CarPC in Logan, Am sa imi montez un pc in Logan
![]() ![]() ![]() |
CarPC in Logan, Am sa imi montez un pc in Logan
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
cosming |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 2 November 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(dizzy @ 25 Jan 2006, 15:35) Uite si o poza cu placa de baza: image10oq.th.gif QUOTE(dizzy @ 25 Jan 2006, 15:35) Este destul de solid carPC-ul, adica nu mi-ar fi frica sa dau la o adica cu un ciocan in el. Ieri seara am studiat un pic mai amanuntit locurile pe unde ar putea intra praf/vapori. Placa de baza se monteaza ca un sertar in case, pe doua nivele de santuri laterale. Pe nivelul de jos se monteaza mai tzapan decat pe cel de sus (nu se mai misca in stanga si dreapta ~2mm), dar nu intra complet din cauza convertorului DC/DC. Ma gandesc ca o sa folosesc ceva mastic sau cauciuc sau ceva banda autoadeziva pe margini ca sa o fixez bine si sa o izolez mai bine. Voi ce spuneti ? |
--------------------
Logan
Ambiance 1.4 MPI
2006 cosming
|
|
cosming |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 2 November 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salut. Ceva noutati din proiect:
Am primit adaptorul ala de compact flash din SUA. Acum rulez ceva Linux pe el. Chestia asta a rezolvat partea de hardware in miscare. Singurele piese pe care le mai am in carPC in miscare sunt 2 ventilatoare (pozele sunt prin topic) unul pe procesor iar celalalt pe cutie (mai sunt 2 locuri pe cutie pentru ventilatoare). No si acum sa revin la partea de protejare a carPC-ului - un mic sumar : - temperatura - pentru asta astept primavara - nu am gasit nici o solutie (sugestii??); - socuri - carcasa este rigida cand o prin in suruburi - mai ramane problema montarii in portbagaj; - umiditate - in lucru - silica-gel lipit pe interiorul carcasei + un fel de filtru in locul pe unde intra cablurile ?! alte sugestii ?!; - praf si obiecte mici - in lucru 50% - partea posterioara (unde este montat ventilatorul) este prevazuta cu un fel de filtru pentru obiecte mici fluxul de aer fiind din exterior spre inauntru; o idee ar fi sa montez inca 2 ventilatoare si sa schimb directia de flux din interior spre exterior lasand partea de filtrare praf pentru un singur filtru montat in fata care sa se ocupe si de umiditate - asta e ideea mea - cineva are alte sugestii?? Multumesc Am facut si o mica schema cu situatia actuala : diagramacarpc4rg.th.jpg This post has been edited by cosming: 21 Feb 2006, 19:49 |
--------------------
Logan
Ambiance 1.4 MPI
2006 cosming
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
http://www.prosys.ro/serverroom_embedded.html#5
http://www.carpc.ro/lightmax/ pentru eventuali doritori..eu cred ca o sa arunc un ochi pe acolo |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
sincer sa fiu nu vad rostul uni carPC intr-un Logan.In al doilea rand dc tot vrei sa montezi asa ceva in masina ta, ar cam trebui sa ai idee cam ce umiditate si cam ce temperaturi variaza in masina.In plus trebuie sa il pozitionezi a.i sa aiba un flux aer constatnt si "proaspat".Alta problema o ridica si alimentarea.Nu vreau sa te supar dar majoritatea masinilor care au carPC (ma refer la masini scumpe) au mai mult de o baterie.In alta ordine de idei va trebui sa montezi si un TFT , unu micutz zic eu , special pentru masina.Cred ca o sa gasesti la spot.ro sau digitalworld.ro.Si dc tot iti pui carPC am si eu o rugaminte:te rog sa ii modifici interiorul mai mult, sa ii pui jante mari si cromate si dc mai ai bani si e un tatuaj tare...e perfect trebuie sa ne plimbi pe toti
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
Intrebare:de ce nu pui un iPod ca sa rezolvi majoritatea problemelor? + o linie audio ca asta oricum trebuie sa o iei. La pret cred ca ajungi tot acolo. In plus nici probleme de alimentare nu ai,nu chestii de umezeala, il poti lua cu tine fiind mobil, si dupa parerea mea e mai fain.
