Pesta porcina africana, ???
![]() ![]() ![]() |
Pesta porcina africana, ???
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ești bolnav.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Evident, e o simpla coincidenta...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu nu cred în coincidențe, din păcate.
Însă de la asta (apropos, ce tip de fermă are Dragnea Jr? Are și maternitate, îngrășătorie sau doar crecătorie? Că dacă n-are maternitate, ăsta e ciclul firesc: cumperi porcii mici, îi crești, îi vinzi.) până la a acuza pe cineva că e vinovat de apariția și proliferarea pestei e cale lungă și-ți trebuie ceva exercițiu mintal să-l parcurgi... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu l-a acuzat nimeni de aparitie si proliferare, doar de "insider info" (cred ca stii ce-i aia chiar daca nu bursaresti), de care s-a folosit privilegiat.
|
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
In plus in 2017 a fost publica aparitia pestei
http://agrointel.ro/83104/alerta-de-graz-z...ata-in-romania/ https://www.agerpres.ro/economie/2017/08/01...u-mare-12-57-28 https://www.dcnews.ro/delta-mistreti-contro...ana_569407.html Poate a avut o banuiala a ceea ce urmeaza. |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(maho @ 8 Aug 2018, 09:30) Ba da, minunatule, chiar tu. Și da, ferma aia este doar de creștere și îngrăsare, după cum se poate lesne vedea aici. Ceea ce înseamnă că e normal ca la un moment dat să vinzi la greu. Pentru că, ce să vezi?, porcul crește și trebuie sacrificat. Ptiu, am ajuns să iau apărarea porcarilor! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Vazui pe irealitatea o discutie intre diliul de la agricultura si ziaristii experti in epizotii( cu 3 minute innainte erau experti in politica internationala). Piceless. Nu trebuia nici un insider info. Oricine a aurmarita fenomenul stia ca izbucnirea unei epidemii majore in sudest e iminenta( mai ales la cum procedau fratii ucrainieni). Gaylord ala probabil avea un lot de porci ajunsi la gerutatea de taiere si ae excutat rapid manevra si a vandut.Pe lipoveanu alalat l-a prin cu tineret porcesc nevandabil.
Oricum ciuma asta era secretu lu polishinel ala ![]() PS Cunoastem si noi cativa reprezentanti ai presei. Sunt chintesenta prostiei valahe. O pesta ziaristica nu se exista.Ai mai idioti sunt presarii de partid.Nici pelicanul nu inghite atata si nici o balena nu varsa atata. Am ajuns sa zic o nervertebrata ca Achimescu ( par egzamplu din presa locala) era profi. ![]() Degraba nu scapam de pesta, io cred ca veselia abia a inceput. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai ei tre sa se descurce cu ea
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ciuma si cu pesta nu fac casa buna
![]() |
--------------------
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Normal că nu e nicio coincidență, asta ar presupune eforturi și acțiuni coerente ale autorităților, altele decât manifestările bizare ale ministrului de resort.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.064 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(radian @ 7 Aug 2018, 16:17) Am inteles ca boala nu se transmite la om. Atunci de ce nu mai sunt buni pentru consum? N-as vrea sa-mi schimb obiceiurile culinare. Pentru mine cea mai buna salata e porcul... ![]() Si pentru mine cel mai bun pui e tot ceafa de porc. Putem sa bagam in noi tone de carne de la porcii morti de PPA (pests porcina africana), ca nu avem nici pe dracu' . Beleaua este ca virusul asta e foarte rezistent si nu este distrus prin procesarea carcaselor. Deci daca ne-am apuca sa consumam porcii afectati, noi nu am avea nici o problema, dar boala s-ar raspandi si mai rapid decat o face in momentul asta. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
La cum zici, avem de ales așa: ori îi mâncăm repede pe cei care nu au simptome ori ne reprofilăm.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.346 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Atât timp cât e vorba de PSD și acoliți, DragosP nu crede. Când e vorba de ăilalți, e primul răspândac, indiferent dacă informația e credibilă sau nu.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
DragosP |
![]()
|
Ce să cred, că e 20 20?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(vet @ 8 Aug 2018, 13:28) Si pentru mine cel mai bun pui e tot ceafa de porc. Putem sa bagam in noi tone de carne de la porcii morti de PPA (pests porcina africana), ca nu avem nici pe dracu' . Beleaua este ca virusul asta e foarte rezistent si nu este distrus prin procesarea carcaselor. Deci daca ne-am apuca sa consumam porcii afectati, noi nu am avea nici o problema, dar boala s-ar raspandi si mai rapid decat o face in momentul asta. Ooo,lume noua..Deci sa inteleg ca esti p.aci doar ca nu postezi.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(MyKe89 @ 8 Aug 2018, 14:23) Ar ajuta, dac-ar crede Dragos. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Dragos crede. Asta e mai presus de orice indoiala...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
yhattori |
![]()
|
|
--------------------
*
*
*
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu cred ca-n 11.03.1969 s-au născut 50k persoane.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
N-ai scris cu ș.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
yhattori |
![]()
|
De asta ne ocupam mai tirziu, te rog spune-mi ce ai gasit disputabil la formularea "in aceeasi zi", ca pe aia ai subliniat-o cu rosu.
|
--------------------
*
*
*
|
|
DragosP |
![]()
|
Am zis deja.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
Lasati porcariile. Porcii nostri mor
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:04 |