Codec mp2-mp4, open source/freeware
![]() ![]() ![]() |
Codec mp2-mp4, open source/freeware
os |
![]()
|
||
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Daca nu e tarziu, cred ca te-ar ajuta asta: https://help.ubuntu.com/community/Restricte...36b3ecc98f01796
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Mersi. Am instalat acasa destule din ceea ce arati tu, dar inca nu le-am testat. De fapt "problema" nu-i a mea ci a unui coleg care e in plin proces de digitizare (sau se zice "digitalizare"?) a arhivei personale de filme (formatul original: Video8).
Colegul lucreaza cu XP, dar o sa-i cer o mostra sa vad ce pot face pe Ubuntu cu sculele de care zici. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Si eu am atatea casete si VHS si mini dv dar nu am rabdare sa le fac. Dar daca le-as face, le-as face cu un recorder standalone (parca asa-i zice).
Stiu o sa ziceti de zgomot, vant si ploi... bla bla, dar nu am rabdare sa stau atata linga calculator si sa inceapa: n-am de aia, nu-mi ajunge memoria, sau nu inteleg. |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:02 |