Predare permis suspendat.
![]() ![]() ![]() |
Predare permis suspendat.
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 12 Nov 2018, 10:56) ![]() QUOTE(DannyY @ 12 Nov 2018, 13:03) De asta ma asigur ca nu e nevoie sa decelerez brusc, asa ca imi respect procedura: - in orice moment trebuie sa pot opri pana in limita de vizibilitate - cum apare ceva la orizont, iau piciorul de pe pedala, indiferent in ce sens merge ala. - cand depasesc, nu vin ca racheta din spate, ci intai imi aliniez viteza cu a "victimei". - prin intersectii trec cu grija, sa nu ma trezesc cu vreun girofar venind din lateral. - noaptea sunt foarte cuminte ![]() ![]() ![]() Asa parea de bun simt sa fie o ordine la depasiri, acum stiu ca este clar in lege. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
De cand ai permis?
|
--------------------
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.595 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
buc-brasov via paraul rece fac de obicei 2 ore jumate la 8 am. Cu blana fac 2 ore, dar e prea periculos si stresant. fara pauze de toaleta e mai eficient
![]() This post has been edited by einstein1984: 12 Nov 2018, 16:59 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.721 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Dragos, aici nu prea merge aia cu "crede si nu cerceta". Aici "este" unii care au cercetat.
A fost la tv, sigur gasesti pe youtube. Trebuie doar vointa |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Băbăieți, nu trebui să semnalizați că sunteți pafariști.
O singură dată e suficient, v-ați dat măsura de mult. Fizica e fizică indiferent de cercetările nu știu cui și performanțele troacelor care se produc. Că sunt unele care reușesc să facă o ciocnire mai plastică, mai elastică decât altele, da, e un fapt. Dar compunerea vitezelor e tot aia, mama lor de vectori! P.S. "Crede și nu cerceta" e lozinca ateilor neinstruiți (ca să nu zic proști de-a dreptul, că nu zic!), n-are nicio legătură cu creștinismul! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Versiunea corectă: Nu e CHIAR ca și cum ai intra în ceva fix cu 120
Din două motive evidente: - deformarea ambelor autoturisme - dinamica autoturismelor, nu rămân pe poziție fixă. Așa că e un mix între cele două opinii. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
In principiu, daca mergi cu 60 km/h si lovesti un zid imobil, rezultatul pentru ocupanti e cam acelasi cu situatia in care te intalnesti cu o masina identica, venind din sens opus cu fix aceeasi viteza: zero km/h in final.
De la mine asa se vede. Conservarea energiei e alta mancare de peste, zidul nu are energie cinetica pe care sa o transforme in altceva. Dar nici nu simte nimic, cum patesc aia din a doua masina. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Dragoș, dacă un TIR ce merge cu 60kmph intră frontal într-un tico, ce merge cu aceeași viteză, dar din sens invers, impcatul dintre cele două este incontestabil la 120kmph.
Dar, dacă fiecare dintre ele ar intra nu cu 120kmph, ci cu jumătate din viteză, într-un zid fix și nedeformabil, își garantez că efectele vor fi altele. Așa că acolo unde matematica îți dă dreptate, fizica mai introduce niște variabile. ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
HSBP și cică suntem ingineri, ba chiar am dat chiar fizică la admitere!
![]() P.S. Eu renunț, e inutil. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
Relax, am trecut și eu prin faza asta de negare.
Dacă privești totul matematic, e perfect ce spui. În practică, șocul se distribuie altfel la coliziunile cu obiecte fixe și nedeformabile vs. alte autoturisme. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 12 Nov 2018, 10:56) Decelerarea brusca ucide, nu viteza in sine Mai citez o data din tatabobu si intreb: care e decelerarea masinii A (60 km/h) in cele doua cazuri: zid sau masina B (identica) venind din sens opus tot cu 60 km/h.Valorile n-or fi egale, dar ne dam totusi seama de diferenta. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ady77 |
![]()
|
Nu stiam de ce am o senzatie de deja vu
![]() https://www.daciaclub.ro/-8220-La-un-impact...in-t268880.html |
--------------------
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.721 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Ce zice DannyY.
