DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

30 Pages « < 15 16 17 18 19 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Revolut, alternativa digitala la serviciile bancare clasice

MuciX
post 5 May 2019, 15:35
Post #481

sunt un om bun

Group: Members
From: când în când

E mai comod și mai rapid decât cu bani. Lojic. Eu n-am niciodată mai mult de 50 lei la mine, decât dacă știu că mă duc în 1998 și trebuie platit cash. De aia am cardul, sa nu îmi bat capul.

5 May 2019, 15:36:
Am lucrat și in Pipera, dar nu cumpăram covrigi. Carbohidrații sunt de la diavolu. popa.gif

This post has been edited by MuciX: 5 May 2019, 15:36

--------------------
- - -
Un român emigrat este un român salvat.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Solon
post 5 May 2019, 16:15
Post #482

Membru autentic

From: Bucuresti

Ok, am inteles ca e moda sa ai plasticul la tine cand platesti,ca daca scoti agrafa de aur cu teancul de cate 100 lei esti taran oplulent,nu bogat, dar discutam de 3 lei,totusi. Am un amic patit cu cardul la carciuma. Plm,smecher. Cand a vrut sa plateasca consumatia, nu a mers cardul. Nici sa plateasca nici sa scoata bani de pe el. Dupa ce i- am platit noi consumatia, a doua zi nu mai prididea sa ne dea banii inapoi.
Sa nu uit ceva legat de ce zice Marius: la mega, 3-4 corporatisti la coada cu cate un produs si cu cardul. Stai 5 minute la coada pana ies chitantele, pana plm. Nepretuit!

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
VladSoare
post 5 May 2019, 17:02
Post #483

Membru autentic

From: Voluntari, pe stînga

QUOTE(Solon @ 5 May 2019, 12:48)
De ce ai plati o cafea de 3 lei cu cardul?
*

Pentru că așa e automatul. Are doar cititor de card contactless. Nu primește bani.
Dar motivul e irelevant. Important este că Unicredit fură cu nerușinare, iar ceea ce pare a fi un comision de top-up este de fapt doar furt din partea Unicredit, acoperit de o minciună sfruntată. Și se întîmplă nu doar cu Revolut, ci și cu alte tranzacții, chiar și din țară.

This post has been edited by VladSoare: 5 May 2019, 17:28

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
Solon
post 5 May 2019, 17:39
Post #484

Membru autentic

Chiar nu are colegul tau 3 lei in buzunar? Lasa furturile unicreditului.

--------------------
+
VladSoare
post 5 May 2019, 17:45
Post #485

Membru autentic

Păi am zis:
așa e automatul. Are doar cititor de card contactless. Nu primește bani.

E așa ceva:
Screenshot_2019_05_05_at_18.51.00.png ( Size: 773.14k ) Number of downloads: 302

This post has been edited by VladSoare: 5 May 2019, 17:52

--------------------
+
MuciX
post 5 May 2019, 17:48
Post #486

sunt un om bun

From: când în când

QUOTE(Solon @ 5 May 2019, 16:15)
Sa nu uit ceva legat de ce zice Marius: la mega, 3-4 corporatisti la coada cu cate un produs si cu cardul. Stai 5 minute la coada pana ies chitantele, pana plm. Nepretuit!
*

Pot sa zic și eu de aia care scotocesc în toate cotloanele sa ii dea 50 de bani sa ii dea ea 10 lei rest?

This post has been edited by MuciX: 5 May 2019, 17:48

--------------------
- - -
Un român emigrat este un român salvat.
+
VladSoare
post 5 May 2019, 17:56
Post #487

Membru autentic

QUOTE(Solon @ 5 May 2019, 16:15)
*

Nu înțeleg de ce. Să dai cu cardul contactless durează mult mai puțin decît îi trebuie casierei să-ți numere banii și să-ți dea restul, iar chitanța iese în același timp indiferent de tipul de plată.
Mie întotdeauna îmi vine să-i strîng de gît pe ăia care se numără de mărunți prin buzunare ca să strîngă toată suma, cînd ar fi putut atinge cardul contactless în două secunde.
Dacă ești în urma mea la coadă și nu-ți convine că dau cu cardul contactless, atunci sînt curios cum ți-ar plăcea să-i dau o hîrtie de cincizeci de lei și să aștepți pînă-mi dă restul de la trei lei jumate. Sînt convins că atunci ai zice "bă țărane, da' de carduri n-ai auzit?" biggrin.gif

This post has been edited by VladSoare: 5 May 2019, 18:00

--------------------
+
Solon
post 5 May 2019, 21:41
Post #488

Membru autentic

QUOTE(VladSoare @ 5 May 2019, 17:56)
Sînt convins că atunci ai zice "bă țărane, da' de carduri n-ai auzit?" biggrin.gif
*

Esti convins aiurea.

