Cip cheie Logan
![]() ![]() ![]() |
Cip cheie Logan
lupascusebi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 23 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate la bursa e mai indicat...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
lupascusebi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 23 November 10 ![]() |
ok daca poate fi mutat la sectiunea potrivita rog moderatorii sa-l mute. scuze pentru inconvenient
<span class='edit'>10 Jun 2011, 17:58:</span> silviu_79 am primit PM de la tine dar nu te pot contacta pentru ca sunt membru incepator si nu pot trimite PM in concluzie poate ma contactezi tu pe mail sa putem lua legatura. multumesc. Si daca se poate sa ma informeze un moderator dupa cate posturi pot trimite PM-uri?! am citit regulamentul si nu am gasit nici o informatie de acest gen. multumesc. This post has been edited by lupascusebi: 10 Jun 2011, 18:04 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
25
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:59 |