Predare permis suspendat.
![]() ![]() ![]() |
Predare permis suspendat.
vallixx |
![]()
|
||
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.564 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|||
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 8 Nov 2018, 07:31) Pai sa zicem ca depasesti un tir d ala lung. Cand intr In depasire cred ca i musai sa ai vreo 60 sa zicem Apoi ca sa nu depasesti in juma minut musai tre sa accelerezi. Altfel te trezesti ca vine unu din fata si tu esti la.jumatea tirului decat... Posibil la revenirea pe banda de mers sa ai in jur de 100 la ora. Dupa aia o lasi sa curga incet in frana de motor pana pe la vreo 60 , timp in care de indepartrzi de ala pe care l ai depasit Mie asta mi se pare de sectiunea bancuri. O comparatie fortata e ca si cum ai avea un luptator de K1 si un om normal. Amandoi bat pe unu (separat, bineinteles). Infractiunea e aceeasi de loviri. Conteaza la pedeaspa ca ala de K1 dintr-o lovitura l-a lasat lat si aluia normal i-au trebuit vreo 10 min sa-l bata sa-l aduca in aceeasi stare? Adica ala de K1 ar trebui sa scape? Youtube e plin de video, sunt si de prin Romania unde destepti din astia grabiti au depasit prin localitati, zone cu limitare 50 si au sfarsit prin santuri (unde erau). Va rog, vizionati. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.564 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SandelBS @ 8 Nov 2018, 10:23) un luptator de K1 si un om normal. Amandoi bat pe unu (separat, bineinteles). Infractiunea e aceeasi de loviri. Conteaza la pedeaspa ca ala de K1 dintr-o lovitura l-a lasat lat si aluia normal i-au trebuit vreo 10 min sa-l bata sa-l aduca in aceeasi stare? Da, conteaza. Orice club serios unde esti inregistrat ca si sportiv practicant de sporturi de contact iti aduce la cunostinta (si semnezi pentru asta), ca orice conflict in care tu lovesti pe cineva poate rezulta cu pedepse mai mari pentru tine ca si sportiv decat pentru un om obisnuit de pe strada, in cazul in care se considera ca esti vinovat si nu se demonstreaza legitima aparare. Si chiar daca se demonstreaza legitima aparare, trebuie sa fii extrem de atent la "excesul de zel" in a te apara. E cam de kko faza dar in mod clar se considera ca tu fiind pregetiti in acest sens, vei crea un raport inegal de forte. Practic...ti-o o furi mai tare. This post has been edited by vallixx: 8 Nov 2018, 10:38 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.721 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(MuciX @ 8 Nov 2018, 10:57) Totusi, asta nu ar trebui sa insemne sa accelerezi la infinit, nu de alta, dar poate ai nevoie sa te repliezi repede in spatele unuia care merge regulamentar. Si s-ar putea sa nu placa niciunuia. Depasirea aia, asa cum zice si Dragos, trebuie facuta in conditii de sigurata. Nu se poate, o amani. Nu scrie nicaieri ca e obligatoriu sa depasesti tiruri. Nu am zis ca depasesc cu 200 ca nu este vizibilitate pentru asa ceva. Evident ca viteza maxima cu care depasesc este cea care imi permite manevre evazive in cazuri de urgenta |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.721 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Vrei exemple de drum in camp cu vizibilitate mare care este "in localitate"?