Daca masele masinilor implicate sunt egale si se lovesc ideal, stiti voi, ca in fizica, unde vorbim de caz ideal, fortele cum se descompun? Cu sageti si toate cele. Acu daca avem mase diferite, unghi de impact diferit, boscheti ca alternativa samd introducem variabile care fac imposibila orice predictie. De aceea nici un producator de masini nu iti garanteaza ca traiesti in urma unui impact la nici o viteza. Prea multe variabile! Edit: de observat omu` bisericos cum arunca cu dejectii si tente jignitoare catre toti ceilalti care au alte convingeri decat ale sale. Om de calitate, zic eu. This post has been edited by psychoo: 14 Nov 2018, 09:56 |
--------------------
Ford
Focus
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(psychoo @ 14 Nov 2018, 09:48) Edit: de observat omu` bisericos cum arunca cu dejectii si tente jignitoare catre toti ceilalti care au alte convingeri decat ale sale. Om de calitate, zic eu. Link? ____ Ma gandesc ca aia cu "crede si nu cerceta" venita din partea ta, nu avea nici o tenta. This post has been edited by ady77: 14 Nov 2018, 10:01 |
--------------------
|
psychoo |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 14 Nov 2018, 09:53) Băbăieți, nu trebui să semnalizați că sunteți pafariști. O singură dată e suficient, v-ați dat măsura de mult. [...] P.S. "Crede și nu cerceta" e lozinca ateilor neinstruiți (ca să nu zic proști de-a dreptul, că nu zic!), n-are nicio legătură cu creștinismul! QUOTE(ady77 @ 14 Nov 2018, 11:01) Dejectii le-am catalogat eu. Iar tentele mele mi le asum. This post has been edited by psychoo: 14 Nov 2018, 10:05 |
--------------------
Ford
Focus
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(psychoo @ 14 Nov 2018, 09:48) Edit: de observat omu` bisericos cum arunca cu dejectii si tente jignitoare catre toti ceilalti care au alte convingeri decat ale sale. Om de calitate, zic eu. Du-te măi nene de aici cu tentele tale cu tot! Convingerea ta, pe acest subiect, cum că fizica nu mai e fizică pentru că e unii cercetători, e fix 0. Te încadrează perfect la habarniști. This post has been edited by DragosP: 14 Nov 2018, 10:19 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
psychoo |
![]()
|
Si convingerile tale, bai nene, unde sa le incadram?
|
--------------------
Ford
Focus
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu mă interesează.
P.S. Ești atât de prețios de vorbești cu pluralul de maiestate despre tine? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
psychoo |
![]()
|
Cred ca ai gresit chat-ul...
giphy.gif This post has been edited by psychoo: 14 Nov 2018, 10:38 Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 21.86k ) Number of downloads: 157 |
--------------------
Ford
Focus
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(psychoo @ 14 Nov 2018, 10:32) Cum ziceam mai devreme... Nu trebuie să semnalizezi, calitatea ți-ai dovedit-o... P.S. Magia, ca și "crede și nu cerceta", n-are nicio legătură cu creștinismul. ![]() This post has been edited by DragosP: 14 Nov 2018, 10:44 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
psychoo |
![]()
|
Nici nu aveam alte asteptari din partea ta.
Drum bun. |
--------------------
Ford
Focus
|
|
DragosP |
![]()
|
Mulțumesc, la fel.
Între timp, mai zi cum e cu fizica, variabilele (deja o mai îndulcești olecuță), boscheții și compunerea vitezelor. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
psychoo |
![]()
|
Citesti selectiv?
Magia se refera la momentul cand cele 2 obiecte se intalnesc si din cei 60 km\h brusc/magic primesc cate 120 fiecare. Este un desen atasat postarii mele daca cumva ti-a scapat din cauza gif-ului |
--------------------
Ford
Focus
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 17:38 |