Predare permis suspendat.
![]() ![]() ![]() |
Predare permis suspendat.
vallixx |
![]()
|
||
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.564 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.582 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
https://www.digi24.ro/stiri/economie/transp...-sa-stie-823803 iote niste accidente generate de circulatul pe acostament. E bine asa?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.377 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
16 zis grig mai consuma el din cand in cand
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Incepi si tu cu glumele cu alcool?
Nu e de ajuns ca si-a facut unul reputatie pe aici cu ajutorul altora? QUOTE(4x4 @ 8 Nov 2018, 16:34) Dar am motive perfect valide pentru care nu respect limita de viteza, si asa imi ia in jur 6 ore jumate sa merg 400km nenorociti intre bucuresti si iasi. Asta imi aminteste de Leana a lu Costel, care intrebata de ce nu se spala a raspuns ca boul de barbaxu nu vrea sa scoata apa calda din fantana. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.377 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(MuciX @ 9 Nov 2018, 09:52) Nu este nici o gluma ... la primele posturi ale lui 16 pe forumul asta .... zicea ca il cheama grig si ca are probleme cu bautura .... a scris singur, singurel ... dupa aia s-a apucat de sudat ... This post has been edited by cj98czh: 9 Nov 2018, 10:03 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Si asta ne intereseaza pentru ca... ?
|
--------------------
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
ca altfel nu intrebai
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.365 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Săptămâna trecută (joi) când mă întorceam de la aeroport, pe autostrada pwlii, când eram în depășire "regulamentar" cu 130 km/h pe gps, un căcat de Vâlcea cu un haudi A4 B7 îmi tot dădea blițuri. După ce am terminat depășirea si m-am repliat pe banda 1, m-a devansat puțin și s-a făcut cu mașina spre mine de a intrat prostul in balans, iar pe urmă a plecat repede. Din păcate nu l-am mai întâlnit pe drum ca să îi transmit familiei lui, care l-a educat pe imbecil, ca să îmi lustruiască milogul.
Valabil pentru toți imbecilii care îți dau bliț când ești în depășire, majoritatea sunt cocoși doar când sunt la volan. Când coboară devin lache flaușați. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.582 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MuciX |
![]()
|
Departe de mine sa te jignesc, dar aici te-ai comportat exact precum un prescolar care cautand atentia "lu tovarasa" se apuca si povesteste voluntar cum l-a vazut el pe Mirel ca o pupa pe Florica in pauza mare. Asta la lectia de abecedar, desigur.
|
--------------------
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am deschis topicul sa ma dumiresc de ce am primit sanctiunea complementara. Macar sa stiu sa nu mai gresesc alta data. Acum stiu. Le multumesc colegilor care m-au luminat.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
MuciX |
![]()
|
Cu placere, te mai asteptam.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Taci cobe. Nici nu-ti poti imagina ce efecte colaterale poate avea o astfel de sactiune. Asa sofer disciplinat am devenit dupa, de se mira lumea de mine. Asta vara cand am fost pe litoral consoartei nu-i venea sa creada...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
MuciX |
![]()
|
Nu stiu, pentru ca sunt disciplinat 90% din timp.