--------------------
+
einstein1984
post 6 May 2019, 09:16
Post #489

fan Dacia

QUOTE(semit @ 5 May 2019, 16:31)
De ce toti corporatistii pipereni isi cumpara covrigul de 1 leu de la Mega cu cardul? 😁
*

ca nu avem minim 8 euro la plata cu cardul ca in Franta..... Sau ca nu au marunti, bancomatul nu da de 1 leu si rar de 5 lei....
Astia de va plangeri de unicredit, nu vreti sa incercati si o banca mare, serioasa?

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
vallixx
post 6 May 2019, 10:18
Post #490

Membru nesuferit

Sa mor daca vad unde e problema sa platesti orice suma cu cardul.

Dureaza mai putin sau la fel, platesti fix cat costa, nu te mai cauti in buzunare de marunti, nu se mai cauta casiera in casa de rest......

Iar eu, pentru ca ING-ul permite, nci macar cardul nu-l mai scot. Pun telefonul pe POS si in cateva secunde e gata. Timpul cat dureaza ca POS-ul sa contacteze banca si sa aprobe tranzactia e oricum foarte scurt. Iar dupa chitanta tot stai....bonul fiscal se tipareste la orice tranzactie. La plata cu cardul se mai printeaza un bon suplimentar, dar uzual treaba asta se intampla simultan cu bonul fiscal.

Inteleg ca e un trend din asta prin care daca platesti sume mici cu cardul esti de porc. Dar sa mor daca inteleg de unde vine. Baniuesc ca de la cei care cand primesc salariul se duc la bancomat si si-l scot pe tot, dupa care platesc cash peste tot....pentru ca au ramas prinsi in niste sabloane de gandire pe care eu unul nu le inteleg.

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
dizzy
post 6 May 2019, 10:23
Post #491

Work smart not hard!

Da BO$$, dar ai tu banu'n bozonar, nu te face banca de comisioane...
La MegaImage eu platesc cu cardul de bonuri de foame, smartafonul, cu card bancar, cash. In ordinea asta.
La buticul din colt am intelegerea cu nea ala sa platesc cu cash.

This post has been edited by dizzy: 6 May 2019, 10:23

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
AndreiMR
post 6 May 2019, 10:40
Post #492

Membru alfist

From: Pitesti

Acum ca au toate cardurile contactless da, e ok. Dar ati uitat ca, pana de curand sistemul clasic era:

Client: "vreau si eu un pachet de orbit!"
Vanzator: "un leu cincizeci"
C: "platesc cu cardul"
V: "ok, introduceti aici".....pauza de cateva secunde pana se conecteaza POS la server...eroare
V: "scoateti cardul si sa mai incercam odata".....pauza de cateva secunde...."introduceti PIN"
C: "aaaa, stati sa imi aduc aminte"......pauza de gandire, introduce clientul PIN....
V: "pin incorect, incercati din nou"
C: "da, asa e, e de la cardul celalalt"....introduce din nou PIN....
V: "aaa, a dat iar eroare, trebuie sa reluam"
C: "verificati sa nu imi fi tras banii"
V: "e ok, haideti sa reluam"....card introdus...iar eroare
V: "e problema de retea, toata ziua a facut figuri, se deconecteaza de la net"
C: "nu-i nimic, incercam din nou"
V: "sigur"...iar frecat card, iar pauza...
V: "aaa, fonduri insuficiente"

Si tot asa. Am fost si eu corporatist de Pipera acum cativa ani, cand contactless nu era chiar peste tot. Imi venea sa ii strang de gat pe aia care veneau la Inmedio de la parterul cladirii sa isi ia servetele de nas, guma de mestecat sau corn 7 days, toate de maxim 2-3 lei, si incercau sa plateasca cu cardul. Unii nu aveau nici macar un leut in portofel...nimic, zero. Nu mergea cardul, ramaneau cu mucii la nas, ca servetele gratis nu dadeau aia. Maxim a fost un idiot din asta care vroia sa incerce cu al doilea card, dupa o epopee de cateva minute de card nefunctional si zero parale in portofel...pentru un pachet de gume. N-a mai rabdat unul din spatele meu, s-a dus si a pus 2 lei pe tejghea si i-a cerut vanzatoarei sa ii dea omului gumele ca sa nu imbatranim pana incerca ala sa plateasca iar.

