Logan cumparat din alt tara (de export), care e procedura, preturi, experiente
![]() ![]() ![]() |
Logan cumparat din alt tara (de export), care e procedura, preturi, experiente
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Din cate observ in Ungaria (www.dacia.hu) Laureate nu are aer conditionat serie ci doar ca optiune si costa in plus 180.000 forinti
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Cossty |
![]()
|
![]() Cossty Group: Members Posts: 112 Joined: 19 April 06 From: Ploiesti ![]() |
Salutare!
Stie cineva ceva despre Logan Laureate 1.4 MPI lot Polonia. Din ce am vazut la acest lot sunt toate dotarile de Laureate in afara de al doilea airbag, radiocassetofon si AC. Pretul este mai mic cu vreo 300 Euro fata de cel normal + reducere 200 Euro (promotional). Iese chiar mai ieftin decat Preferance pe total. In afara de lipsa celui de-al doilea airbag celelalte lipsuri nu prea ma deranjeaza. Stiti ceva de el, cum e facut (mai cu "atentie" sau mai slab), alte detalii? Va multumesc mult si astept un raspuns cat mai urgent pentru ca vreau sa il comand! |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- PH-xx-FRG Dacia Logan Laureate 1.4 MPI (deocamdata multumit)
Opel Corsa D 1.2 enjoy + optionale (f. multumit) |
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Mă..., voi sunteți obsedați cu chestia asta cu exportu' e "altfel" decât pentru piața internă!
Chiar vă închipuiți că liniile astea de asamblare pot produce mașina din exact aceleași subansamble, doar numărul lor diferind - funcție de variante, în mai multe trepte de calitate a asamblării??? Dacă îți convine prețul și dotările cumpără-l, dar nu mai aștepta să vezi "o altfel de calitate" la un model asamblat pentru altă țară, că nu o să o găsești. Mașinile sunt identic de bune sau de proaste, depinde de pe care parte a baricadei privești... Aș înțelege acest punct de vedere dacă Logan-ul respectiv ar fi adus din Rusia, Columbia sau Maroc, unde se asamblează cu forță de lucru locală din kit-urile produse la Mioveni, că doar atunci poți crede că ăia (poate) strâng mai bine șuruburile sau sunt mai darnici cu vaselina... Logan-urile pentru Europa de Vest și Centrală sunt produse și asamblate tot la Mioveni, iar pentru cele 3 locații de mai sus mașina e produsă tot la noi dar asamblată din kit-uri în țările respective. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
edooku |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 April 06 ![]() |
daca masina va fi achizitionata din polonia trebuie avut in vedere,pretzul drumului dus(cel putzin) pana in polonia,cartea verde,asigurare,shi mai ales taxele VAMALE!
cei 300+200 euro "cashtig" se vor dovedi insuficientzi pt a mai putea vorbi de un "profit".(bashca dotari mai putzine)! eu sunt afara shi am intors problema achizitzionarii unei mashini pe toate partzile!punga pt una noua(8500 euro) ma duce doar pt logan cumparat in ROMANIA! in bani ashtia ''afara'' putem lua in calcul doar sh!!! Adaugat de moderator: LIMBAJUL IRC NU ESTE TOLERAT ! WARN +10% |
--------------------
none
none
- none
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@Cossty - nu inteleg de ce vrei un astfel de Laureate, pentru ca daca scoti chestiile alea de care vorbesti tu (airbag, AC si radiocass), nu mai ramane nici macar un Preferance - e un Ambiance curat. In cazul asta nu cred ca pretul te mai avantajeaza.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Iese un fel de Ambiance cu servodirectie, geamuri electrice, oglinzi electrice, computer, telecomanda, proiectoare ceata plus inca niste maruntisuri.
Fiind pt. export s-ar putea sa aiba ABS (ceea ce ar schimba un pic datele problemei) si sa fie Euro 4. Nu stiu daca merita, diferenta intre Preferance si Laureate 1.4 e de aprox. 700 euro. PS: aveau expusa una "de Polonia" si la Iasi, la dealer. Ce am remarcat deosebit sunt capacele de roti, e un alt model, nu l-am mai vazut. This post has been edited by GoGu: 20 Apr 2006, 14:33 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Doar daca are ABS ar merita.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
GoGu, rotile erau cumva de 14"?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Parca nu erau de 14, n-am fost chiar atent. Am vazut un taxi Logan cu roti de 14, alea-s altfel, au un capacel mai mic, cam pe jumatate din diametrul rotii, pe cand astea de le-am vazut eu erau full-size, cu inscriptia Dacia pe ele, doar ca era un alt model decat cel cunoscut...