|
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
cosming |
![]()
|
QUOTE(dydycom @ 21 Feb 2006, 20:18) Multumesc pentru link-uri, foarte frumos nu am ce spune, dar e un pic (10%) cam scump. QUOTE(LemonDemon @ 22 Feb 2006, 08:54) sincer sa fiu nu vad rostul uni carPC intr-un Logan.In al doilea rand dc tot vrei sa montezi asa ceva in masina ta, ar cam trebui sa ai idee cam ce umiditate si cam ce temperaturi variaza in masina.In plus trebuie sa il pozitionezi a.i sa aiba un flux aer constatnt si "proaspat". Pai de aia incerc si eu pe forum sa caut sugestii... Din pacate nu am foarte mult timp la dispozitie si incerc sa fac rost de informatie de aici. Cred ca in portbagaj exista ceva flux de aer proaspat - cel putin acolo stiu ca circula aer destul si de obicei nu fac transport de bagaje ... QUOTE(LemonDemon @ 22 Feb 2006, 08:54) Alta problema o ridica si alimentarea.Nu vreau sa te supar dar majoritatea masinilor care au carPC (ma refer la masini scumpe) au mai mult de o baterie.In alta ordine de idei va trebui sa montezi si un TFT , unu micutz zic eu , special pentru masina.Cred ca o sa gasesti la spot.ro sau digitalworld.ro.Si dc tot iti pui carPC am si eu o rugaminte:te rog sa ii modifici interiorul mai mult, sa ii pui jante mari si cromate si dc mai ai bani si e un tatuaj tare...e perfect trebuie sa ne plimbi pe toti ![]() Multumesc pentru sugestii. Daca o sa trebuiasca o baterie mai puternica o sa cumpar una ![]() Jante mari si cromate? De ce? Ce tatuaj? Nu inteleg la ce te referi... Mie imi place masina asta asa cum e ![]() Oricum daca e sa ma hotarasc sa fac modificari m-as orienta m-ai degraba spre o achizitie de date de la controllerul masinii decat inlocuit de jante la service. |
--------------------
Logan
Ambiance 1.4 MPI
2006 cosming
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Cu adanc regret, trebuie sa spun ca dupa ce rezolvi treaba cu PC-ul, vei mai avea de cheltuit alti bani, ca sa-ti pui: home, pardon, car cinema, parchet laminat, gresie, faianta, grup sanitar, jacuzzi, masina de spalat, cu 1000rpm, frigider, aragaz, hota, chiuveta de inox, centrala pe gaze, robot "Moulinex", cuptor cu microunde si sa inlocuiesti geamurile cu tamplarie cu geam termopan.
Concluzie: Ce-i lipsea chelului? Tichia de margaritare! Asa si Loganului tau: Avea toate alea, ii lipsea PC-ul. Mofturi, batrane, mofturi! Si toate jucarelele astea au un singur scop: sa-ti distraga atentia de la condus, iar consecintele pot fi groaznice. Asa ca pune adidasii pe pamant si vezi ce-i de facut.... |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
pai dc o sa ai un car PC , o sa arate foarte bine.Dc mai modifici ceva pe interior gen fibra de carbon, piele cu orificii, eventual sa modifici putin si bordul (stiu pe cineva care are led-uri de bmw si arata tare bine) atunci o sa fie si mai tare.Mai pui si un sistem 7.1 si niste jenti mai mari si ... o masina de distractie 100% .
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
Nu inteleg de ce trebuie luat peste picior un om care incearca sa adauge un sistem de maxima utilitate pe o masina ca logan.Daca lui ii este de folos, atunci isi poate monta orice...Cei ce vb de jenti cromate nu stiu de ce dar ii vad avand legate la oglinda botoseii de la bunica, un "TZ-D " sa nu-l ia radaru', etc...