|
--------------------
Ford
Focus
|
|
SandelBS |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 8 Nov 2018, 10:36) Da, conteaza. Orice club serios unde esti inregistrat ca si sportiv practicant de sporturi de contact iti aduce la cunostinta (si semnezi pentru asta), ca orice conflict in care tu lovesti pe cineva poate rezulta cu pedepse mai mari pentru tine ca si sportiv decat pentru un om obisnuit de pe strada, in cazul in care se considera ca esti vinovat si nu se demonstreaza legitima aparare. Si chiar daca se demonstreaza legitima aparare, trebuie sa fii extrem de atent la "excesul de zel" in a te apara. E cam de kko faza dar in mod clar se considera ca tu fiind pregetiti in acest sens, vei crea un raport inegal de forte. Practic...ti-o o furi mai tare. Stiu d-asta. O pedeapsa mai mare evident, dar infractiunea e de ambele parti. Mai sunt si alte infractiuni unde pentru acelasi rezultat se pedepseste diferit in functie de relatiile dintre persoane, imprejurari etc. Ia in considerare doar unu bine facut, neinregistrat in niciun sport. Legitima aparare e o porcarie la noi. Cu viteza, conteaza varfurile alea, sau ca o faci in depasire? Poti merge o viata-n treaga 1 mil km fara accident asa cum foarte bine poti merge ca incepator 5 km si sa faci accident. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
cccccc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 4 May 12 ![]() |
sunt portiuni de drum cat se poate de drepte si putin circulate precum in dobrogea de centru-nord sau in strainatate.
nu este nevoie sa depasesti pe careva insa ai varfuri de viteza. pot fi una sau mai multe varfuri de viteza cauzate de diversi factori sau uneori intentionat. in conditiile condusului varfurile pot fi nepercepute si devin nerelevante. relevanta o da garcea care este la locul nepotrivit. sistemul are un aspect juridic acolo unde se urmareste deplasarea medie precum in serbia si in alte tari ce practica sistemul. dar si pe aceste portiuni cei ce folosesc tahograful sunt pasibili de pedeapsa pentu ca pentru asa ceva a fost construit. bine ar fi daca sistemul computer al masinii ar limita pana la viteza maxima prevazuta pe portiunea de drum ca altfel de ce din constructie masinile pot dezvolta viteze de peste 170 km/ora cel ce a deschis acest topic arata ca a fost inregistrat cu un varf de viteza iar la final intreba cand trebuie predat permisul. a primit raspunsul corect de la mai multi dintre dvs. apoi pentru ca nu avem alte preocupari am divagat. nu va opriti forumul pentru asta a fost construit sa ajutam sau sa spunem o parare. |
--------------------
dacia
dacia
1972
|
|
SandelBS |
![]()
|
Viata ar fi prea plictisitoare, politistii rutieri nu ar mai exista, service-urile auto vor avea venituri mai mici etc daca s-ar controla viteza electronic. Ca orice sistem electronic ar putea gresi si te trezesti vreo 2-3 km ca mergi cu 10 km/h
![]() Sistemul cu viteza medie pe sectoare de drum (gen 100-500 km pe autostrada, intrare si iesire) e ineficient, poti merge cu 170tot drumul, dar pe la jumate te opresti intr-o benzinarie vreo ora. Mai iese? Continuam pe topicul omului ca sa-i mai treaca din suparare ca sta 4 luni pe bara. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.582 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vallixx @ 8 Nov 2018, 11:16) A nu se intelege ca eu nu procedez cum spuneai tu mai sus.....nu suport sa am jn fata un tir.....sau orice fel de autovehicul care sa ma impiedice sa vad mai mult decat "coorul" lui, si eu il depasesc, nu ma uit la viteza cu care o fac, tin doar sa stau cat mai putin in paralel cu el. Diferenta e ca eu imi asum ca daca o fur....aia e, e vina mea. Si am patit-o de 2 ori asa. 76 (pt 20 sec) in zona de 50, 81 (tot pentru 15-20 sec) in zona de 60, deci stiu ce spui despre varfuri. Am explicat politistului situatia...daca a inteles - bine, daca nu -aia e. Nu incerc sa ma scuz pentru ca.....varfurile tot depasirea vitezei inseamna, atata timp cat in codul rutier nu se specifica un timp anume cat ai voie sa incalci viteza legala....si cu cat in plus ai voie sa o incalci. ce va iubesc pe astia cu QUOTE imi asum. .. dai inscris asta cu imi asum cand pleci la drum si daca omori pe cineva ii dai toata averea mostenitorilor? Sau mergi in instata si zici ca a alergat ala cand traversa si nu aveai timp sa reactionezi nici la iteza legala? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vallixx |
![]()
|
Te-ai dus prea mult, vorbeam de faptul ca imi asum amenda de radar si nu consider ca "varful" nu se pune ca depasire a vitezei.
