Redobandire permis auto, Testul 13 din 15
![]() ![]() ![]() |
Redobandire permis auto, Testul 13 din 15
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Acuma daca nu ma lauda nimeni, ma laud singur... Adevarul e ca de anul trecut din aprilie de cand am fluierat in biserica sunt un sofer exemplar. Iar cel putin cand traversez judetul Gorj, din pacate conjunctura geografica ma obliga s-o fac frecvent, peste viteza limita + 9 km/h, conform Waze, nu trec nici batut.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Si crezi ca asta te scuteste? Eu mergeam legal, au rotit "tunul" si au zis ca aveam 64 in zona de 50. Eu aveam sub 50 de vreo 10 minute ca mi s.au dat blitz.uri.
Am pierdut in instanta fara sa se prezinte politia si fara sa depuna dovada. Dupa cati bani, timp si zile de concediu am irosit pentru acest rezultat am socotit ca e mai ieftin sa platesc jumate din minim si am gatat balciul. Edit: tot gorj, prin 2007-2008 This post has been edited by psychoo: 13 Sep 2018, 20:49 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Acuma fara suparare, dar fara ca Politia sa depuna dovezile la dosar, ma indoiesc ca judecatorul le-ar fi dat castig de cauza, poate daca judecatorul era ruda de gradul I cu rutieristul...
Pe de alta parte la 64 km/h in zona cu limitare la 50 esti la primul nivel de amenda. In 2007, 2008 cred ca inca nici nu aparusera punctele de penalizare. Chiar nu sunt convins ca merita efortul sa contesti sanctiunea in justitie. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Eu ma bucuram ca au amanat procesul pentru ca nimeni nu a solicitat judecarea in lipsa. Nici macar nu mi.au citit plangerea.
Doar ca pana sa treaca anul s.au prins si au redeschis dosarul. Si asa este, am pierdut fara probe. Singurele mele optiuni erau sa cer rejudecare sau sa aleg calea mai ieftina. Am o problema cu curectitudinea. Am destule amenzi de viteza la care nu am comentat nici o secunda, am vb respectuos cu agentii, etc Platit fara sa caut portite. Dar atitudinea rutieristului cand am cerut sa imi dovedeasca m.a impins sa imi caut dreptatea. Am fost mai tanar si mai naiv... Apoi cand i.am zis ca eu am circulat legal si voi contesta, solicitand sa treaca asta in mentiune a amenintat ca anuleaza pv si pune suma maxima. Am zis ca nu e problema, o contest si pe aia. In fine...ma bucur ca nu mai am tangente cu acel judet |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 02:55 |