Ford Focus mk 3 facelift, cu benzina
![]() ![]() |
Ford Focus mk 3 facelift, cu benzina
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.023 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Eram odată cu mașina de serviciu și veneam de la o lucrare din Mediaș. .plecat din Mediaș pe la trei fara sa mănânc nimic și am zis că rabd până acasă. Până pe lângă Brașov în pădurea bogatii p acolo Intr o curbă am găsit un restaurant care părea ok și am oprit sa mănânc. Am comandat și eu că omul o ciorba și un cașcaval pane dar ce mi au adus în farfurie parea suficient sa hrănești o familie din 3 persoane. Și a fost și gustos sau îmi era mie tare foame și am mâncat tot. Apoi când am plecat la drum mâncat , de aveam ultima bucata de cașcaval in gat că mai jos nu mai intra, după prima curba luată cu 60 la ora mi am dat srama că e o viteza mult prea mare pentru stomacul meu, eu care mersesem până atunci cu cel puțin 80kmh. Așa că tot drumul până după Posada am mers cu 50 kmh. Daca toți vă faceți de lucru pe la mașini, trebuie sa pun și eu niste bride la bara din fata că să nu mai stea crăcănată unde am reparat o mai demult. Și că să vă faceți idee am întrebat la service daca se poate lipi urechea aia , aia de la service bineînțeles au zis că nu se poate, dar eu am lipit o. Și sta bine mersi de vreo doi ani. Bineînțeles e cârpeală dar oricum fiindcă s au mai rupt și alte ornamente pe acolo am zis că merge cu câteva bride. This post has been edited by axabrt: 9 May 2022, 07:50 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Daca asa conduce eu zic sa punem de o cheta pentru familie.
Nu el are ceva mic mic acasa. Ma asteptam pa poze cu caruciorul pe poligon, baxuri de scutece, creme, pudra ceai de colici. El ne spune ca s-a indopat pana a dat din el afara. ![]() This post has been edited by bion: 9 May 2022, 17:06 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.838 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
@axa...si eu am mai patit asa..la restaurante....sa aduca trei portii in castron....dar valahul din mine....a cerut alte 2 farfurii...si am impartit
![]() Bineinteles...am lasat 50 la bon de 100. ![]() This post has been edited by wolfin: 9 May 2022, 10:59 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.483 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Muttley @ 9 May 2022, 07:45) Asta e cearta? Bine, brasofenii si giratoriile is de groaza, cred ca e o problema de circulatie cerebrala, cand se invart, raman fara sange pe partea stanga si de acolo iese haos... Probabil s-ar rezolva daca ar avea giratorii de hanglea. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.023 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Lasand mai deoparte porțiile de mâncare, când drumul e LIBER îmi permit să tai oleacă benzile. Și când zic liber zic peste tot, atât pe sensul meu de mers cât și pe celălalt sens. Ce naiba se poate întâmpla?
Da știu că după părerea unora de pe aici e mai mult decât evident că nu as mai lua examenul la școală de șoferi după rigorile din ziua de astăzi, dar am văzut și eu multe specimene care s mai varza decât mine, chiar daca circula pe banda corecta. Îmi amintesc că am luat examenul pe bune chiar daca din a doua încercare. Prima oara a fost repartizat la tragerea la sorți pe mașina instructorului un polițist foarte nașpa și instructorul (de la ACR dealtfel) a venit dinainte sa ne urcăm în mașinăa examen , era cam galben la fata și ne a zis, băieți am avut ghinion , va zic de pe acuma sunteți toții picați. Și nenea polițist ne a picat pe toți. Că așa a vrut mușchiul lui. Eu dădeam atunci examen așa de șmecher sa zic , dar erau unii care dădeau examen că voiau să se angajeze pe mașini de distribuție sa ducă o paine acasă la familie, etc. Nu conta nimic, toți am picat. Dobitocul de polițist lucrează și astăzi. Tot așa face... Pe mine nu a avut cum să mă pice și m a ținut cam 40 de minute , mult peste timpul alocat, până cănd m a pus sa fac o parcare incredibil de nasoala, nici în ziua de azi nu băgam masina in locul ala și nici el nu o baga. Daca aveam atunci tupeu îl puneam pe el sa fac parcarea, sa l cenzurat in gura pe dobitoc. In fine am mai dat odată, și aici voiam să ajung cu lunga mea poveste... Era un drum drept adicătelea cu vizibilitate, nu venea nimeni din fata dar mare parte din banda mea pe lungime de vreo 300 de metri cam așa erau niște șanțuri. Am luat o direct pe contrasens cu treapta a treia și pedala la fund. Mi aduc și acuma aminte că după ce am făcut asta polițistul m a pus sa opresc și mi a a făcut frica , îmi bătea inima și zic, mă pica și ăsta. Dar de unde. A zis "felicitări de azi ai carnet... This post has been edited by axabrt: 9 May 2022, 19:13 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.354 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
baiul tai este ca tu circuli haotic si cu o logica doar de tine inteleasa ... si am mari indoiele ca te pricepi si la a controla masina daca pleaca si eso-ul renunta sa te mai ajute .. stii vb. aia .. cu viteza stie merge oricine .. dar nu oricine stie si conduce ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.067 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Pe o bandă flancată de borduri te-ai găsit să testezi anvelopele... rezistența la tăiere, sau ce?!
