Muzica "veche"
![]() ![]() ![]() |
Muzica "veche"
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
DVD nu am, am un prieten care are DVDwritter si vreo 20-25 cu concerte rock/heavy...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Sorrow |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 1 October 05 ![]() |
[Daca se gaseste Jeff Waine la dvs. nu se poate si cumpara o copie de la dvs.
Cu multamiri Liviu |
--------------------
Dacia
1310
- HD 05 XKJ
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Pot pune la dispozitia doritorilor:
FLOYD: Meddle, Wish you...,Dark side...,The final cut, Division bell, Amused to death. ( mp3 ) The Wall ( mp3 si film ) AC/DC: 13 albume, ( mp3 ) Jesus Christ Superstar ( mp3 si FILM ) Discografia "DOORS" si discografia "LED ZEP" ( mp3, + coperti albume + versuri ) Vangelis - foarte mult adica 3 CD-uri ( mp3 ) Queen, Clapton ( diverse albume ) mp3. Santana vechi ( din perioada "Black Magic Women", "Europa" etc, mp3 ). Caut si eu War Of the Worlds. This post has been edited by GABY IS BACK !: 5 Oct 2005, 09:59 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Electronistu' |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 8 May 05 From: Bacau ![]() |
De R.E.M. nu zice nimeni nimic? Eu unul sunt inebunit, si as vrea daca are cineva toata discografia.
Pun la bataie IRIS. ![]() |
--------------------
Dacia
1300
- BC-xx-DAN [I][B]SHAREWARE[/B][/I] |
|
Cruchot |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 September 05 ![]() |
REM am eu pe aici ceva, dar nu mult din pacate.
In general prefer muzica rock, insa nu suport muzica rock veche, cu pletosi urland disperati, ma stric de ras cand vad ACDC sau Metallica (hm, astia mai merg), sau ce se scotea pe atuncea. Prefer The Offspring, Green Day, Garbage, Placebo. Muzica pop iarasi ascult, Chris Rea, George Michael. Depeche Mode iar au scos un album de manele vad, Playing the Angel e la fel de marfa cva Exciter, o melodie buna si restul "o viata mea"... |
--------------------
Citroen
Axel 12
- JNF
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
aoleooo, ce facura micii arheologi!
Descoperira ei topicuri din preistoria forumului! Numai ca intre timp ajunsesem la o intelegere sa nu incurajam pirateria pe forumul nostru. Exista destule locuri pe net unde se face asta. Cum am descopreit ca avem o problema (la multiplele transcrieri ale regulamentului a disparut articolul referitor la asta) nu-mi ramane decat sa va rog prieteneste si sa apelez la intelegerea voastra, ca aceste schimburi/cereri, etc sa le faceti prin intermediul mesageriei private. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Cruchot |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 September 05 ![]() |
Asta asa e, mai ales cand ma gandesc la milioanele de ticalosi care pirateaza manelele, luind mancarea de la gura puradeilor lu' Guta... rusine lor... :-)
|
--------------------
Citroen
Axel 12
- JNF
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
|
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 09:47 |