DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> l-au prins pe saddam

Bobo
post 18 Dec 2003, 13:56
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

degeaba nu iti doresti tu, nu imi doresc io si fie, nu isi doreste poporul roman... ca ne vor altii.. stii vorba aia cu io va vreau...
cam asa e si cu ue, etc, numai ca toate sunt in asa fel aranjate incat ti se da impresia ca ei nu ne vor si noi cersim ca fraierii...

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ashu
post 18 Dec 2003, 14:21
Post #32

Membru erectil

ce sa zic ... mari americani ! iarsahiimperialismu american triumfa !  
MojoJojo noi nu suntem americani sa creasac euro nu dolaru .... europa tre sa fie mai puternica economic ca america asta se si urmareste !! asta urmareste uniunea europeeana ! da cum romanau e prost ... el vrea sa intre in nato nu un ue ... nato care e mort de mult !!!!

Mirelush, esti varza la capitolu economic, daca tu crezi ca prin aprecierea euro-ului inseamna ca europa devina mai puternica. Si ce treaba are dorinta noastra de a intra in UE cu puterea de cumparare a dolarului? Crede-ma ca in situatia actuala UE are de pierdut si SUA de castigat. Iar romanu o fi prost, dar nu ca vrea sa-si revina dolaru. Multi au salariul calculat in dolari si pierd bani acum in situatia asta. In skimb preturile urca pt. ca se stabilesc in raport cu euro care se apreciaza continuu. Ia zi si mie de ce ar fi asta in avantajul romanului, sa se tot scumpeasca toate???? Poate-mi zici si mie ce inseamna " iarsahiimperialismu ". Daca tot vrei sa jignesti oameni si sa emiti pareri atat de ferme, macar corecteaza-ti scrisu ca sa n-aibe lumea de ce sa se ia!!

Eu nu-mi doresc nici NATO, nici UE !

Marty, ma uimesti, ai ganduri sinucigase! Pai tu crezi ca daca n-ar fi UE nu ne-ar calari astia de la putere ca in evul mediu? Crezi ca n-ar fura ca-n codru ziua-n amiaza mare? Deja au aratat semne prevestitoare, cum a fost nastase care initial cand s-a descoperit ca beuran a plagiat a declarat: "Da, si care e problema?!" :shock: :shock: :shock: Daca n-ar fi amenintarea cu UE fii sigur ca ar iesi pe post si ar zice: "Da domne am furat, si care e problema?!". Io zic ca UE e singura noastra sansa sa nu devenim o economie tip sud-american, cu o mare masa saraca si niste superbogati care detin controlul si puterea in absolut toate domeniile.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
+
Mirelush
post 19 Dec 2003, 02:01
Post #33

Membru

crestere puterii economice europeen cam sperie sua .. asha ca ....

--------------------
Mirel
+
Bobo
post 19 Dec 2003, 09:17
Post #34

Membru autentic

ashu tu ai dreptate, prin noi insine cum ziceau stramosii nostri fraierii nu facem nimic; a trebuit tot neamtu sa vina sa ne conduca sa scoatem capul oleaca...deci cred ca asta ar fi singurul motiv demn de a intra in UE; acum...

partea proasta e alta... intram in ue amarati si sanse sa ne revenim nu prea sunt, pentru ca nu face nimeni ce vrea; si s-a dus perioada aia cand ploua cu bani catre tarile sarace; acum tre sa produci cat vor si ce vor, acum ajutoare de stat/facilitati fiscale nu se mai dau (desi numai statul francez a sarit in ultmii 2 ani cu bani pentru france telecom, bull, alcatel, alstom, etc...)...deci economic suntem varza... spune-mi niste marci romanesti cu care sa iesi in lume?!?! zero...si atunci, cum pana mea sa te dezvolti.. ca vine gicu si isi face fabrica de televizoare si produce samsung si lg, asta nu e dezvoltare.. oricand daca se supara inchide sandramaua si pleaca...