Ma mai enerveaza cate unul si dau marunt din buze, eventual "ii dau" putin sa ies din locul ala, dar cam atat. Nu m-am mai surprins in situatia asta de cand ne-am mutat, totusi. Si cateodata, cand ma apuca, ii dau pe vreun drum mai virajat, sau o calc pe zone fara limita pe autostrada. Am mereu grija la regula lui 50, oricum. |
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
einstein1984 |
![]()
|
in franta am condus ca incepatorii, stressat ca eram mereu cu ochii dupa radare, fixe, mobile, ascunse etc. Sper sa nu vina vreo felicitare ca m-am lins pe bot e cadou de craciun
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
De la Budapesta încolo cam așa conduc toți. Sau până la Budapesta, funcție de direcția de mers. În rest, pe partea estică ungurească, e netu' numa bun de live-uri și curentu' ieftin, pentru flash-uri.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 9 Nov 2018, 11:21) in franta am condus ca incepatorii, stressat ca eram mereu cu ochii dupa radare, fixe, mobile, ascunse etc. Sper sa nu vina vreo felicitare ca m-am lins pe bot e cadou de craciun Nici n-ai unde s-o calci. De la CDG pana langa Renault in Les Ulysses ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
s avezi 100 km in 2 ore pe nationale si judetene.....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Gen cam cum iti ia de la Ploiesti la Bucuresti intr-o zi proasta, la o ora proasta?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Pe otostradă? Că de câte ori am folosit-o, eram singur.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Nu mai vorbesc de accidente, ultimele doua luni la fiecare drum am avut parte de macar unul la dus si unul la intors. DN2
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Cre'ca aseara m-a ajuns 16 sau fraxu' pe urcare in curbele de la padurea Sarului. Eram pe B2, il asteptam pe unu' cu o Skoda sa treaca de un camion de pe B1 si sa se dea apoi la o parte. Ei bine, 16 a inceput sa-mi dea flashuri. Ma uit in juru' meu. In stanga parapet de beton, in dreapta TIR, in fata Skoda, in spate... el. Bai frate, iar incepe cu flashuri de-mi sare tandara.
Pun semnal dreapta, iau piciorul usurel de pe acceleratie si las TIR-ul sa avanseze incetinel pe B1. Cred ca a durat cam 30 secunde pana am avut loc sa ma trag in dreapta, in spatele camionului si sa-l las pe grabit sa treaca. Daca nu dadea flashuri, trecea de camion muuuuuuuult mai repede, ca ala cu Skoda mai avea foarte putin, iar eu eram intr-a 3-a, pe la 4500 rpm. Cand a trecut de mine, m-a salutat cu un claxon si i-am raspuns asemenea. ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Dupa cum am scris, nu fac din astea. E lipsit de sens. Nici depasiri in stilu trenulet. Astept sa termine ala din fata, apoi imi incerc si eu norocul.
E mult prea periculos dpmdv. Ce faci atunci cand cel din fata e acut submotorizat si pana apuca sa termine depasirea tu nu mai ai timp, sau nu ai loc sa te repliezi (varii motive, unu comun, submotorizatul a incetat sa accelereze in momentul in care sa repliat si nu a creeat spatiu intre el si masina depasita, altul mai rar dar patit de mine, spatiul dorit pentru repliere e ocupat de o remorca ce nu o poti vedea pana ce nu esti deja la final de depasire). SI nu mai loc nici sa dai inapoi ca in stilul trenulet a iesit imediat dupa tine alt grabit, ori sa lipit de coltul stang a masinii care incercai sa o depasesti. Din ce am inteles tu te incadrai in prima situatie de aici. Vinovatul e mai multi in cazul asta, din nou, repet, renuntati la stilu trenulet. Flashuitorul tau trebuia sa astepte sa va terminati manevrele. Tu trebuia sa fii mai decis. Eu cand ma bag in depasire, in 99.9% din cazuri am sa depasesc. Daca consider ca nu am 99.9% sanse de a face o depasire safe, nu incerc asa, la misto. Astept, fara flashuri. Nu stiu ce a ramas neclar de ieri. Showul sunete si lumini il primesti doar cand fara motiv, circuli pe mijlocul drumului incat nimeni nu poate sa te depaseasca prin stanga. This post has been edited by 4x4: 9 Nov 2018, 19:00 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.564 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
cj98czh |
![]()
|
Eu cred ca el zicea de austrazile din FR
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.151 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
vallixx |
![]()
|
E o ragalie neagră si ruginita....Vento e dă-l dracu.
Cre' ca e ultimul ![]() QUOTE(R19/16v @ 9 Nov 2018, 12:52) QUOTE(gabize @ 9 Nov 2018, 12:57) QUOTE(cj98czh @ 9 Nov 2018, 18:09) Nu, nu, am fost atent. De Buc-Ploiesti era vorba. This post has been edited by vallixx: 9 Nov 2018, 19:40 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 09:06 |