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
axabrt |
![]()
|
Uite in sfârșit îun punct de vedere normal.
Ai dreptate cel mai bine era pe pista la Adâncata dar e departe de mine Cred că pentru câteva ore? pe circuit sigur costa vreo 1000 Ron. E drept era mai sigur... Cat despre derapat in general știu cum se comporta mașina că doar am condus o vreo 50000 km. Adică derapează in lateral destul de progresiv am o marja de siguranță. N am simțit nici un semnal că vrea să plece în lateral. Adicătelea doar nu pleca așa direct in porumb... Dar da, erau borduri și de aia am tăiat și benzile. Mai bine decât să fac cunoștință cu bordurile... Apropo cjh îți zic , sa intri și tu în giratorii mai tare sa vezi cum intră esp îl la Ford. Îmi pare reglat altfel decât la alte mașini, intra târziu asta e ok, dar intra brutal Daca ar fi sa fac o comparație cu Skoda Octavia 3, la aia e mult mai fin reglat abia dacă îl simți. Sincer îl prefer pe cel de Skoda. La Seat iară mi s a părut reglat cam sport This post has been edited by axabrt: 9 May 2022, 20:37 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.838 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Plus un rand de anvelope.
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.354 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
axa ... am lasat jumate din anvelope pe Tihuta si pe alte drumuri .. nu s-a aprins .. cu focus ca al tau atat 1.0 cat si 1.5 cred ca am facuti vreo 70k km ... iar nu l-am vazut sa ma corecteze ... dar nu ii defecta piesa dintre volan si scaun ... ca la tine acolo este buba la cum smacesti de masina aia ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.448 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
bre axa, io cred ca nu stii ce inseamna 10 minute pe circuit condus calumea, daramite cateva ore. Mai zici ca ai si rau de masina...
P.S. ai facut si tu 100km sa le rodezi? ca eu pre drumul spre casa de la vulcanizare era sa il iau pe unul la semafor ca au alunecat nerodate. This post has been edited by einstein1984: 10 May 2022, 10:34 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
Am făcut vreo 700 km cu ele.
Nu știu cum e pe circuit, evident. Banuiesc că îți trebuie și altfel de cauciucuri, nu astea de strada. Și mai bănuiesc că rulmenții de la roti nu s cei mai fericiți și nici ambreiajul nu e. Cel puțin la Ford ambreiajul e făcut la limita, daca l forțezi puțin se cam duce. Exista ambreiaje întărite de la producători consacrsti. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
eu faceam un burnout. dar acum cu 4x4 oha...nu mai merge.
merg si cele de strada...eventual de iarna vechi.... This post has been edited by wolfin: 10 May 2022, 10:45 |
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
Singurul Ford pe care am l am văzut ăcând burnout a fost un ford Sierra cu motor de 2.8. asta acum vreo 30 de ani.
Sa faci burnout cu o mașină moderna e că și cum te rogi sa ajungi cu ea in service. Cel puțin la generația asta de Ford focus faci burnout la ambreiaj mai întâi. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.067 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Dacă-i dai drumul blând, normal că îl prăjești.
