadita si nici n-ar da spaga...ar avea o masina spalata ca dracu. Ce naiba mai??? 80000 la spalatorie(spaga) mi se pare exagerat de mult. Io nu zic sa nu le dam de un suc, dar cand ma uit la ei cum isi bat joc de masinile noastre imi vine sa mor.Io de exemplu in Constanta nu am gasit vreo spalatorie la care aia de acolo sa-si dea intr-adevar intersul...pe fata lor citesc numai scarba si sictir...drept urmare...asa ma port si io cu ei-cu scarba si sictir. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu nu inteleg o treaba, tu zici ca ei isi bat joc de masina ta. Daca e asa de ce nu te duci sa-i zici: baiatu' uite acolo n-ai facut bine, e tot jegoasa, a ramas praf pe ea, etc.?
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
pastrama |
![]()
|
Pai asta fac de fiecare data cand merg la spalatorie. Si m-am saturat de ei. De vreo 2 luni imi spal masina singur...si sunt foarte multumit de felul in care o fac.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cum spalati voi masina iarna sub 0 grade ? sau aveti garaj incalzit ?
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ionutctn @ 16 Jan 2006, 11:28) @ashu Ca tot a alunecat discutia spre subiectul spaga si coruptie, tin sa fac urmatoarele precizari. Exista 2 distinctii clare ale fenomenului de spaga: 1) spaga care genereaza fenomenul de coruptie pentru ceva ce NU ti se cuvine ( nu indeplinesti cirteriile legale etc etc a zis bine ashu acolo) si 2) spaga pentru a obtine ceea ce ti se cuvine oricum. Aici este vorba despre nu stiu ce autorizatii si te recheama de 10 ori, te amana, mai vino iar, mai trebuie adeverinta X si atunci cetateanul scarbit de birocratie zice zii nene cat face iti dau toate actele plus cat vrei matale si fa dosarul ala de care am nevoie odata. La fel coruptia se imparte in coruptie universal valabila si acceptata si intretinuta in tot sistemul capitalist si coruptie specifica sistemului romanesc (legislatiei noastre, reglementarilor etc etc). Revenind la prima problema (pentru a obtine ceea ce ti se cuvine) nu cred ca se pune problema de a lasa bacsis la o institutie publica, decat daca vrei sa iesi cu functionara de la ghiseu. De ce asta? Simplu. Pentru ca deja platim taxe si impozite in urma carora beneficiem de serviciile publice oferite de stat. Daca oferi bacsis inseamna ca acele servicii nu sunt de calitatea si intensitatea la care te astepti. Aici nu face lumea diferenta. De ce sa ii dau bacsis doctorului la consultatie cand deja platesc asigurari medicale DEGEABA pe buna dreptate ca oricum toate pastilele le platesti (orice tratament de la farmacie) iar in spitale fara spaga nu misca nimeni nimic. Cat despre serviciile private cum e cazul spalatoriei nu inteleg pentru ce sa las bacsis? Pai nu platesc ca imi spala masina? Daca vreau eu da, ii las. Dar el ca asculta muzica la casetofonul meu in timp ce spala masina imi da vreun ban? Sa imi dea si mie ca ii pun muzica nu? Cat despre munca lor ca stau in frig si conditii grele de munca, sa imi fie iertat dar fiecare munceste de cat a invatat carte. Daca mie mi-a placut cartea acum stau la birou, lucrez pe un calculator si iau niste bani frumosi. Pe cand ei stateau prin baruri, discoteci sau scari de bloc si beau si glumeau eu faceam nopti albe de facultate si imi faceam nervi invatand matematica, informatica, economie si alte trebuiri socoteli. sunt perfect de acord cu punctul de vedere al lui ionutctn - bine sintetizata problema |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(horiajam @ 29 Dec 2005, 11:38) Uite cine incurajeaza coruptia in Romania .. chiar si la nivelul asta .. Din cauza voasta ( cei care dati SPAGA) se lenevesc astia si nu mai spala ca lumea, doar daca le dai bani ...in plus. Ei nu sunt platiti acolo ?? Ei pe ce lucreaza acolo, pe zambete ? ![]() Sau poate si voi la serviciu luati spaga .. si din respect, dati la randul vostru ![]() Ia sa nu mai dea nimeni spaga , ca toata lumea e platita pentru serviciile pe care le presteaza .. Ce sa mai zici, ce sa mai faci ?.. Romania ... ![]() 1. Se cheama bacsis nu spaga! 