am vazut ca mobexpert are niscaiva ambitii la nivel regional.. in rest nimic, vara suntem... hai a zici "marca dacia"; nici macar petromu nu s-a extins, are cateva benzinarii in moldova si ungaria...cenzurat...crease si tipul ala rav si l-a vandut lu' microsoft.. io nu zic ca io n-as fi facut la fel in locul lui, dar vreau sa subliniez ca nu te mai poti dezvolta in ziua de azi; iar cand intri intr-un pact din asta in care sunt jde mii de reguli, atunci sanatate.. ei nu le respecta, dar cand tu faci scandal trec la represalii...
in mod normal, daca aveam niste oameni cu cap la conducere si faceau niscaiva, nu multa, treaba, ar fi trebuit sa intram in ue cel mai devreme prin 2015...sa poti sa vii cu productie mare agricola, sa intri cu industria restructurata, cu tot...pai nu stiu daca stiti ca noi cand intram in 2007, in ceea ce priveste agr., se stabilesc cotele de productie in functie de ultima perioada, adica asta de acum, cand suntem varza...
toata lumea asta subventioneaza agr., ca asa nasol e cu mancarea asta, si tu subventionezi ca boul intretinerea si intreprinderi de cenzurat...in schimb combinatele de porci le inchizi.. cat de cretini sa fie oamenii astia...

hai ca iar o dam in iliescu, hehe..

--------------------
+
MojoJojo
post 19 Dec 2003, 10:33
Post #35

Membru

From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti

...pai o dam in Iliescu ca de...ne doare

da nu e chiar asa cum zici tu Bobo...tu zici ca trebe sa intram cu productie agricola mare, dar chiar inainte de integrarea primilor 10 in UE exista o supraproductie agricola si poate iti aduci aminte de fermierii francezi, belgieni, britanici etc cand is aruncau recoltele pe strada sau varsau laptele...cand faceau greve si aruncau cu balegar...
e adevarat ca acum avem o productivitate de kakao in toate domeniile si deci si in agricultura dar ar mai ramane cateva nise de dezvoltare...de exemplu agricultura si fermele ecologice.

si daca vrei marci romanesti cunoscute in lume: Hagi, Mutu, Nadia, Dracula, Ceausescu, Mineri, Mineriade, Nea Nelu & Revolutia (a se citi lovitura de stat) etc etc

--------------------
Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
+
Bobo
post 19 Dec 2003, 11:31
Post #36

Membru autentic

hehe alea da marci, mai ales ultimile... hehe..

io spun ca acum nu putem avea pretentii la cote mari ca nu producem nimic... daca stateam pe cai mari negociam altfel.. ma uit la polonezi ce dracosi sunt cand isi negociaza intrarea in ue;

nu sunt adeptul a produce cu orice pret, dar ma gandesc ca daca nu ai si tu niste chestii cu care sa iesi in lume esti extrem de vulnerabil.. si exemple pe care le-am citit mi-au adeverit totul; ganditi-va la cat se aia pe ei francezii cand vre-o entitate de-a lor intra in rahat; nemtii au facut la fel de curand cu un furnzor de telef. mobila; cand au venit nestle parca sa cumpere marca americana de ciocolata hershey (un rahat de ciocolata fie vorba) au sarit cu totii, au blocat procesul de privatizare pana a picat treaba.. si pot continua... io inteleg ca acum e globalizare, dar nu stii ce-ti rezerva viitorul... la fel de usor globalizarea asta se poate rahati pe tine din varii motive si sa ne veem atunci...

nici macar o nu ne-am construit marca/imagine de tara turistica, pentru care nu-ti trebuie cap prea mult..

--------------------
+
Valentine
post 19 Dec 2003, 12:30
Post #37

Old Timer

From: California

mojo nu cred ca ai folosit ordinea corecta tongue.gif mai degraba: Dracula (Transilvania), Nadia, Tigani, Ceausescu, Hagi, Mutu, etc.

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
Marty
post 19 Dec 2003, 13:44
Post #38

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Uitati de Handicapati si Copiii Strazii

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
ashu
post 19 Dec 2003, 14:11
Post #39

Membru erectil

Bobo, tu ai mare dreptate in ceea ce zici. Insa sa fim realisti, astia suntem noi. In timp ce la polonezi a fost supermegadezbatere publica cand si-au negociat capitolul agricultura, la noi nu s-a auzit nici musca. Numa nenea ala Puscas stie ce-a vorbit cu oamenii aia din UE. Total absurd, juma din populatia romaniei se ocupa cu agricultura, acest capitol este foarte important pt. viitorul lor! Orisicat, nu ma astept sa avem vreodata alti conducatori. Dupa cum ai zis si tu, singura perioada cand ne-a mers si noua bine a fost cand am avut conducatori nemti. Deci ori ne aducem iar un neamtz sa ne conduca, ori ne usuram pe ea de suveranitate nationala si ne unim cu altii. Iar intratu in UE cam asta ar insemna. Normal ca si mie mi-ar fi placut sa avem niste conducatori ca polonezii si sa ne gasim si noi in situatia lor, dar sunt realist si stiu ca nu se poate asta. Io ma astept totusi ca UE sa ne sustina ca nu cred ca o sa le convina sa aiba in uniune un bolovan de gat, pana la urma tari ca Spania, Portugalia, Irlanda sau Grecia s-au ridicat enorm de cand au intrat in uniune.

