permis conducere suspendat, care sunt modalitatile.....
![]() ![]() ![]() |
permis conducere suspendat, care sunt modalitatile.....
faniqa2003 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 18 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2010, 1,5 DCi, Best
- B 999 FAN
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Mergi la comandantul politiei (sectiei de care apartii) si il rogi frumos, va scurta, dupa caz, perioada. Daca ai relatii, poti sa iti tot prelungesti acea autorizatie... sau iti angajezi sofer.
Nu glumesc. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
faniqa2003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 18 July 05 From: Bucuresti ![]() |
am inteles ca prelungirea autorizatiei de circulatie se reporteaza automat in perioada totala de suspendare...adica daca imi prelungesc cu inca 15 zile, perioada de suspendare va vi de 105 zile....
e adevarat? daca ma duc la politie (eu sunt din Bucuresti) trebuie sa ma duc la Kandiana popescu, acolo? cu ce acte ma duc? dupa cat timp sa ma duc ? (trebuie sa astept sa ajunga dosarul din Miercurea Ciuc - unde a fost suspendat in Bucuresti? sau sa ma duc inainte? |
--------------------
Renault
Symbol
2010, 1,5 DCi, Best
- B 999 FAN
|
|
Dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(faniqa2003 @ 4 Jan 2006, 11:12) am inteles ca prelungirea autorizatiei de circulatie se reporteaza automat in perioada totala de suspendare...adica daca imi prelungesc cu inca 15 zile, perioada de suspendare va vi de 105 zile.... e adevarat? ... E adevarat. ![]() Tip: daca faci un curs de legislatie la o scoala si "te reduci" la 30 zile. This post has been edited by Dragos: 4 Jan 2006, 11:58 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|
RIon |
![]()
|
...cursul nu e gratuit
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
si e in functie de ce dispozitie are comandantul.
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
faniqa2003 |
![]()
|
ce mama dracului, chiar asa, dupa cheful lui?
ce trebuie sa fac, sa ii plang la usa biroului? sa ii "inaintez" ceva? am permisul de 10 ani si cred ca bat spre 1.000.000 km. si singurele evenimente de pana acum au fost parcari neregulamentare si 4 radare...si alea subtiri, adica nu cu viteza mare... bag seama ca tot "interventia" este prima optiune... ![]() This post has been edited by faniqa2003: 4 Jan 2006, 17:11 |
--------------------
Renault
Symbol
2010, 1,5 DCi, Best
- B 999 FAN
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(faniqa2003 @ 4 Jan 2006, 17:00) faniqa, scuze ca nu sint prea prietenos cu postul asta, dar la fel ti se poate raspunde si tie, la intrebarea pe care o pui aici. Si anume "tu nu tot dupa cheful tau nu ai acordat prioritatea aia?". In mod normal ar trebui sa te bucuri ca totusi ai posibilitatea sa iti scurtezi perioada in care nu vei avea voie sa conduci, chiar daca e "dupa cheful" politistului, si nu sa te revolti. La fel poti sa te gindesti si ca accidentul ar fi putut fi mai grav, adica sa aiba si victime. Si asta tot din cauza ca tu nu ai avut chef sa acorzi prioritate. Pe bune, nu vad nici un motiv sa te revolti. Sau na, daca tot vrei sa faci pe revoltatul, atunci supara-te de tot pe politistul ala care "dupa cheful lui" iti scurteaza sau nu interdictia de a conduce, si nu mai apela la solutia asta. Nu? Stai dupa cheful tau si iti ridici permisul dupa 75 de zile si gata. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
RIon |
![]()
|
Chiar asa. Cine a gresit, plateste. Ai primit cateva idei, te descurci. Over, here...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:42 |