2. Sunt platiti foarte prost tocmai pentru ca li se da ciubuc. Exista o gramada de restaurante care au in subsolul notei de plata, un comision de 10%. El reprezinta plata ospatarului. Nu esti obligat sa-l achiti, dara daca n-o faci, ospatarul nu mananca, pentru ca nu are salariu! QUOTE(florindu @ 29 Dec 2005, 11:38) Cred ca ce cauti aia gasesti! O spalatorie cu un bar plin de alcoolisti nu te poate surprinde in mod placut pe nici o planeta din sistemul asta solar. Vreti servicii de calitate, fiti pregatiti sa platiti pentru asta. Si asta inseamna o spalatorie curata, cu un loc de asteptare decent, unde predai masina si o primesti spalata, uscata, la un pret pe masura. Ce le las in plus? 5 RON. CORECT! Exact asta fac eu. Ma duc la o spalatorie civilizata, unde nu-ti ating aia masina cu mana, buretele, peria, smirghelu' ![]() ![]() Intr-adevar, nu-i deloc ieftin, dar merita banii! QUOTE(RIon @ 29 Dec 2005, 11:40) Astia de care zic eu, nu ca nu cer, dar trebuie sa ma duc eu dupa ei sa le dau. Dupa ce termina spalatul, isi anunta patronul si-o tulesc sa mai spele una! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Lexy |
![]()
|
QUOTE(pastrama_stelistu @ 16 Jan 2006, 23:41) Problema mea e ca daca am face toti ca tine (80000 spaga la spalatorie) s-ar invata domnii spalatori numai asa...si daca s-ar duce unu mai amarastean cu o Dacie prapadita si nici n-ar da spaga...ar avea o masina spalata ca dracu. Ce naiba mai??? 80000 la spalatorie(spaga) mi se pare exagerat de mult. Io nu zic sa nu le dam de un suc, dar cand ma uit la ei cum isi bat joc de masinile noastre imi vine sa mor.Io de exemplu in Constanta nu am gasit vreo spalatorie la care aia de acolo sa-si dea intr-adevar intersul...pe fata lor citesc numai scarba si sictir...drept urmare...asa ma port si io cu ei-cu scarba si sictir. Eu cred ca ai o problema mare ori cu cititul ori cu altceva...? Unde am scris eu ca dau 80mii?....am spus ca dau 50 mii la interior exterior (180 total) asa ca citeste mai bine. Si e problema mea cat dau si daca ma dau banii afara din casa si dau 100% bacsis PTR CA stiu ca data viitoare cand ma duc pe acolo o trateaza si cu mai mare daruire. E treaba fiecaruia cat da. Avand in vedere ca dai la sfarsit nu vad cu ce influenteaza calitatea serviciilor(decat daca te stiu ca client bun si ca le dai cat le dai) |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(i96nds @ 16 Jan 2006, 13:00) Nu prea e legal.... insa nu am avut ce sa fac. Era masina ingrozitor de jegoasa asa ca a trebuit sa iau niste apa sa o "descopar" putin. Sambata si duminica am fost de 4 ori la spalatorie si era o coada de vreo 10 masini ca asteptai sigur macar 2 ore... Asa ca a trebuit sa renunt. I did it myself. Pentru cei pasionati de spalatul maisnii persoanle: a aprut cel putin o spalatorie cu autoservire in Bucuresti. asa ca va puteti duce sa va spoalati masina intr-un loc special amenajat in acest sens. nu in fata blocului. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu ne spui unde e? Cum vrei sa ne ducem, daca nu stim unde!?
![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut una pe Mihai Bravu, la intersectia cu dambovita. este o firma Gemrom sau ceva de genul asta, o spalatori "normala" si aseraa am vazut alaturi "spalatorie cu autoservire. la fel unele statii Mol au spalatorii cu autoservire.
In alte orase am vazut si la rompetrol, Petrom si Omv spalatorii cu autoservire. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alex275 @ 17 Jan 2006, 09:39) CORECT! Exact asta fac eu. Ma duc la o spalatorie civilizata, unde nu-ti ating aia masina cu mana, buretele, peria, smirghelu' si eu ma duc intr-un loc unde e gratis, ai un blowjob de la o blonda siliconata inclus in pret cat astepti, dar intamplator si eu o sa uit sa va spun despre ce firma e vorba sau pe unde vinea ea in Buc..... ![]() ![]() Intr-adevar, nu-i deloc ieftin, dar merita banii! Astia de care zic eu, nu ca nu cer, dar trebuie sa ma duc eu dupa ei sa le dau. Dupa ce termina spalatul, isi anunta patronul si-o tulesc sa mai spele una! ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 14:12 |