Ca să "muște", trebuie eliberat brusc. Că nu rezistă altele prin jur, asta e partea a doua... faci și tu când nu e uscat pe jos. ![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.448 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ambreiajul il prajesti daca exersezi des plecare de pe loc. In mers nu are treaa.
de prajit prajesti franele. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
@axa eu iau din lidl pastrama feliata si marinara.
E super moale. Ps grija ca se arde repede |
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
Pastrama ok de oaie se mai găsește în măcelăriile de la penny. Cel puțin pe aici.
Avem și ceva ce se cheamă obor , unde vin unii cică cu tradiționale. Dar pastrama lor e foarte sărată, însă e adevărată cum se făcea pe timpuri Din nefericire e tare și dacă o Prajesti se face și mai tare. La grătar devine talpa de cauciuc |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
axabrt |
![]()
|
Și astăzi vine un record.
Cea mai mare zgârietură a unei jante pe care am făcut o vreodată. De fapt am zgâriat doua, da una mai puțin... [attachmentid=1628139752] Mă gândesc că ar trebui sa le recondiționez, dar n ar dura mai mult de 3 luni așa că deocamdată merg cu ele zgâriate. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
Dezavantajul unei anvope "fara" balon...
|
--------------------
pegas
3120
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
axabrt |
![]()
|
Eh din păcate n a fost parcarea ci o curbă la dreapta.
Ar fi fost bine sa zic că am răzuit bordura dar adevarul că m am urcat de dreptul pe ea . Urcarea că urcarea, da coborârea fu mai nasoala. Asta e. A doua oară în trei ani jumate e acceptabil zic eu... De ținut minte pentru următoarea mașina. Sa fie ceva cu balon mare. De preferat cu cauciucuri mud terrain. Sa mă ajute la borduri |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
Pai cu balon mare te ai fi rasturnat....daca dadeai in bordura cand luai curba.
Mergi mai incet...ce pot zice. |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
daca ai sarit o bordura la viteza mi-e sa nu fii facut praf si anvelopa...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cj98czh |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 17 Jun 2022, 08:56) Eh din păcate n a fost parcarea ci o curbă la dreapta. Ar fi fost bine sa zic că am răzuit bordura dar adevarul că m am urcat de dreptul pe ea . Urcarea că urcarea, da coborârea fu mai nasoala. ai de plm ... unii pot sa conduca o viata .. ca tot dezastru pe roti raman .. ![]() ![]() cum mah sa atungi bordura in curba la dreapta ... inseamna ca tu habar nu ai unde este masina ta pe drum ![]() ![]() ![]() ![]() <span class='edit'>17 Jun 2022, 09:39:</span> QUOTE(axabrt @ 17 Jun 2022, 08:56) Asta e. A doua oară în trei ani jumate e acceptabil zic eu... De ținut minte pentru următoarea mașina. Sa fie ceva cu balon mare. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tot te mai simti deranjat cand iti spun alte persoane ca habar nu ai sa conduci? ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by cj98czh: 17 Jun 2022, 08:43 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
ACum ca zici, o evrificare de geometrie nu strica...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
Sa o scot mai întâi la drum lung sa vad daca merge drept.
Daca se ducea n cucuruz fac programare la o geometrie. Despre micile mele accidente și răutățile gratuite ale lui czh nu comentez Macar eu recunosc... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
cj98czh |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 17 Jun 2022, 10:36) Daca se ducea n cucuruz fac programare la o geometrie. Despre micile mele accidente și răutățile gratuite ale lui czh nu comentez Macar eu recunosc... si daca nu se duce in cucuruz ... acolo o directionezi tu .. oricum .. si intr-o luna vezi ca ti varza anvelopa ... atunci ce faci? Nu sunt rautati ma axa ... dar cand vad ce stii sa lucrezi .. sincer ma bucur ca nu ne intersectam in trafic .. ca tu esti pericol public ![]() si eu recunosc ... ca din astea nu mi s-au intamplat si recunosc ca in atatia ani de condus am avut un singur eveniment rutier acum ceva ani, destul de multi ... unul de SV a schimbat brusc banda direct in usa mea ... in rest not a scratch si pe asta cu conduceam linistit si mi-a sarit brusc bordura in drum ... esti de toata coma ![]() This post has been edited by cj98czh: 17 Jun 2022, 09:51 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Cluj, exagerezi.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 03:57 |