This post has been edited by vallixx: 8 Nov 2018, 12:33 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Vad ca incet, incet topicul se transforma intr-un fel de curs cu sfaturi practice despre ce si cum trebuie facut ca sa ramai fara permis...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.582 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
am inteles, adica nu contesti amenda e asumare...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 8 Nov 2018, 12:37) Adica in momentul cand incep manevra stiu ca nu este legala dpdv a depsirii vitezei maxime si in cazul in care mi-o fur stiu ca este vina mea, eu am ales sa fac manevra desi stiam ca nu este tocmai ok si in cazul in care sunt prins asupra faptului imi asum consecintele care urmeaza: amenda, puncte....fara sa caut motivari de genul "era doar un varf", chiar daca intr-adevar era doar un varf si nu o tendinta de a merge tare pe o perioada mai lunga. This post has been edited by vallixx: 8 Nov 2018, 14:30 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
einstein1984 |
![]()
|
tot e mai bine decat altii care mai si contesta majorarea pedesei dupa ce nu duc permisul la timp.
This post has been edited by einstein1984: 8 Nov 2018, 14:46 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(psychoo @ 8 Nov 2018, 11:38) Nu am zis ca depasesc cu 200 ca nu este vizibilitate pentru asa ceva. Evident ca viteza maxima cu care depasesc este cea care imi permite manevre evazive in cazuri de urgenta Da' de ce ai vrea sa faci manevre vagi? Mai bine ai face manevre de evitare, ar fi mai logic. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.151 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
de exemplu poti sa faci manevre de parcare evazive.
Adica ai incercat sa parchezi dar nu ti a iesit. Daca nu ti iese depasirea e mai naspa, indiferent de manevre |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
SandelBS |
![]()
|
Adrian, nu uita de bmweu
![]() |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(radian @ 8 Nov 2018, 12:28) Vad ca incet, incet topicul se transforma intr-un fel de curs cu sfaturi practice despre ce si cum trebuie facut ca sa ramai fara permis... ![]() ![]() Nu vreau incep si eu cu povestile, dar de bun simt ar fi sa nu ramai fara permis pentru viteza. De aia nu merg nici cand cu mai mult de 35-40 peste. Daca ma prind, aia e, ghinion, amenda pentru 40 peste nu e mica, dar e ok. In schimb fara permis, se lasa cu cheltuieli f mari si ajung sa depind de prea multi ca sa pot sa mai fac treaba. Nu cred ca am avut pana acuma un motiv real sa ma grabesc atat de tare incat sa nu imi pese de permis. Dar am motive perfect valide pentru care nu respect limita de viteza, si asa imi ia in jur 6 ore jumate sa merg 400km nenorociti intre bucuresti si iasi. Alta chestie care nu o respect sunt marcajele. Depasesc doar unde am vizibilitate si timp suficient sa pot termina manevra fara sa imi tataie curu. Daca se intampla ca asta sa vina intro curba cu marcaj continuu, ghinion, nu am sa ma omor apoi incercand sa trec de tiruri inainte de creasta dealului unde nu stiu ce vine dupa, la ce distanta sau viteza, dar am linie discontinua si unii care imi dau flashuri si cred ca am si timp suficient. Alta chestie care nu o fac, dar aici pot tine capul sus, caci E legal, depasesc numai prin stanga. Daca drumul are o banda jumate, nu cer omului sa mearga cu roata prin sant, dar nici nu il las sa mearga el tantos pe mijlocu drumului si ma inghesui eu prin