Legat de companiile romanesti cu care putem iesi pe piata, mai exista si Flamingo, totusi si-a deschis birouri prin o gramada de tari, printre care unele vestice (Olanda de ex.). Dar ai dreptate, cu o floare nu se face primavara.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
+
Bobo
post 19 Dec 2003, 15:16
Post #40

Membru autentic

da, de flamingo am uitat...daca ne scremem mai scoatem cateva..
ai tu institutul ana aslan cu care ai scoate carca de bani de la toti bosorogii europei si il faci praf (deunazi am citit ca guv. a pus ochii pe terenul institutului si ii dau la cap.. si e ft. misto facut cica, chiar am vorbit cu cineva suferind care a fost acolo la tratament, hehe, culmea cineva venit din america, hehe..)...

ba nene nu zice nimeni ca tre sa fie al statului, ia-l tu nastase, mitrea, care pielea mea vreti, dar macar stiu ca il dezvoltati... nu zice nimeni sa nu se fure, dar ia-o pe pret de 3 lei si dupa aia dezvolt-o in pm nu o falimenta...

asa e cu agr., taranu' nostru habar n-ae ce-l asteapta... habar n-are ca tre sa puna cipuri la animale, habar n-are ca nu ne mai da voie UE sa vaccinam porcii contra pestei (asta inseamna super pierderi pentru ei, pierderi pe care cred ca nu le acopera statul), habar n-are ce-l asteapta...

e drept s-au ridicat tarile alea, dar nu o sa mai curga cu bani de la UE ca si pana acum... asta e partea nasoala.. deja germania ameninta de nu stiu cand ca vrea sa i se reduca contributia... nu mai zic de recesiunea care e acum...
si fie vorba intre noi, degeaba primesti banii daca nu stii sa-i cheltui.. hai sa luam grecia.. pai scuze fratele meu, la cat banet a primit grecia, mie mi se pare super subdezvoltata.. si vin grecoteii si fac pe desteptii cu noi... sa ma lase ca macane.. sau vine italianul sa-mi vorbeasca mie de coruptie...
deci degeaba intri in ue ca nu pot sa te ajute mai mult decat ne-am ajuta noi... ne dau niste bani, ne incorseteaza cu niste legi, si cam atat...

--------------------
+
db
post 19 Dec 2003, 15:47
Post #41

Membru incepator

Spania, Portugalia, Grecia... UE pompat bani in latini degeaba. Astia au luat banul si au facut strazi si parcuri. Au marit gradul de confort dar capitalul nu s-a miscat si nu a produs. De aceea cresterea economica adusa de ajutoarele europene in tarile latine este de pana la 1%. Altfel vorbim de Irlanda unde cu banii UE s-a inregistrat o crestere de 7%.

Despre agricultura e simplu. UE a spus deja pentru ce mai este loc. Romanii trebuie sa inchida o buna parte din industria lactata si a carnii si se va orienta numai spre consum intern. Productia cerealiera exclusiv pentru uz intern. Si tot asa! Pentru ce a mai ramas loc de export, plante bio, plante tehnice si cam atat.

Nu inteleg ce spuneti prin ne-a mers bine sub alte capete? Ca in timpul ala a crescut productivitatea muncii prin introducerea muncii mecanizate? Daca situam acel salt in contextul global vedem ca pana si atunci eram mult sub ceilalti.

Polonezii, fac abuz de numarul mare de locuitori pe care ii au si de banii care le vin din afara. Stati linistiti ca nici la ei nu curge lapte si miere. Produsele poloneze nu prea isi gasesc loc pe pietele externe, infrastructura e la fel de gaunoasa si coruptia... un S80 pentru un contract... laugh.gif Ca acum se dau bataiosi este ca incearca altfel nu sunt altceva decat o masa mare de consum necesara refularii produselor UE. De fapt asta este si cerinta UE la noile integrate, sa fie consumatoare. Estonienii nu au nimic, nici o industrie, singura lor sursa de venit este comertul cu petrol din Rusia si asta pentru ca Talin este cel mai nordic port care nu ingheata.