Se pot face atatea lucruri cu un carpc....de mentionat doar mp3 si gps...nu vb de divx si prosti ce iti atrag atentia. eu propun sa se vina cu idei despre ce soft s-ar putea instala in plus in afara de multimedia junks. si ca sa dau startul: Igo-soft de navigatie ce are harti complete ale romaniei si oaraselor mari.+lista camerelor de pe DN1 Power obd--pe care il gasiti chiar aici... nu ar fi greu de facut un soft ce va monitoriza si afisa direct pe lcd informatiile de la un detector de radar alte idei? |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
|
Kingman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 20 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai tot incepe sa fie disponibil in Bucuresti cel putin serviciul de internet prin WiFi (wireless). ai nevoie de o adresa, nr de telefon,.. just google
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B-xx-WTF Mai bine pierzi un minut din viatza decit viatza intr-un minut. Viteza e faina da nu e pentru prosti
|
|
cosming |
![]()
|
QUOTE(Kingman @ 14 Mar 2006, 22:37) Pai tot incepe sa fie disponibil in Bucuresti cel putin serviciul de internet prin WiFi (wireless). ai nevoie de o adresa, nr de telefon,.. just google ![]() ![]() Multumesc de informatie dar eu nu sunt din Bucuresti... ![]() Acum astept sa se termine cu frigul sa ma apuc de montat carPC-ul in portbagaj... Masina este in garantie inca. Din ce am citit pe forum as putea sa montez singur fara sa pierd garantia, dar tinand cont ca nu am decat un ciocan, 3 surubelnite, un letcon si un multimetru cred ca o sa apelez la un service Dacia. Aveti idee de ceva preturi? Pentru montat difuzoare in fata si tras 2 fire pana in spate prin cheder (bineinteles fara a respecta ceva standarde de culori) am platit 50RON prin octombrie. Acum probabil o sa platesc 5 mil. ![]() |
--------------------
Logan
Ambiance 1.4 MPI
2006 cosming
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Nu te du la service pt asta, or sa-si bata sigur joc de tine.
Gasesti tu un coforumist de treaba sa te ajute. Daca vrei, eu oricum vin in Cluj peste vreo 2 saptamani si te ajut. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Kingman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 20 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cosming @ 14 Mar 2006, 22:45) Multumesc de informatie dar eu nu sunt din Bucuresti... ![]() Acum astept sa se termine cu frigul sa ma apuc de montat carPC-ul in portbagaj... Masina este in garantie inca. Din ce am citit pe forum as putea sa montez singur fara sa pierd garantia, dar tinand cont ca nu am decat un ciocan, 3 surubelnite, un letcon si un multimetru cred ca o sa apelez la un service Dacia. Aveti idee de ceva preturi? Pentru montat difuzoare in fata si tras 2 fire pana in spate prin cheder (bineinteles fara a respecta ceva standarde de culori) am platit 50RON prin octombrie. Acum probabil o sa platesc 5 mil. ![]() ![]() dar aici e un relativ (ca sa nu zic mare) dezavantaj... nu mai ai radio. Si chiar si eu cat sunt de anti-radio, tot mai simt din cand in cand nevoie sa mai ascult ceva live. |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B-xx-WTF Mai bine pierzi un minut din viatza decit viatza intr-un minut. Viteza e faina da nu e pentru prosti
|
|
dizzy |
![]()
|
Sinu poti sa pui untuner pe usb?