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
lotul comandat de polonezi pe baza unui contract ferm a fost reziliat.reziliat dar au platit penalizari la rezilierea contractului polonezii.accesorizarea masinilor din lot ne incadrand cu variantele in vanzare din romania au dus la o reducere de pret considerabila.dacia pitesti neavand spatii de depozitare a facut o reducere pe banii polonezilor si a plasat masinile la distribuitori unde le veti gasi pe stoc. costa cu 300 de coco mai mult decat loganul ala chel si pentru cine nu vrea laureat+ e parfum la bani.calitatea e UNICA indiferent de destinatia masinii.
|
--------------------
a
b
c
|
|
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cossty @ 20 Apr 2006, 12:06) Salutare! Stie cineva ceva despre Logan Laureate 1.4 MPI lot Polonia. Din ce am vazut la acest lot sunt toate dotarile de Laureate in afara de al doilea airbag, radiocassetofon si AC. Pretul este mai mic cu vreo 300 Euro fata de cel normal + reducere 200 Euro (promotional). Iese chiar mai ieftin decat Preferance pe total. In afara de lipsa celui de-al doilea airbag celelalte lipsuri nu prea ma deranjeaza. Stiti ceva de el, cum e facut (mai cu "atentie" sau mai slab), alte detalii? Va multumesc mult si astept un raspuns cat mai urgent pentru ca vreau sa il comand! Nu stiu cu cita "atentie" este facut, parerea mea fiind ca este aceeasi masina ca si pe soselele patriei noastre. Chiar nu-ti este de folos AC? |
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
Cossty |
![]()
|
![]() Cossty Group: Members Posts: 112 Joined: 19 April 06 From: Ploiesti ![]() |
Azi la 12 ma duc sa o iau. Cand m-am referit la "atentie" ma refeream la detalii
![]() Mersi pentru raspunsuri. Va voi transmite primele impresii. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
GoGu |
![]()
|
Stai ca nu pricep...
Costa 7680-500=7180 euro? Are ABS? Ca daca n-are si n-are nici AC nu merita, mai bine iei Preferance si ai 2 airbaguri si casetofon si te costa 7000 eur. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Cossty |
![]()
|
Costa 6900 Euro, n-are AC, n-are ABS, n-are al doilea airbag, are oglingi electrice si incalzite, proiectoare, scaun sofer cu enspe reglaje, comp de bord.
Am plecat sa il iau. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ai grija la alea nspe reglaje de la scaun! Daca nu nimeresti pozitia corecta nu vezi bine computerul de bord.
![]() Stai sa se mai incalzeasca putin si vei regreta lipsa AC-ului! |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Intreb si eu, Loganul pentru Polonia, nu are Euro 4? deci e o bila alba, asta daca ar fi asa, cum spunea cineva pe aici...nu stiu daca mai gasesc discutia, ca a iesit cu warn-uri si s-a facut curat
![]() Dci-ul sigur are euro4: System common-rail i ¶wiadomo¶æ spełnienia surowych norm Euro4 w standardzie http://www.autogaleria.pl/news/index.php?id=507 Cel de la noi are doar euro3, ca deh..romani's mai fraieri si se multumesc cu mai putin..tot e bine, ca daca statul permitea inmatricularea de masini noi non euro, sigur Loganul era produs in varianta non-euro ![]() Deci tot ce-i posibil ca si cele pe benzina, pentru export o sa aiba euro 4, deoarece in afara nu se permite inmatricularea de euro3(valabil pt masini noi) O fi mai ieftin, nu are AC si ABS, dar dpdv al emisiilor poluante e la standarde europene. SARBATORI FERICITE va doresc ! This post has been edited by argon: 21 Apr 2006, 10:55 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mitzaciobanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 21 May 05 From: Brasov ![]() |
uite ce am vazut eu la dealer in Brasov:
Laureate (gama Polonia) - lipsesc urmatoarele echipamente: -aribag pasager -aer conditionat -casetofon |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition - 2005
- BV
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si pe la dealeri din Buc. se mai gasesc asemenea specimene de versiuni.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
=virus= |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 1 February 06 ![]() |
Am si eu o intrebare, poate a vazut cineva: la loganele aduse din Ungaria, sunt plasticele la interior care lipsesc la cele made in Ro? Adica, plasticul sub consola centrala, protectia din dreapta de la scaunul pasagerului, conductele pt climatizare spate... ?
|
--------------------
-
-
-
- - Addicted driver
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am protectia din dreapta de la scaunul pasagerului. Si nu e "de export".
