ADITIVI-DA SAU NU?, EXCLUSIV PTR. DCI
![]() ![]() ![]() |
ADITIVI-DA SAU NU?, EXCLUSIV PTR. DCI
stefan_big |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 29 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1.5DCI
2005/preferance
- B-41-...
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Voi nu aveti de lucru sa umblati cu sticlele dupa voi.
Luati motorina de iarna si gata ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
stefan_big, vezi ca ai CapsLock-ul apasat de vreo trei posturi.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Am mai intrebat pe 2 forumuri. Parerea generala (si erau posesori mai vechi de dieseluri) e fara aditiv. Doar motorina de la statii mari si de marca (Petrom, OMV, Rompetrol, MOL). Normal, de iarna (acu la Petrom, ca eu numai de la ei pun, au una Alpin, Gheata, sau nu mai stiu cum se numeste
![]() |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Motorina de calitate si atat . Eu recomand OMW
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
de unde stii ? In Romania nu exista motorina de calitate...
La nici o benzinarie...Toate au nevoie de aditivi...am simtit-o eu... Cum iesi din Romania spre Ungaria...in partea aia...masina e mai nervoasa...cum intrii in Romania...isi pierde din nervi. |
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(stefan_big @ 6 Jan 2006, 14:37) AM SI O INTREBARE ;PUNEM SAU NU ADITIVI IN MOTORINA E CAREVA DIN VOI CARE FOLOSESC,SI CE MARCA,PRET? Sunt aditivi speciali pentru Logan Dci, trebuie numai sa cauti...si sa fi atent pe ambalaj..e mentionat Logan only..sa nu pui altceva, ca pierzi garantia, se strica masina...deci grija mare... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Bai, e clar: ori pui ori nu pui.
Daca vrei sa pui, nu strica, daca nu ai bani, nu pui. ...ce atatea intrebari? mai sunt topicuri despre aditivi! |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:39 |