dreapta lui intre un cap de pod si o madina condusa de un panicat care poata sa traga de volan peste mine cand vede un tir iesit in depasire pe celalalt sens. Poate sa lase mai putin de un metru jumate pana la bordura, asa incapem amandoi, mai safe, si mai dositi de saracii de pe celalalt sens care incerca sa faca acelasi lucru. Daca ignori semnalul cu care vin pus din timp, apoi nu reactionezi nici la flash, nici la urmatoarele flashuri, am sa claxonez in spatele tau, pana te dai mai pe dreapta sau imi ard releul, dar nu am sa te depasesc prin dreapta si nici prin stanga (pentru ca nu o pot face safe, evident). Am la fiecare drum 2 din astia care trebuie sa le canti si uneori sa si le gesticulezi cu mana ca vrei sa ii ocolesti, si ca ar putea si ei sa te ajute un pic stand un pic mai dreapta. Unul din putinele momente cand as dori sa am masina echipata cu o portavoce. Eu ma cacam pe mine, astia cred pe bune ca nu realizeaza cat de periculos e ceea ce sa intampla in jurul lor, si mai ales din cauza lor. Ori is deja paralizati de teroare si nu mai pot face nimica practic. Depasirea prin dreapta e extrem de periculoasa! De aia e ilegala in atatea tari, si cauza de baza in o groaza de accidente. Dupa aia e diferenta de viteza, cand ai pe acelasi drum cu o banda pe sens masini care incontinuu trebuiesc deaccelerate sau depasite. This post has been edited by 4x4: 8 Nov 2018, 17:49 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(4x4 @ 8 Nov 2018, 18:34) ![]() Nu vreau ...Alta chestie care nu o respect sunt marcajele... Daca ignori semnalul stg cu care vin pus din timp, apoi nu reactionezi nici la flash, nici la urmatoarele flashuri, am sa claxonez in spatele tau, pana te dai mai pe dreapta sau imi luxez articulatia... Pupa-te si tu. Te lauzi ca depasesti pe linie continua, dai flashuri si claxoane celor care nu-ti fac loc sa-i depasesti si imi faci mie morala ca am depasit la mustata pragul de suspendare. Moralstii pwlii mele, ce faceti voi e in limita decentei, a bunului simt. Ceilalti care o comit, la stalpul infamiei cu ei... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.151 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Io eram odata cu masina de serviciu
A venit unu d asta din spate cu flashuri, io am accelerat prea tare. Bine inteles garcea ne a facut un bine la amândoi. Io am recunoscut ca ma impingea ala din spate cu flash uri Polițaiul se duce n masina si verifica. Se intoarce cu dovada cu drept de circulatie 15 zile. Ala din spate foarte tare in clanta, el n a facut nimic n a dat nici un flash, nici viteza n avea. A primit fara drept de circulatie. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(4x4 @ 8 Nov 2018, 17:34) [...] Daca ignori semnalul cu care vin pus din timp, apoi nu reactionezi nici la flash, nici la urmatoarele flashuri, am sa claxonez in spatele tau, pana te dai mai pe dreapta sau imi ard releul, dar nu am sa te depasesc prin dreapta si nici prin stanga (pentru ca nu o pot face safe, evident). Am la fiecare drum 2 din astia care trebuie sa le canti si uneori sa si le gesticulezi cu mana ca vrei sa ii ocolesti, si ca ar putea si ei sa te ajute un pic stand un pic mai dreapta. Unul din putinele momente cand as dori sa am masina echipata cu o portavoce. [...] Asa faci si dincolo de granitele tarii? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Hsbp. Am invatat multe de aici. Aia cu varfurile de viteza, cum sa faci triplari regulamentare etc.Maine poimaine mor si pieream in bezna nestiintei . Acu ma gandesc cum sa fac sa aplic cele invatate dar numai cand intalnesc unii din profesori.