--------------------
Renault Megane 2000 Coupe
+
db
post 19 Dec 2003, 15:58
Post #42

Membru incepator

Mi se pare normal sa taie Germania subventiile... decat sa dea bani degeaba pentru strazile altora mai bine investeste in cercetare unde sunt mult in urma concurentei, US si Japonia. Mai mult, un cercetator bun va avea oricand nevoie de cel putin doi laboranti pe langa el. Asta inseamna joburi acasa la ei pentru cei fara pregatire superioara si de ce nu recalificare.
In conditiile actuale cand toata productia se muta in China ce le ramane vesticilor este R&D si companii mici de incredere dar cu tehnologie si performante ridicate unde sa faca prototipuri.

--------------------
Renault Megane 2000 Coupe
+
Liviu
post 19 Dec 2003, 20:22
Post #43

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Domnii moderatori .. va rog interveniti ...

punctul 2 litera g din Regulament:
"Forum-ul nu este chat. Drept urmare nu se recomanda folosirea in exces a pictogramelor emotive, .............."

Va rog (pe plan personal) .. lasati prostiile !!!!

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
MojoJojo
post 9 Jan 2004, 10:32
Post #44

Membru

cine vrea sa vada o poza cu bietu' Saddam in momentul capturarii:
http://images.military.com/shock/0,14287,,00.html

PS: trebuie sa va scrieti adresa de mail (cred ca poate fi si fictiva) ca sa vedeti poza marita!

--------------------
Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
+
leon
post 9 Jan 2004, 23:04
Post #45

Membru incepator

Drag prieten!! E falsa poza si de acea in site-ul citat de tine apare doar o parte din poza originala. Oricum faptul e implinit si asta-i principalul !!

Leon.

--------------------
Who Dares Wins !
+
EEN
post 10 Jan 2004, 00:30
Post #46

Membru

Tu de ce crezi ca americanilor le convine situatia? Castiga mult mai mult din exporturi, iar ei o duc bine-mersi.

...da' stii cum stau cu ochii pe "amazon.com"!!! Din cind in cind mai vine nevasta-mea cu o batista sa ma sterg la gura de cit salivez tongue.gif tongue.gif (de' eu am banii in euro...)
JVC-ul din poza a ajuns sa coste 19 mil lei pe amazon (fata de 51 cit costa in Rom)...si are 1,33 MPixeli etc...

--------------------
Renault Megane 1.6 16v 2007
[FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
+
EEN
post 10 Jan 2004, 00:38
Post #47

Membru

supermegadezbatere publica cand si-au negociat capitolul agricultura, la noi nu s-a auzit nici musca. Numa nenea ala Puscas stie ce-a vorbit cu oamenii aia din UE.

Si daca aflam peste vre-o 20 de ani ca negocierile sa facut prost pentru ca dom' negociator roman a primit ceva subventii pentru familia lui...asa sa zicem un ajutor de citeva milioane (nu din partea unui oficial UE ci de la o firma de produs lac de unghii pentru papagali) ca sa renuntam la cresterea vacilor in Romania in favoarea UE!? Daca avem impresia ca urma paharului de votca de pe tratatul ce a dat Romania rusilor e ceva ce nu va mai aparea in istorie atunci....

--------------------
[FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
+
EEN
post 10 Jan 2004, 01:01
Post #48

Membru

Asta din poza a ajuns sa coste 19 mil lei (fata de 51 cit costa in Rom)...si are 1,33 MPixeli etc...

UPSSS! Nu se vede poza! Poate acum...

Attached thumbnail(s)
camera.jpg ( Size: 25.02k ) Number of downloads: 26

--------------------
+
MojoJojo
post 12 Jan 2004, 10:16
Post #49

Membru

...da' stii cum stau cu ochii pe \"amazon.com\"!!! Din cind in cind mai vine nevasta-mea cu o batista sa ma sterg la gura de cit salivez   (de' eu am banii in euro...)  
JVC-ul din poza a ajuns sa coste 19 mil lei pe amazon (fata de 51 cit costa in Rom)...si are 1,33 MPixeli etc...

ai cumparat vreodata de acolo? ai platit cu card? ce taxe vamale platesti pentru un produs electronic? sau cum le eviti (taxele vamale)?

--------------------
+
EEN
post 12 Jan 2004, 15:28
Post #50

Membru

Am pe cineva si-mi aduce fara taxe (ma rog- cu evantuale 50USD la vama pentru chestii mai mari). Nu stiu altfel cum- cred ca amazon nu accepta electronice pentru Romania din caze stiute...

--------------------
+
asarban
post 12 Jan 2004, 15:31
Post #51

Membru autentic

Group: Banned

Pana va aduceti CF din state, sa-l lasam pe Sadam in pace!
Daca vreti sa postati LA SUBIECT!!! mp!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
2 Pages < 1 2
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 01:14
Forum Renault