Astazi, cu contactless la (aproape) toata lumea si POS peste tot da, e mai rapid si mai comod cu cardul. Chiar si pentru sume mici smile.gif Dar tot nu ii inteleg pe aia care nu au nimic cash...nici eu nu umblu cu bani multi dupa mine, dar 100 de lei ii am in permanenta cash, pentru situatii neprevazute. Poate nu functioneaza cardul, poate am nevoie urgent de un taxi, poate trebuie sa iau ceva de pe la vreun magazin care nu are POS...

This post has been edited by AndreiMR: 6 May 2019, 10:41

--------------------
2018 Mazda 3 G120 Challenge
2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE
EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm
+
ady77
post 6 May 2019, 10:43
Post #493

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(vallixx @ 6 May 2019, 11:18)
Inteleg ca e un trend din asta prin care daca platesti sume mici cu cardul esti de porc. Dar sa mor daca inteleg de unde vine. Baniuesc ca de la cei care cand primesc salariul se duc la bancomat si si-l scot pe tot, dupa care platesc cash peste tot....pentru ca au ramas prinsi in niste sabloane de gandire pe care eu unul nu le inteleg.
*

Pai tu nu platesti comision, dar plateste comerciantul.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
VladSoare
post 6 May 2019, 11:10
Post #494

Membru autentic

Asta-i problema lui. Dacă nu-i convine, n-are decît să refuze cardurile, sau să stabiliească o sumă minimă pentru carduri.
Nu înțeleg de cînd stabilesc ceilalți clienți care-i suma minimă pe care am eu dreptul s-o plătesc cu cardul. blink.gif
De ce dacă plătesc o gumă de mestecat cu cardul clientul din spate moare de nervi, în schimb dacă aș avea banda plină de produse și le-aș plăti cu cardul, ar fi în regulă, deși același client ar avea incomparabil mai mult de așteptat după mine. Și de ce două secunde de atins POS-ul cu cardul îl costă pe clientul din spate mai mult timp decît juma' de minut de căutat mărunțiș prin buzunare, sau juma' de minut de așteptat restul de la o bancnotă mai mare. Asta mi se pare scoasă din puțul gîndirii. wacko.gif

Iar cînd banca fură la tranzacțiile cu cardul, este de fapt vina victimei că e corporatist fițos și n-are fise în buzunar. Pe bune? wacko.gif

This post has been edited by VladSoare: 6 May 2019, 11:32

--------------------
+
einstein1984
post 6 May 2019, 11:13
Post #495

fan Dacia

QUOTE(IRONICK @ 6 May 2019, 11:00)

Astazi, cu contactless la (aproape) toata lumea si POS peste tot da, e mai rapid si mai comod cu cardul. Chiar si pentru sume mici  smile.gif Dar tot nu ii inteleg pe aia care nu au nimic cash...nici eu nu umblu cu bani multi dupa mine, dar 100 de lei ii am in permanenta cash, pentru situatii neprevazute. Poate nu functioneaza cardul, poate am nevoie urgent de un taxi, poate trebuie sa iau ceva de pe la vreun magazin care nu are POS...
*

si daca ai o bancnota de 100 si taxiul e 20 de lei, sau vrei ciunga de la magazinul de la colt fara pos, e ca si cum nu ai avea deloc.....
ha sa umblam la noi si cu marunti metalici ca nu se stie, e unu in spate la coada care vrea prezervative si se grabeste, s aplatim mai repede.
Si la fornetti are pos in ziua de azi.

--------------------
+
VladSoare
post 6 May 2019, 11:17
Post #496

Membru autentic

up.gif
Mai nou, bancomatele BCR au început să dea și bancnote de 200 de lei. Să vezi ce distracție e cu alea, te simți ca-n "Bancnota de un milion de lire", nu vrea nimeni să-ți dea rest la așa ceva.