Asta daca dreapta inseamna dreapta la toata lumea (adica partea scaunului de langa usa pasagerului) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Sony |
![]()
|
Partea din stanga a scaunului din dreapta. Despre aia era vorba.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Cossty |
![]()
|
Salut!
L-am luat in Vinerea Mare si pana azi am parcurs 1100 km. Cand l-am luat avea pe bord 41 de km efectuati. (Cam mult mi se pare). Consum: Pe traseul: Campina - Targoviste - Gaesti - Pitesti - Slatina si retur cu vreo 50 de km parcursi prin Slatina (la un gratar, plimbare pe malul Oltului, etc.), consumul conform computerului de bord 6.1 l la o viteza medie de 51 km/h. Cum vi se pare? Zgomote: Deocamdata nimic semnificativ. Putin scaunul din dreapta si un scartait in bord pe partea soferul cam in zona sigurantelor. Nu am putut sa identific sub nici o forma de la ce vine. Stabilitate: Bunicica. La intoarcere pe un vant destul de puternic, la trecerea pe langa tiruri trebuia sa tin mai bine de volan. ![]() Nemultumiri: 1. La portbagaj chiar nu puteau sa faca o platforma ceva deasupra rotii de rezerva? Ca daca pun ceva mai greu risc sa rup mocheta din cauza golurilor. 2. Cutia "agata" la rece, o mai las asa pana pe la 2000 km poate se lasa. 3. O aparatoare la alternator chiar nu se putea? Nu stiu daca asa trebuie sa faca dar la virare maxima in stanga sau dreapta la sfarsitul cursei se aude un zgomot infundat destul de pronuntat (ceva genul unui ciocan lovind in lemn). P.S. Pe portiunea de la iesire din DN1 spre Targoviste pana la Gaesti am simtit ca mi se rupe sufletul din cauza "calitatii asfaltului" romanesc. Cand am cumparat-o mi s-a spus sa nu depasesc 3000 de ture cu ea ca s-ar putea sa pierd garantia! Parerea mea o prostie (in carte nu zice nimic de chestia asta plus ca sfatul lor este sa nu depasesti 3000-3500 de ture si 130 km/h). Eu am dus-o, obligat intr-un fel la 4000 de ture intr-o depasire iar viteza maxima atinsa de mine 110 km/h. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
S-o stapanesti sanatos!
Pana la urma are Euro4 sau Euro3 ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Cossty |
![]()
|
Mersi frumos.
Inca nu stiu ce Euro este. Astept cartea de la dealer. Spre sfarsitul saptamanii acesteia! |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
QUOTE(Cossty @ 2 May 2006, 10:15) Nu stiu daca asa trebuie sa faca dar la virare maxima in stanga sau dreapta la sfarsitul cursei se aude un zgomot infundat destul de pronuntat (ceva genul unui ciocan lovind in lemn). Nu mai vira maxim. Ce se aude e de la pompa de sevodirectie. Si poti sa o strici. Acum ca s-a intamplat nu e nimic. Dar nu mai vira maxim. Bafta si sa o stapanesti sanatos. P.S. Sa dai de baut. ![]() |
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
shefful |
![]()
|
![]() Cititor de forum Group: Members Posts: 134 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Ha? Cum adica sa nu mai vireze maxim?
![]() ![]() |
--------------------
Maybach
ZKR Ambition 1.6MPI
Sedan 2005
- Gri Perla
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
nu se vireaza maxim tinand asa pozitia mai mult de 45 de secunde. euro 3 sau 4 iti dai seama dupa numarul de omologare din talon. mai precis terminatia. pozitia 10 in talon. terminatiile si semnificatiile lor le gasiti pe net. euro 3 sau 4 nu e mare diferenta adica tu ca utilizatior nu prea ii simti diferenta. poate cand o fi sa o vinzi cu normele astea europene peste 1-2 ani.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Poate nu are talon inca si nu are cum sa vada terminatia.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:17 |