Cum vă ocoliți?
![]() ![]() ![]() |
Cum vă ocoliți?
anakyn13 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2004
|
|||
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
In scuaruri (deci unde nu e intersectie) ar fi chiar aberant sa ocolesti centrul. Stie cineva cum zicea la lege inainte despre asta, ca mi se pare ca si dupa legislatia veche tot asa trebuia abordata intoarcerea la scuar?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
pai primul meu examen auto l-am picat tocmai pentru c-am abordat un scuar "din scurt"...
![]() ah, amintirile ma chinuiesc... |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
Scuaruri :? :? ......................................................
Daca sant primul la semafor si fac virajul la stanga............ o tai pan' stanga centrului imaginar al intersectiei. Dar sant unele intersectii cu culuar desenat pe jos pt. virajul la stanga. De ex. la mine la perla , virajul la stanga se face dupa noua reglementare adica: 'ocolirea centrului imaginar al intersectiei prin stanga' la Lizeanu cum te duci spre Obor (pe stefan cel mare) se face tot pan stanga Am un ex grafic . Attached thumbnail(s) graphic1.jpg ( Size: 9.78k ) Number of downloads: 63 |
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
Hatod |
![]()
|
![]() Membru simplu Group: Members Posts: 92 Joined: 17 May 04 From: Cluj-N. ![]() |
QUOTE(Valentine @ 13 Dec 2003, 23:36) blocajele au fost si vor fi in continuare provocate de cei care intra in intersectii desi vad ca nu mai au unde sa se duca. eu personal am fost claxonat puternic ca nu am mers mai departe pe un final de verde pe victoriei, pentru ca se oprise coada la jumatatea intersectiei, si clar as fi blocat si drumul perpendicular. asta e Bucuresti-ul nostru. prea aglomerat. Exact asta mi-a povestit si prietenul meu din Timisoara. Nici el nu intra in intersectii (pt. a vira la stanga) daca vede ca acolo sunt deja masini, si el oricum o sa fie blocat. Si ia claxoane in mod regulat. Ceilalti (din spate, care claxoneaza) teoretic vad si ei ca e ceva blocaj. Sau nu. Sa nu le pasa. Probabil se gandesc ca o sa fie lasati. Mare prostie. In Cluj nu prea stiu de asemenea intersectii (ca ai verde impreuna cu cei care vin din sens opus), dar nu cred ca ar fi mai buna situatia. |
--------------------
Dacia
Solenza
- CV-nn-NNN
2004 /* There's no one like you */
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 04:57 |