EU cred ca merge! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
dydycom |
![]()
|
QUOTE(cosming @ 14 Mar 2006, 22:45) Multumesc de informatie dar eu nu sunt din Bucuresti... ![]() Acum astept sa se termine cu frigul sa ma apuc de montat carPC-ul in portbagaj... Masina este in garantie inca. Din ce am citit pe forum as putea sa montez singur fara sa pierd garantia, dar tinand cont ca nu am decat un ciocan, 3 surubelnite, un letcon si un multimetru cred ca o sa apelez la un service Dacia. Aveti idee de ceva preturi? Pentru montat difuzoare in fata si tras 2 fire pana in spate prin cheder (bineinteles fara a respecta ceva standarde de culori) am platit 50RON prin octombrie. Acum probabil o sa platesc 5 mil. ![]() ![]() tu vrei sa te duci la dacia sa iti monteze ei carpc-ul??? ![]() ![]() hai ca in cateva zile o sa pun eu poze cu al meu car pc...si sa iti zic ceva... cei din service cand au vazut masca modificata se tot intrebau ce e cu ea...si cand au auzit ce vreau sa fac s-au inchinat...totusi tre sa intelegi un lucru : nu vb cu electricianul de la mercedes ci cu cel de la dacia care pana mai anul trecut se intreba de ce clipeste semnalul prea repede( ev un bec ars) si care se incurca in cele 30 de fire din instalatia berlinei. iti trebuie cineva care sa stie electronicasi nu iti face griji in legatura cu garantia...atata timp cat nu tai (desizolezi) nici un fir din instalatia originala nu are nimeni nimic cu tine.Si sincer nu ai de ce sa tai ceva pt ca poti folosi mufele originale si nici nu ai prea mare nevoie de instalatia masinii, in afara de un + de pe contact restu o poti face separat. uite aici despre ce e vb masca This post has been edited by dydycom: 17 Mar 2006, 01:38 |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
|
cosming |
![]()
|
multam dydy de poza. interesant nu am ce spune... unde e facuta? presupun ca e de fibra.
eu inca nu am display dar o sa cumpar in vara asta. alimentarea o sa o am direct de la conectorul iso pentru casetofon pe care mi l-a inlocuit electricianul cand mi-a facut cablarea pentru difuzoare spate (a propos exista splitere Y pentru acest conector??) . din pacate ca sa ajung cu cablurile pana acolo o sa trebuiasca sa scot scaunele ... si daca tot trebuie sa scot scaunele si tapiteria o sa fac si ceva izolare fonica cu aluband. problema mea e ca nu am unde sa fac toata operatiunea asta - locuiesc la bloc si nam nici garaj. ![]() QUOTE(Kingman @ 16 Mar 2006, 21:32) ![]() dar aici e un relativ (ca sa nu zic mare) dezavantaj... nu mai ai radio. Si chiar si eu cat sunt de anti-radio, tot mai simt din cand in cand nevoie sa mai ascult ceva live. dizzy are dreptate sunt tunere pe usb. am 2 porturi usb la dipozitie:unul o sa fie ocupat in viitorul apropiat de un gps pe usb. iar celalat probabil de un wireless network card ![]() ![]() This post has been edited by DFA: 20 Mar 2006, 18:57 |
--------------------
Logan
Ambiance 1.4 MPI
2006 cosming
|
|
dydycom |
![]()
|
Masca e facuta in solid works, iar acum a trecut de faza de executie si este la vopsit.
iar cu tunerul...un tuner extern+ o placa de sunet externa ( ambele pe usb-s-au inventat hub-urile ![]() in ce priveste alimentarea iti recomand cablaj separat de la baterie cu fir multifilar cu d>2mm/fir intrucat e vb de cca 7A consum normal. daca vrei cand te apuci de treaba vb fie aici , fie pe PM si te ajut cu ceva recomandari |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
|
cosming |
![]()
|
QUOTE(dydycom @ 17 Mar 2006, 20:27) Masca e facuta in solid works, iar acum a trecut de faza de executie si este la vopsit. iar cu tunerul...un tuner extern+ o placa de sunet externa ( ambele pe usb-s-au inventat hub-urile ![]() in ce priveste alimentarea iti recomand cablaj separat de la baterie cu fir multifilar cu d>2mm/fir intrucat e vb de cca 7A consum normal. daca vrei cand te apuci de treaba vb fie aici , fie pe PM si te ajut cu ceva recomandari mutam dydy de lamuriri. eu pentru alimentare am un convertor special... si nu am dvd/tuner/display...deci o sa fie ok. a propos ce sistem ai ? in leg. cu masca... te rog mult sa ma tii la curent si eventual sa adaugi o poza pe aici. multumesc |
--------------------
Logan
Ambiance 1.4 MPI
2006 cosming
|
|
dydycom |
![]()
|
ca sistem voi folosi un celeron 300...un toughbook cf m34
cu masca e mult de munca si inca mai lucrez...cand va fi gata voi pune ceva poze. ce am vrut sa spun cu alimentarea este ca acel alimentator special ii trebuie curent( deci fire groase) si fluctuatii cat mai mici, nu conteaza ca ai dvd,tvtuner..etc |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
|
cosming |
![]()
|
pai asa este transformatorul ala dc-dc. e special pentru carPC-uri. si este digital deci e flexibil, are prevazute functii configurabile de supervizare a tensiunii de alimentare de la baterie. nu cred ca o sa am probleme cu el. vine si cu ceva cabluri de alimentare dar bineinteles nu sunt lungi de 4m cat mi-ar trebui mie dar intradevar is destul de groase cam 0.3 spune ochiometrul.