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(radian @ 8 Nov 2018, 17:53) Pupa-te si tu. Te lauzi ca depasesti pe linie continua, dai flashuri si claxoane celor care nu-ti fac loc sa-i depasesti si imi faci mie morala ca am depasit la mustata pragul de suspendare. Moralstii pwlii mele, ce faceti voi e in limita decentei, a bunului simt. Ceilalti care o comit, la stalpul infamiei cu ei... lol, ce e cu iesirea asta radian? Unde am si mai ales ti-am facut tie morala, aici? Nu am facut decat sa imi spun punctul meu de vedere, cum ai facut si tu de altfel. Nu am sa ma consum pentru asa ceva, condusul chiar nu merita, crede-ma de abia astept ziua cand am sa stau pe bancheta din spate si nu am sa mai am grija covrigului. Nu am facut gaura la sfinti in calendar nici atunci cand stateam cu semnalul pus de 15 minute in spatele unui obstacol motorizat ca cel descris in postarea de mai sus, pur si simplu ma simteam extrem de incomod si voiam sa termine cat mai repede acea situatie tampita. In afara granitelor tarii, cred ca am folosit o singura data claxonul. Si nu imi aduc aminte cand m-am intalnit ultima oara cu cineva care sa ii trebuiasca mai mult de un flash ca sa imi recunoasca existenta. Eu nu folosesc showul de lumini, decat pentru ca sunt multe cazuri, in care omul, efectiv nu a vazut ca vine cineva cu semnalul stanga pus. Am patit si eu noaptea, sa fiu obosit, cu ochii la navigatie si sa vad ca am o masina in spate abia cand imi da flash. De aia dau si eu flash, nu vreau sa ma trezesc ca incep depasirea si hop iese si el in portiera mea, el dandu-se initial in dreapta din pura intamplare si nu ca sa ma lase sa trec cum poate as fi crezut eu. Nu sunt batut in cap! Daca ai o caruta in fata ta, nu am sa te fortez sa franezi la fund, ca sa pot eu sa te depasesc fix atunci cand ajung in curu tau, nu am sa te fac sa te repliezi intre doua dube sau sa intri in gropile de pe marginea drumului. Chiar am sa astept sa vizionez cum tu viteaz cu un dric de passat break de 65 de cai vrei sa depasesti toate trei tirurile pana sa te repliezi sa ne lasi si pe noi astia care nu mergem in paralel cu remorca 50 km pana reusim sa trecem de ea sa ne vedem de drum. Pe scurt, nu am sa iti dau flashuri incontinuu pana poti cumva sa iti faci loc si te dai la o parte. Dau unul si astept, il astept sa termine ce are de facut, asta e, merg un pic in spatele lui, nu patesc nimica, omul pune apoi semnal dreapta si am plecat mai departe. Simplu ca buna ziua. Civilizat, sigur chiar. Dar, dupa ce constat ca nu ai vazut semnalul stg, dar te faci ca nu vezi nici cele 20 flashuri care leai primit, si vad ca ai in fata ta drumul complet liber, jumatea aia de kkt al drumului de kkt din tara noastra de kkt, iti permite sa pozitionezi rotile tale de pe dreapta acolo, sa imi dai loc sa trec pe langa tine fara sa intru frontal in masinile care circula pe celalalt sens, dar tu alegi sa nu o faci, din motive ce ma jur pe mama ca nu le cunosc sau inteleg, am sa iau decizia rationala, anume, nu vreu sa mor. Nu pot nici sa merg remorca asa in spatele tau pana cand ajung la destinatie. Si asa ma simt super expus, cine stie ce alte obiceiuri bune mai ai ca sofer. Sanse minime sa se termine bine, ai sa faci ceva tampit sigur. Si cum am scris mai sus, nu am sa imi asum EU, riscul pentru prostia TA, si am sa fac ce imi vine prin cap ca sa ma lasi sa depasesc