This post has been edited by VladSoare: 6 May 2019, 11:19

--------------------
+
AndreiMR
post 6 May 2019, 11:19
Post #497

Membru alfist

In general tin banii cash schimbati, nu prea umblu cu hartia de 100...tocmai din motive de genul asta. Dar cum ziceam, depinde de situatie si de ce card folosesti. Pana sa se invete si oamenii si comerciantii cu cardurile...era mai complicat. Mai trebuia sa si semnezi pe bonul magazinului, cand in sfarsit reuseai sa platesti. Asta apropo de ce zicea vallixx...ca a ramas o perceptie ca e de kkt sa platesti 2 lei cu cardul. Acum cativa ani chiar era, dura prea mult smile.gif

--------------------
2008 Mazda 2 TE
+
VladSoare
post 6 May 2019, 11:22
Post #498

Membru autentic

O fi, dar să tuni și să fulgeri astăzi împotriva cardurilor pentru că-ți amintești ce mult dura pe vremea cînd era bunica fată, mi se pare exagerat.
Semnătură pe bon eu n-am mai văzut din anii '90. Nu la magazine, în orice caz. Eventual doar pe la hoteluri sau taxiuri, dar la un supermarket în nici un caz.
Stați pe fază, că vine și Apple Pay din toamnă. Să vedeți atunci ce de corporatiști vor plăti cu ceasurile... biggrin.gif

This post has been edited by VladSoare: 6 May 2019, 11:27

--------------------
+
AndreiMR
post 6 May 2019, 11:31
Post #499

Membru alfist

S-a scos semnatura de pe bon relativ recent, in niciun caz nu e vorba de anii 90...se folosea pana acum cativa ani, tin minte sigur chestia asta, fiindca mai stateai sa mai semnezi si bonul. La hypermarketuri se intampla sigur, si probabil la sume de peste o anumita valoare. Din fericire lucrurile au evoluat si nu mai sunt problemele astea. Am observat ca nici probleme de conexiune ale POS-urilor nu mai sunt. Acum 5-6 ani dura mult mai mult pana cand se accepta plata smile.gif

This post has been edited by AndreiMR: 6 May 2019, 11:32

--------------------
2008 Mazda 2 TE
+
VladSoare
post 6 May 2019, 11:36
Post #500

Membru autentic

La care hypermarket? Că eu n-am semnat vreun bon la hyper- sau supermarket din vremea studenției. huh.gif
Poate că oi avea eu mutră de om cinstit? laugh.gif
Conexiunea e problema magazinului. Dacă nu merge, ei trebuie înjurați, nu eu.

Apropos, nimic despre ăia care plătesc cu bonuri de masă? Că stai după ei pînă-ți crește barba. Și după ce în sfîrșit au terminat cu bonurile, începe căutatul în portofel de numerar pentru diferență. Păi eu pot să cumpăr cinci gume de mestecat și s-o plătesc cu cardul pe fiecare în parte, și să dureze per total mai puțin.
Pe bune? Dintre toate metodele de plată, tocmai cea mai rapidă s-a găsit să fie țapul ispășitor pentru timpul de așteptare? huh.gif
Eu cred că e mai degrabă o refulare a unui sentiment de ură împotriva corporatiștilor în general. Mai e unul care spumegă împotriva studenților pe forumul de călătorii și care e surd la orice argument rațional, pentru că ura lui e mai puternică decît rațiunea. Mi se pare cam la fel și aici; nu atît plata cu cardul e problema, cît statul la coadă în spatele unui corporatist care-și cumpără o gumă.

This post has been edited by VladSoare: 6 May 2019, 11:50

--------------------
+
AndreiMR
post 6 May 2019, 11:49
Post #501

Membru alfist

La Auchan stiu sigur ca dadeam semnatura pe bon dupa ce plateam cu cardul...sa fie vreo 7 ani, habar n-am exact, dar in mod cert se intampla. Un exemplar, semnat, intra in sertarasul special de la casa de marcat, unul, nesemnat, ramanea la mine. In anii 90 sigur nu stiam eu de carduri, eram prea tanar smile.gif

Aaaa, si aia cu bonurile sunt misto rau de tot, asa e radmasa.gif Era o placere cand veneau cu ele in carnetele, stateau sa le rupa dupa ce le-au scanat casierii produsele, si le mai aveau si necompletate, trebuia sa astepti sa le mai si scrie atunci, pe loc. Dupa ce ai golit cosul de cumparaturi pe banda nu iti mai vine sa te muti. Acum am vazut ca multe firme au trecut la carduri pentru tichetele de masa, s-a civilizat si aici problema...nu prea am mai vazut tichete de masa de hartie.