This post has been edited by DFA: 20 Mar 2006, 18:58 |
--------------------
Logan
Ambiance 1.4 MPI
2006 cosming
|
|
fred |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 26 September 02 From: Los Angeles ![]() |
ceva progrese cu carpc-ul ?
![]() |
--------------------
Subaru
Impreza WRX Wagon
2002 ..:: Novatech tuning ::..
|
|
cosming |
![]()
|
|
--------------------
Logan
Ambiance 1.4 MPI
2006 cosming
|
|
dydycom |
![]()
|
mai este putin si imi vine si tochscreen lcd-ul din america..si atunci o sa fie aproape gata.....mai raman de realocat cateva butoane...sau poate de renutat...pana acum..un buton usor de renuntat este cel de inchidere....restul imi este prea greu sa mai elimin ceva ca masina asta e prea ...BASIC. sper ca dupa Pasti sa pun si ceva poze cu proiectul meu...deocamdata abandonat din lipsa de timp si "pese"
|
--------------------
laguna
2.0 dci cva
|
cosming |
![]()
|
QUOTE(dydycom @ 22 Apr 2006, 12:09) mai este putin si imi vine si tochscreen lcd-ul din america..si atunci o sa fie aproape gata.....mai raman de realocat cateva butoane...sau poate de renutat...pana acum..un buton usor de renuntat este cel de inchidere....restul imi este prea greu sa mai elimin ceva ca masina asta e prea ...BASIC. sper ca dupa Pasti sa pun si ceva poze cu proiectul meu...deocamdata abandonat din lipsa de timp si "pese" a propos cum ai de gand sal controlezi. am vazut ceva dispozitiv pe internet ce se conecteaza pe usb (http://www.griffintechnology.com/products/powermate/) care pare destul de interesant fiind programabil. ce touchscreen iti cumperi? |
--------------------
Logan
Ambiance 1.4 MPI
2006 cosming
|
|
rotten |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 April 06 ![]() |
ideea e buna, doar ca au luat-o unii si acu fac bani frumosi din ea( prea multi chiar) , initial am auzit la un prieten ca isi face o sursa ca sa isi poata alimenta vechiul PIII 500mhz de la bateria masinii , suna cam nasol, ce naiba sa faci cu un calculator in opel , ce nu iti ajunge cd-playeru din masina ?? uite ca nu , bun , pana la urma a renuntat desi sursa era pe terminate, erau ceva probleme cu tensiunea de -12V . A renuntat omu ca monitoru chair nu avea cum sa il bage in masina , dar totusi... solutia o gasise, placa de baza mini-itx care sa nu ceara mare lucru lega pe usb ce era de legat, si rula stabil un xp , bineinteles ca nu aveai unde sa cumperi asa ceva in romanica, deci a ramas la faza de proiectat sursa si sperat in zile mai bune...
