medianav, touchscreen defect, Nu mai vrea sa mai functioneze touchscreenul
![]() ![]() ![]() |
medianav, touchscreen defect, Nu mai vrea sa mai functioneze touchscreenul
iacob_manuel |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 27 May 15 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2015
- B 67 NJN
|
|||
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, e normal - CID (consumer induced damage)
Primul medianav stricat cu parfum, a avut rama exfoliată, touch-inactiv și display defect de la infiltrațiile de parfum Fiind 2015 poți avea Medianav(butoane cu simboluri pe galben) sau EVOlution (butoane colorate) |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
iacob_manuel |
![]()
|
Si astia nu au gasit si ei o solutie sa nu se mai infiltreze parfum? Imi pare ca au facut-o "ispre" sa se strice de la cea mai mica infiltratie posibila, si fix cand se termina garantia. Tu ti-ai luat alt medianav? sau ai pus ceva aftermarket?
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2015
- B 67 NJN
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu am fost eu ci un alt user de pe logan club, era prin 2013.
Oricum nu ai ce pune mai bun(toate funcțiile actuale ale Medianav+ului + Eco2Drive și Multiview) ca Medianav + Menavrus (Internet și MirrorScreen). |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
iacob_manuel |
![]()
|
Este mult prea scump pentru ce imi trebuie mie in masina(radio/stick/navigatie/bluetooth, poate sa fie orice pocnitoare audio(4x15W) ca nu o sa reusesc in veci sa ascult muzica in surdina in dacie) Stii cumva unde gasesc masca pentru casetofon 1din, prefer sa raman cu telefonul pentru navigatie ca pana acum. Chiar nu am vrut medianavul pe masina dar nu au optiune la stepway sa iti dea casetofonul stock, care culmea mergea mai bine pe bluetooth ca medianavul asta.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2015
- B 67 NJN
|
|
NeeK |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 3 September 18 From: Undeva ![]() |
Totul se repara daca stii unde sa apelezi. Asta daca iti si convine preturile.
Intradevar un display nu e ieftin ca nu se gaseste pur si simplu ca piese de rezerva separat. Si nu numai aceste piese de MediaNav. Oricum 3000Ron pe unul nou e exagerat. Se gaseste cu 700 - 800Ron unul nou chiar. This post has been edited by NeeK: 30 Aug 2019, 20:33 |
--------------------
Renault
Talisman
2016 Initiale Paris EDC 130CP Easy Link 283C30637R
MediaNav MN4 9.0.11.4 MediaNav MN3 Evolution 1.0.15.6 MediaNav MN2 Evolution 9.1.4 + Carbone R-Link 2 v3.3, v9.0.37.216 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:53 |