Eu recunosc ca nu am rabdare cu chestiile astea, din 2 motive. In general, nu imi place deloc sa merg prin magazine. Nu e o placere, e doar o necesitate...mai ales prin hypermarketuri. Asa ca de obicei merg o data pe saptamana, umplu un cos si nu imi place ca dupa ce am pus pe banda toate produsele sa stau sa vad ca unul se cacaie sa plateasca o sticla de bere cu cardul sau ca altul sta sa scrie atunci bonurile de masa. Al doilea motiv este ca eu incerc ca intotdeauna sa ma misc cat mai repede cu astfel de operatiuni tocmai ca sa nu ii incurc pe alti. Niciodata nu s-a intamplat sa merg cu bonuri de masa necompletate, niciodata nu m-am dus cu carnetelul de bonuri si am avut grija sa le desfac de acasa...stiu ca mie nu imi place, asa ca nu le-o fac nici eu altora.

LE: Am vazut editul tau apoi...eu n-am nimic cu corporatistii. Am fost si eu corporatist, sotia inca e, si cam toti prietenii mei presteaza pe la multinationale. A fost o experienta cu bune si cu rele asta de corporatist, ca peste tot pe lumea asta. N-am nimic nici cu bugetarii, nici cu patronii (sau antreprenori in limbajul de azi)...nu cred ca asta ii defineste pe oameni.

This post has been edited by AndreiMR: 6 May 2019, 11:54

--------------------
2008 Mazda 2 TE
+
dizzy
post 6 May 2019, 11:51
Post #502

Work smart not hard!

QUOTE(einstein1984 @ 6 May 2019, 12:13)
  ha sa umblam la noi si cu marunti metalici ca nu se stie, e unu in spate la coada care vrea prezervative si se grabeste, s aplatim mai repede.
  Si la fornetti are pos in ziua de azi.
*

Ala e de inteles, ca are pe cineva la pat!
Sa vezi cand apare Apple pay cum toti astia cu aifon care acum zic ca nu e nevoie de plata cu telefonul, devin brusc adeptii platii cu ciasu' sau okostelefonu'.
Cu ceasul Pobeda poxa platesc?

Acu 10 ani scriai bonurile de foame, acum sunt carduri.
Eu il mai trimit pe fiu-meu la Mega-Image cu cardul de bonuri de foame.

This post has been edited by dizzy: 6 May 2019, 11:52

--------------------
+
VladSoare
post 6 May 2019, 11:55
Post #503

Membru autentic

Întotdeauna se găsește cîte unul să se cîcîie cu plata, indiferent de metoda de plată. Dar asta nu înseamnă că metoda în sine e de vină. Același individ s-ar cîcîi probabil și cu număratul banilor.
Eu am cardul în mînă încă dinainte de a fi apucat casiera să scaneze ultimul (sau singurul, după caz) produs. Și cînd ea termină de scanat, eu am pus imediat cardul pe POS, a bipăit, iar pînă cînd iese bonul fiscal eu am deja portofelul la loc în buzunar și produsul în mînă, gata de plecare.
Zău dacă-mi pot imagina că aș putea fi mai rapid plătind în numerar. unsure.gif

QUOTE(AndreiMR @ 6 May 2019, 11:49)
LE: Am vazut editul tau apoi...eu n-am nimic cu corporatistii. Am fost si eu corporatist, sotia inca e, si cam toti prietenii mei presteaza pe la multinationale. A fost o experienta cu bune si cu rele asta de corporatist, ca peste tot pe lumea asta. N-am nimic nici cu bugetarii, nici cu patronii (sau antreprenori in limbajul de azi)...nu cred ca asta ii defineste pe oameni.
*

Aia nu-ți era adresată ție. smile.gif

This post has been edited by VladSoare: 6 May 2019, 11:57

--------------------
+
dizzy
post 6 May 2019, 12:45
Post #504

Work smart not hard!

Am o prietena care-i asa de cacaita de ma enerveaza si pe mine.
AAAA, dar parca sunt pre mici pantalonii, imi fac curu' mare....
AAA, parca sunt prea grenaaaaa...

LA casa e exact cacaiala intruchipata cu orice ar plati. Cred ca aia s-ar cacai si daca ar avea 10 lei in mana si produsele ar costa fix 10 lei.

This post has been edited by dizzy: 6 May 2019, 12:48

--------------------
+
vallixx
post 6 May 2019, 12:47
Post #505

Membru nesuferit

QUOTE(ady77 @ 6 May 2019, 10:43)
Pai tu nu platesti comision, dar plateste comerciantul.
*

Si acum ce sa fac, de mila comerciantului sa nu mai platesc cu cardul?