Acu vad ca altii s-au prins ca e misto ideea si scot bani din asta : in locul cd-playerului indesi un monitor si restu undeva in bord sa nu se vada , daca te mai tin buzunarele iti iei si un gps si il legi pe usb, si gata sistemu de navigatie, numai ca nu pricep ce is asa mari scorurile la chestia asta, un voompc incepe de la 300USD (barebone adica nema monitor ) , ce solutii am mai vazut erau si ele la un pret ametitor( complet 90 milioane !!!) , pai bine oameni buni da mai bine imi iau un laptop second ( la 300 euroi iei P3 la 800mhz ) si il indes in masina si am si monitor si ce mai vreau io ... toate intr-o bucata , ce naiba... nu imi ajunge spatiu de pe hdd, cu 3,5 milioane ii mai leg pe usb inca 120 GB ( hdd in rack extern ) si tot ies mai ieftin, alimentarea o fac din bricheta masinii cu adaptor si o sa mearga mult si bine... si nu imi mai bat capu cu surse de alimentare si alte povesti , ok, astept criticile si parerile voastre , oricum ideea de a avea in masina un calculator mi se pare ceva normal , apropo , unele orase din europa dau internet gratuit prin wireless, incepe sa sune tot mai bine , ce ziceti ? This post has been edited by rotten: 26 Apr 2006, 18:43 |
--------------------
LOGAN
AMBITION 1.6
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Internet in curand in Piata Unirii din Timisoara. Gratis. Sursa: "Monitorul Primariei" (daca imi aduc bine aminte
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
QUOTE ok, astept criticile si parerile voastre , oricum ideea de a avea in masina un calculator mi se pare ceva normal Parerea mea este ca idea ca sa ai un pc in masina e ok, dar cu conditia sa ai si o conexiune pt internet! Altfel ramane numai un moft costisitor. Dupa cum vedeti un car pc este extrem de scump fata de un pc normal de birou si cateodata cu performante mult mai scazute. Da ai dreptate multi fac bani frumosi din segmentul asta relativ nou, situatia seamana foarte mult cu piata de celulare de acum 10 ani cand plateai o gramada de bani pt un celular cat o caramida care nu prea stia nimic, acum iti da si pe gratis numai sa faci abonament... In viitor preturile probabil o sa scade mai ales daca intra si marii producatori de PC in afacere, producatori care docamdata ezita din cauza conexiunii la internet, pt ca fara internet ce rost are sa ai pc in masina? Sa te uiti la un DVD? Asta pot sa faci si fara pc, e valabil si la GPS si la MP3. Un alt punct slab este instalarea, adica e greu sa instalezi estetic intr-o masina care nu a fost conceput pt asa ceva, fata de un HU mormal care au dimensiuni standard, si majoritatea masinilori au locasul prevazute pt asa ceva. Bafta pt realizare, as vrea sa vad si eu odata un sistem functional. Apropo ce sistem de operare exista pt car pc? |
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
rotten |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 April 06 ![]() |
QUOTE(kurupt @ 28 Apr 2006, 21:42) Bafta pt realizare, as vrea sa vad si eu odata un sistem functional. Apropo ce sistem de operare exista pt car pc? pai se pare ca ... baietii chiar si-au pus probleme serioase cu softu , asta am gasit la o cautare rapida, http://www.xenarc.com/product/imobile.html, bine e pe bani si posibil sa aiba ceva protectia lu peste si sa ruleze doar pe anumite jucarii, da la cum arata mai ca ar merita cumparat ![]() OK, si altii au pus intrebarea ta : http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=20743 Cum am mai spus , ideea cea mare e ca totul se invarte in jurul unei placi de baza mini itx si a monitorului cu touch screen , amandoua is cam scumpe si greu de gasit in romanica, ok , va mai las ceva linkuri ca poate va da idei : http://www.mini-box.com/s.nl/sc.8/category.101/.f // harduri de pe la via din gradinutza http://linuxdevices.com/news/NS9737748162.html // again , despre voom pc , nice pics |
--------------------
LOGAN
AMBITION 1.6
|
|
dydycom |
![]()
|
de sa platesti, cand e ceva gratis... cautati pycar...e sub python facut si chiar ok.......
din pacate astfel de sisteme la noi nu s-au vandut pentru ca lumea il vede ca un moft..dar la preturi de genul 350 euro...mie mi se pare chiar o soluti de birou f ieftina si neexploatata |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:50 |