ca un om normal prin stanga. Ca idee, la inceput credeam ca e un fel de auto vigilienta rutiera, gen limita e 50, eu merg cu 52, voi puteti sa sugeti ceapa, nu am nici un motiv sa va fac loc sa treceti, sau sa fac savarsirea unei infractiuni mai lesne pentru voi. Vreti sa mergeti cu viteza, descurcati-va. Ori clasicul e o femeie sau un incepator care trece prima data de 70 la volan. De fapt din ce am vazut eu pana acuma, persoanele acestea merg si ele cu macar 20 la ora peste limita. Revin la ce am scris, nu le inteleg gandirea. Nu scriu asta ca sa "ma laud", nu am cu ce. E doar o observatie care pot sa o fac dupa numeroase drumuri periculoase facute la noi in tara, si ca idee puteti invata si de la cei mai prosti ca voi, nu zic ca trebuie sa faceti ca mine, dar educativ, incerc sa previn altii sa devina la randul lor obstacole motorizate, sau cum sa se fereasca de acestea. Nu inteleg faza, am pe cineva in spate care vrea sa treaca de mine. Daca merg mai tare, nu are sa mai vrea/poata. Deci asta am sa fac. ![]() Uneori eu depasec masini care merg mai tare decat ma simt eu natural sa merg. Uneori o fac din motive random, dar multe alte dati din motive legit. Cum ar fi ai folii boss, sau esti o duba. Nu imi place sa ma uit la un zid, vreu sa pot vede ce ai tu in fata, sa am mai mult timp sa imi pregatesc miscarea. Masina ta imi arunca pietre in parbriz, masina ta e diesel non euro, revin la ce am scris mai sus, nu ma simt safe in proximitatea ta, esti total imprevizibil la volan. Nu cred ca mai e cineva pe aici care nu stie ce obligatii are atunci cand este depasit de cineva. Nu repet decat ca nu sunt un tampit, vad clar cum legea e gandita sa ne tina in siguranta, eu aleg sa o incalc atunci cand respectarea ei duce la ceva ce eu percep ca fiind mai periculos decat pedeapsa prevenita, am gasit pana acuma 0 motive sa incalc legislatia ce tine de depasire/devansare, e de bun simt. Sa ai pe cineva care se crede la curse si accelereaza ca sa nu te poti cumva replia pe banda IN FATA LUI, cu certitudine NU e de bun simt. ...wtf, nu am scris atata text din generala, Hai noroc, consumati responsabil ![]() Pentru referinta, am avut o singura data permisul suspendat, pentru depasit pe linie continua (soto nu ghicea nimeni asta ![]() Aceeasi depasire a facuto si tirul din spate (ca sa nu il omoare pe betivan, si apoi mcvul de politie, care a avut nesimtirea sa ma opreasca la ei in sat sa imi ia permisul) aia a fost si cea mai mare amenda care am primit-o, toate gropile din fata sectiei de politie, sunt si acuma, la mai bine de 6 ani de la momentul intamplarii, toate acolo, e bine de stiut ca statul a stiut ca sa faca cu banii luati abuziv de la mine. This post has been edited by 4x4: 8 Nov 2018, 20:40 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
16 matale esti modovainu ala cu sudurili?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
psychoo |
![]()
|
Cu diferential sudat si cu o singura planetara, mai exact
|
--------------------
Ford
Focus
|
|
einstein1984 |
![]()
|
bai 16, de ce sa-mi iau eu amenda pentru circulat pe acostament ca te grabesti tu (tu nu depasesti pe dreapta ca e interzis, trebuie sa ma dau eu)? Da treci naibii peste axul drumului si depaseste cu klaxoanele tale cu tot. daca ne vedem pe E85 ti-as cenzurat o frana in bot pana faci spume la gura.
radiane, acuma daca faci topic pe subiect ce vei, nuami laude si compatmiri? Ia si injuraturile. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 09:03 |