Plus ca nu-mi place ca la un produs de 1.98 RON sa platesc 2 RON, dupa care in cazul in care casiera imi da cei 2 bani rest, sa umblu cu ei prin buzunar pana cand..... ii pierd.....sau ajung sa am colectie de mondede de 1 si 2 bani cu care fac practic nimic, ca nu cred ca e vreunul care plateste cu aia 2 bani la cumparaturi.
Asa ca de multe ori prefer sa-i las pe tejghea....si nu mi se pare corect din principiu, nu e vorba de 2 bani.

QUOTE(AndreiMR @ 6 May 2019, 10:40)
Astazi, cu contactless la (aproape) toata lumea si POS peste tot da, e mai rapid si mai comod cu cardul. Chiar si pentru sume mici  smile.gif Dar tot nu ii inteleg pe aia care nu au nimic cash...nici eu nu umblu cu bani multi dupa mine, dar 100 de lei ii am in permanenta cash, pentru situatii neprevazute. Poate nu functioneaza cardul, poate am nevoie urgent de un taxi, poate trebuie sa iau ceva de pe la vreun magazin care nu are POS...
*

Asta cu a avea toti banii pe card si nimic in portofel nu o inteleg nici eu. Insa doar pentru ca am si bani cash la mine nu inseama ca trebuie sa platesc cu ei doar pentru ca-i am, nu?

This post has been edited by vallixx: 6 May 2019, 12:48

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
AndreiMR
post 6 May 2019, 13:14
Post #506

Membru alfist

La mine cash-ul ala putin din portofel sta nefolosit destul de mult. In general, am ajuns sa platesc cash doar la restaurant si la chioscul de la coltul blocului, unde n-au POS, si de unde cumpar doar paine si tigari. Bine, acolo am vazut ca inca exista caiet si probabil se dau si tigari la bucata, deci e ceva din anii 90 smile.gif In rest si eu platesc cu cardul cam peste tot, e mai comod asa.

Altfel, da...imi vin in cap N scenarii in care ai nevoie de o suma oarecare cash, urgent, si mi se pare aiurea sa nu ai absolut nimic la tine in afara de un card. N-as putea sa stau linistit in situatia asta.

--------------------
2008 Mazda 2 TE
+
einstein1984
post 6 May 2019, 13:26
Post #507

fan Dacia

probabil de pe vremea cand aveai alfa, nu stiai niciodata cand ai nevoie de un taxi, o platforma

--------------------
+
AndreiMR
post 6 May 2019, 13:34
Post #508

Membru alfist

radmasa.gif

--------------------
2008 Mazda 2 TE
+
4x4
post 6 May 2019, 14:14
Post #509

Übermensch

QUOTE(AndreiMR @ 6 May 2019, 10:40)
...N-a mai rabdat unul din spatele meu, s-a dus si a pus 2 lei pe tejghea si i-a cerut vanzatoarei sa ii dea omului gumele ca sa nu imbatranim pana incerca ala sa plateasca iar.

Astazi, cu contactless la (aproape) toata lumea si POS peste tot da, e mai rapid si mai comod cu cardul. Chiar si pentru sume mici  smile.gif Dar tot nu ii inteleg pe aia care nu au nimic cash...nici eu nu umblu cu bani multi dupa mine
*

Musca din ei! Asa te face viata de corporatist, un caine...

De acord, e enervant, dar unde e empatia? Nu ai fost nici cand in pozitia aluia? Am platit in centi la Rewe ca nu mai aveam altceva, crezi ca nemtii de la coada nu sau suparat ca asteapta mai mult? Sau suparat, dar nu ma facut nimeni sarac, si nu au facut gesturi de astea de cocalar.

Unii pur si simplu nu bani cash la ei, altii nu vor sa ii tine pe ei. Cat timp nu tea injurat de mama, pocnit in mufa sau platit cu banii tai, nu inteleg chestia asta. Daca omul vrea sa plateasca cu monezi de 1 ban, dute la casa de langa. Sau pleaca cu totul afara din magazin, daca esti atat de grabit.

--------------------
W S S
Attere Dominatum!
+
VladSoare
post 6 May 2019, 14:20
Post #510

Membru autentic

up.gif

--------------------
+
30 Pages « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th July 2025 - 04:15
Forum Renault